Dupa cum spune topicul , posturi tari,idioate,haioase dupa ALTE forumuri ..
Au mai fost topicuri de genul dar au posturi antice si de demult , si se umplusera de linkuri ..
aa da: FARA LINKURI!!! DOAR POSTURI!!!!
Ai gasit un post tare ? il pui intre [quote][/quote ] si gata

..
Haideti ca incep eu :
Quote:
|
Stiti...matusa mea a avut asa problema...La 15 ani s-a jukat cu prietenul ei....Aproape ca nici nu sa- apropiat de ea (erau goi) makar nu a penetrat-o, dar a ramas insarcinata! Fetelor luati seama! !!!!!!! Ea a suferit foaarte mult.... a facut avort ....akum isi muska miinile(era baietel)..Akum are fetita...peste 11 ani de zile
|
Quote:
|
apropo cum iti dai seama dak nu mai esti virgina dak baiatul o baga putin si te doare iar dupaia mai inceark asa incet si nu te mai doare si in timpul acestui act esti la ciclu?cum iti dai seama k nu mai esti sau ca estivirgina??
|
Quote:
|
am doar 10 ani si deja mi-am inceput viata sexuala.ce pot sa spun a fost suuperrr. incerkti j voi. v-am pupat pe dinti q ranga.buhaha
|
-
asta nu prea e amuzant.
..
Quote:
|
am sh io o intrebarebigsmileak baiatu ti-a bagat degetul sh te-a durut,sh dupa cateva zile ti-a bagat degetul din nou sh nu te doare sta inseamna ca nu mai esti virgina?vreau raspuns cat mai repede...
|
Quote:
|
dak te masturbezi mai esti virgina? ...
|
Quote:
|
este posibil sa te dezvirginezi dak produci actul sexual imbracati??ast rasp pls
|
Quote:
sweet_lips751 a scris:
Sexul anal este f placut!.Eu una vibrez. Laughing Laughing
cred ca ai uitat obiectu muncii acolo
|
Quote:
|
Pe principiul "toate gaurile se iubesc" in curand o sa ne-o tragem si in urechi!
|
Quote:
|
chocolate fountain doesn't sound too appealing. n-as face-o decat daca prin absurd prietena ar vrea si i-ar placea a ding-dong up her ass... but it's not the case.
|