Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Divertisment

Divertisment Glume, imagini amuzante, stiti voi, orice starneste rasul.

Closed Thread

Thread Tools
Old 29-05-07, 01:10   #1
andreiuuu

Stage 3

andreiuuu's Avatar

Angry Am parcat pe locul unuia(nepl) si mi a indoit sterg . ce sa i fac ???

Asta seara am parcat pe locu unuia care nu l plateste si mereu imi ridica stergatoarele si asta seara m am gandit , eu baiat bun la sulfet, sa l scutesc si sa le ridic eu .. omu nu mi a spus clar ca e locu lui ce s ati spun si mi le a indoit naspa : (( abea reusi sa le repar.. vreau sa i araat eu lui dar fara sa i fac nimic la masina lui ca nu mi sta in caracter si masina lui n are nici o legatura.. Baui ceva si ma imbracai sa ies sa i pun niste bolovani p acolo : )) ca mi am mutat o p amea . Ce pot sa i fac? M am gandit la multe sa dau un vin la un gardian sa mi o pazeasca eventual sa arnakjez sa l prinda in flagrant . sa mi pun o alarma dn aia tare sa parckez pe locu lui sa o aprind .. voi ce zice ti ??
Old 29-05-07, 09:45   #2
ERY

Stage 5

ERY's Avatar

Member of:
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[Hyundai]
[AUDI]
Default Re: Am parcat pe locul unuia(nepl) si mi a indoit sterg . ce sa i fac ???

Sparge-i parbrizul...da' nu acu...saptamana viitoare...sau baga-te sub masina si taie furtunasele de la frana...
ERY is offline  
Old 29-05-07, 10:23   #3
CarGoVroom

Stage 4

Default Re: Am parcat pe locul unuia(nepl) si mi a indoit sterg . ce sa i fac ???

daca-ti da mana sa-l faci una cu pamantul sa-i fie frica sa se mai atinga de masina ta ok. altfel nu stiu ce sa-i faci.

nici eu nu-s pe principiul distruge-i masina pt ca asa iti bati joc de munca omului (chiar daca el isi permite asta doar pt ca-i prea prost). mai repede te legi de el direct.

n-ar avea de ce sa te impresioneze, din moment ce nu plateste ar trebui sa ti se rupa. parchezi acolo oricand vrei tu, dar daca nu vrei sa-ti distruga masina ori iti ingropi vecinu, ori il bagi in p***a ms de loc de parcare si pleci d'acolo.
CarGoVroom is offline  
Old 29-05-07, 12:00   #4
LucianF

Stage 5

LucianF's Avatar

Member of:
[Fiat]

Cel mai bine mergi la politie si faci o reclamatie precum ca ti-a fost vandalizata masina pe locul de parcare pe care "ai impresia ca apartine celui care are masina cu numarul cutare".Sa vezi cum vine precum catelul sa-ti ceara scuze.
LucianF is offline  
Old 29-05-07, 12:31   #5
Lao

Stage 5

Lao's Avatar

Member of:
[Extreme Racing]

Subscriu. Cel mai bine e la politie, desi vor rade la inceput. Trebuia sa faci niste poze.

Mai e o chestie: sa nu cumva sa aiba locul platit la primarie, ca atunci... nu mai ai ce-i face.
Lao is offline  
Old 29-05-07, 12:51   #6
-LEXION-

Stage 5

Frate, deja am colectie de zgarieturi pe masina, de pe capota pe aripi , peste tot. tot ce am facut, pe cel care l-am prins, i-am luat numerele de inmatriculare, si ii le-am aruncat la gunoi...data viitoare ii infund esapamentul , sau ii sparg cauciucurile
-LEXION- is offline  
Old 29-05-07, 14:44   #7
andreiuuu

Stage 3

andreiuuu's Avatar

Mdea.. uite eu m am gandit:1) sa i pun bolovani pe "locu lui drag pazit" .. azi dim l a blocat pe unu care parcase acol odupa mine si a orpintc ceva timp lga masina mea sa mi vada stergatoarele : ( deci e disperat. La varsta lui omu se mai cearta cu nevasta sa o mai f:#$ se uita la tv alea alea.. el sta k fraieru pe geam sa sperie lumea sa nu parcheze lga masina lui. 2) sa pun un gardian sa l prinda il flagrant si sa parchez iar acolo. nu vreau sa i fac nimic la masina ca ea n are nici o legatura si nu vreau s ami mai faca ceva la a mea.. 3)sa sap niste gropi pe locu lui sfant 4) sa mi pun alarma cu buton dn ala de panic care suna tare sa i beles nitzel urechile Nu stiu da ti mi voi o idee sa i fac ceva subtil...
andreiuuu is offline  
Old 29-05-07, 15:02   #8
pHlow
4Tuning International Member

Stage 5

pHlow's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

eu zic sa te iei de el..daca stii clar ca locul nu e platit... si sa il ameninti cu politia.. daca nici asa nu merge.. chiar depune o plangere.. e cel mai frumos... si daca nici asa nu merge... rupe-i picioarele,stergatoare,oglinzi si tot ce prinzi...
pHlow is offline  
Old 29-05-07, 15:26   #9
Mandella
Opel Driver

Stage 5

Mandella's Avatar

Member of:
[Opel]

poti sa vorbesti frumos cu el, sau sa-l iei mai tare chiar o batalie daca nu intelege nici cum , dar faza cu taiatul furtunelor de frana ii aiurea.......
Mandella is offline  
Old 29-05-07, 16:39   #10
BC-20-LET
Audi Driver

Stage 5

BC-20-LET's Avatar

Member of:
[AUDI]

Propun altceva, spuma poliuretanica in teava de esapament .

Aceeasi problema am avut-o si eu cu un vecin cu un LOGAN . Stateam linistit pe geam si fumam o tigara si-l vad pe "preten" cum se apropie de masina, ridica stergatorul si da sa-l indoaie/rupa ce vroia el sa faca.N-a mai apucat ca am strigat:"ba ce m***i m**ii faci acolo?!?! "......si el aaaa, caaa ahhh, ca asta e locul meu de parcare. Mi-am luat slapi in picioare am coborat si l-am rugat sa-mi arate un act prin care sa dovedeasca ca e locul lui de parcare si plateste ptr el . Desigur cand a zis loc de parcare se referea ca el sta acolo de cand l-a facut maicasa si eu sunt proaspat locatar .

I-am inchis gura si ne-am vazut fiecare de treaba . L-am rugat sa nu incerce diverse, gen cauciucuri taiate, zgarieturi pe masina/masini ca sa nu fiu nevoit sa-i dau foc la masina si la usa.

A inteles omul.

Aplica metoda.
Old 29-05-07, 20:03   #11
PYT

Stage 5

PYT's Avatar

Quote:
Originally Posted by CozminO View Post
Propun altceva, spuma poliuretanica in teava de esapament .
))) sau 2 picaturi de H2SO4 pe acoperisul masinii... trece si prin plafon, si prin scaun, si prin caroserie

serios acum, cel mai bine incearca sa rezolvi cumva pe cale 'amiabila' dar in acelasi timp sa-i arati k esti tare pe pozitie, nu ti-e frica si cunosti legea (sa-ti dovedeasca k ala e locul lui legal, daca nu, sa fie atent k orice pateste masina ta va pati si a lui)
Old 30-05-07, 12:47   #12
LucianF

Stage 5

LucianF's Avatar

Member of:
[Fiat]

Andreiuuu nu ai inteles ideea mea de mai sus.Politia are obligatia sa verifice orice plangere formulata de un cetatean inpotriva altui cetatean.Daca tu faci plangere la politie ca masina ta a fost vandalizata de unul caruia i-ai luat locul chiar daca este platit,politia trebuie sa mearga la el la usa si sa il intrebe de sanatate.Dupa aceste intrebari va veni la tine precum catelul ca sa-ti retragi plangerea de la politie.Bafta
LucianF is offline  
Old 30-05-07, 12:52   #13
manolica76

Stage 5

manolica76's Avatar

din cate am auzit eu..cica locu de parcare e rezervat numai intre orele 22.oo-07.00...
manolica76 is offline  
Old 30-05-07, 15:48   #14
quick_5hifter

Stage 5

quick_5hifter's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Xtreme Club Emotion]
[DAEWOO]
[Toyota]
[Opel]

Eu am o idee mai buna: pandeste-l cand e plecat de-acasa fara masina, sau cand doarme, ia-ti un prieten cu tine si intoarce-i masina, prin ridicare, la 90 grade (daca ai loc) si pe urma il astepti sa vina la masina si-l intrebi, dar fara sa te bufneasca rasul, ba chiar sa fii indignat: "Pai ce faci ma' vecine, acum toate locurile de parcare sunt ale tale?"

Aia cu franele nu-i treaba buna, se poate termina urat, si cu parbrizul la fel...daca te vede o singura persoana cand faci asa ceva, intri adanc in rahat (Distrugere calificata).

Sau daca vrei sa mergi mai departe condus de orgoliul masculin, poti s-o faci la modul finut si fara risc: vorbesti cu el, de preferat sa mai fie vreo vecina "ascultatoare" (chiar daca nu e de partea ta), faci in asa fel incat discutia sa capete un ton putin mai ridicat (sa fie ca o cearta, dar nu chiar scandal + bataie etc.), dupa care faci plangerea la politie, in care sa mentionezi ceva de genul "m-a amenintat ca-mi sparge geamurile si ca-mi taie cauciucurile"; Politia va trebui sa vina sa faca cercetari, automat sta de vorba si cu el, si insisti cu chestia asta cu geamurile si cauciucurile de fata cu politistul; dupa 2-3 zile de la "cercetari", te duci undeva in cartier, ferit de ochii lumii, si iti spargi un geam lateral (ala e mai ieftin), aduci masina acasa (ai grija sa nu te vada nimeni venind, sau mascheaza cumva cioburile la interior), parchezi masina - bineinteles pe locul lui, arunci cateva cioburi pe langa masina, pleci in casa si suni la Politie, reclamand ca ti-a fost vandalizata/sparta masina si ca deja banuiesti cine a facut-o....ii reamintesti domnului politist ca te-a amenintat deja ca-ti sparge geamurile daca te mai prinde pe locul lui, si atunci indiferent cat de tampit ar fi omul tau, va realiza ca i-ai copt-o bine, si va cauta sa faceti pace - el nu vrea proces cu distrugere, tu vrei doar sa-ti cumpere geam nou si....loc de parcare ) - simplu, nu? (asta doar daca vrei sa mergi atat de departe...si mai sunt zeci de variante).

Sau mult mai simplu, te duci la Primarie si-ti platesti locul de parcare pe care pune el masina si atunci i-ai "tras-o" simplu si legal.
Old 30-05-07, 16:27   #15
SSyr

Stage 2

Eu aveam de gand la un momentdat sa ii lipescu usa de la apartament unui vecin si sa ii tai firele de la telefon (pe atunci nu era GSM-ul).
As fi lipit-o cu epoxi de 5min sau mai po****r Poxipol, mi-l inchipuiam strigand de la balcon ca este blocat in casa, sa cheme cineva pompierii.
Asta asa de divertisment.
Dar evident prima oara fa un drum pana la Politie.

Last edited by SSyr; 30-05-07 at 16:31.
SSyr is offline  
Closed Thread

- Copyright 2026 4Tuning -