23-10-08, 13:57
|
|
|
Xtreme Club Emotion Member
Stage 2
Member of: [Xtreme Club Emotion] [AUDI] [FORD] [Mitsubishi] [Opel]
|
'99 Eclipse GS - intrebare..
Salutare,
Am gasit un eclipse gs, inmatriculat pe america, cu motorul de 2000 140 cai, non turbo, evident. Masina arata bine, cu mici probleme ici colo pe la tablarie. Nelovita, etc.
Gagiul vrea 2000 de coco, si daca ii platesc anual asigurarea circul asa pina ma plictisesc.
Ce ziceti, ar merita banii astia?
'07 Mitsubishi L200 2.5 DID 136 CP
'94 Opel Calibra 2.0 8v 115 CP
|
|
|
23-10-08, 14:04
|
|
 Stage 5
Member of: [Mitsubishi]
|
Re: '99 Eclipse GS - intrebare..
Quote:
Originally Posted by dj_lex
Salutare,
Am gasit un eclipse gs, inmatriculat pe america, cu motorul de 2000 140 cai, non turbo, evident. Masina arata bine, cu mici probleme ici colo pe la tablarie. Nelovita, etc.
Gagiul vrea 2000 de coco, si daca ii platesc anual asigurarea circul asa pina ma plictisesc.
Ce ziceti, ar merita banii astia?
|
pretul este OK, dar la treaba cu asigurarea nu stiu ce sa zic, nu cred ca ai cum sa o platesti tu direct, si nu stiu nici in ce masura ar fii valabila la noi, dupa care apare si problema ITP-ului ca poti avea 10 asigurari daca nu ai verificare tehnica la masina,,,,mai bine te interesezi sa vezi ce inseamna sa o inmatriculezi.
|
23-10-08, 14:12
|
|
|
Stage 2
|
pai faza e asa, ca omul sta acolo, si ii trimit lui banii pe asigurare si imi trimite politza. ITP-ul e intr adevar o problema, dar nu stiu catzi gabori stiu ei sa citeasca pe title cand expira chestia aia si de-astea.
De inmatriculat....costa 16000 euro numa taxa de mediu  ) Fiind americana, e catalogata non euro, si cu peste 8 ani vechime, cam asa ajunge taxa. Deci inmatricularea pik. Pina la urma m am gandit ca si daca circul cu ea numa 2 ani cat sunt valabile alea, si apoi nu s o mai putea, daca o dezmembrez pentru piese banuiesc ca scot 2000 pe ea nu?
|
|
|
23-10-08, 18:23
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators]
|
Am lucrat in asigurari auto, maica-mea lucreaza ca underwriter [aproba/dezaproba polite] si iti pot spune ca tu trebuie sa citesti expres polita respectiva sa vezi daca ai sau nu ai acoperire la masina peste hotare. Ceea ce face gagiul este ilegal si este frauda, caci el nu mai este posesorul legal al masinii. Se poate pedepsi chiar cu puscarie. Nu m-as aventura la aceasta afacere.
|
|
|
23-10-08, 18:29
|
|
Stage 1
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club]
|
uitate pe mobile poate gasesti aceasi masina si mai ieftina si o inamatriculezi aici si nu mai ai treaba cu paltitul asigurarilor la altii
|
|
|
23-10-08, 19:19
|
|
|
Stage 2
|
pai nu stiu daca e frauda, pentru ca masina ramane pe numele lui, si imi da procura sa o folosesc si chiar sa p vand. deci polita e perfect valabila.
O sa ma uit acum pe mobile. S-ar putea sa ai dreptate.
|
|
|
23-10-08, 19:38
|
|
 Stage 5
|
Cu alte cuvinte masina cand ti-o da tie nu e a ta, iar el ramane posesorul masinii?
Atunci tu esti conducator permisiv iar polita lui ramane valabila, insa asta nu inseamna ca are acoperire cand masina este peste hotare. Din nou, te sfatuiesc sa citesti polita si sa vezi provizia care vorbeste despre acest lucru.
|
|
|
23-10-08, 21:18
|
|
|
Stage 2
|
Multumesc pentru sfaturi. Am sa citesc cu atentie polita.
Pe mobile nu se prea gasesc la pretzul asta
|
|
|
23-10-08, 23:06
|
|
 Stage 5
|
Asta pentru ca in USA intotdeauna vei gasi masinile mai ieftin.
|
|
|
|
|