Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > MITSUBISHI > Alte discutii Mitsubishi

Reply
 
Thread Tools
Old 20-12-08, 21:04   #1
Taxa auto pe polutie

Stock
 
Taxa auto pe polutie's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 2
Default Sfaturi achizitie Dodge Stealth/GTO/3000GT

Am vrut sa cumpar un Dodge Stealth de la un individ si cu cateva zile inainte am investigat terenul; cand i-am cerut actele mi-a adus un contract de vanzare-cumparare mai vechi (in limba romana-incheiat cu o persoana din SUA-din cate imi aduc aminte era legalizat la un notar) niste foi fara nici o relevantza si o foaie verde care avea cat de cat legatura cu masina dar din care nu reiesa nici din ce an este si nici datele tehnice. Cel cu care am vorbit spune ca automobilul este importat direct din State si ca este din 1996. Omul are in jur de 60 de ani si are un fiu cam de 30(nu stiu care dintre ei este proprietar). Masina sta de mai bine de un an in fatza casei lor. Am intrebat de ce nu o foloseste si mi-a zis ca au altele diesel(intradevar au o gramada). Dodge-ul nu avea baterie la bord cand am vorbit cu omul si nu l-am pornit. Nu stia nici pe ce roti are tractiunea (fiul lui fix atunci nu era acasa). Masina are culoarea verde inchis, nu are trapa,are faruri escamotabile, iar eleronul este plasat ca si in imaginea de mai jos. Vitezometrul este in mph. Am uitat sa intreb daca are cutie automata sau manuala, dar cand am trecut din nou pe langa ea(cateav zile mai tarziu) m-am uitat prin geam si am vazut ceva ce mie mi se pare a fi cutie automata (era schimbatorul fixat intr-un canal in linie dreapta iar pe partea stanga a canalului era inscriptionata o serie de litere de culoare verde si rosie) tin sa mentionez ca nu am vazut nicioadat un schimbator automat (nu ma biciuiti). Cere pe masina 4.000 euro negociabil.
Si acum daca m-ati putea lamuri la ce se refera foaia verde, daca puteti deduce din datele pe care vi le-am dat ce tip si din ce an este masina, daca se merita sa o cumpar chiar daca are schimbator automat (eventual sa o convertesc la manual???!!!) si cum as putea sa rezolv cu inmatricularea si cu restu avand in vedere ca precis lipsesc actele masinii.
Taxa auto pe polutie is offline   Reply With Quote
Old 21-12-08, 11:50   #2
M I V E C

Stage 5
 
M I V E C's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 715
Member of:
[Mitsubishi]
Default Re: Mitsubishi 3000 GT

si cu numere de SUA, si fara acte, si automata, ,,,,, eu zic sa mergi sa tragi o betie, si sa te orientezi spre altceva, si sa o poti inmatricula, iti trebe nervi de otel,
__________________
puterea este nimic fara control
M I V E C is offline   Reply With Quote
Old 22-12-08, 10:33   #3
stealth r/t tt

Stage 5
 
stealth r/t tt's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 306
Default Re: Mitsubishi 3000 GT

masina aia este maxim fabricata in 1993. din 94 pana in 96 nu mai au faruri escamotabile. masina aia are maxim 220cp (daca este DOHC) sau 170cp OHC, pentru asta trebuie sa deschizi capota motor, are tractiune fata, etc... nu stiu daca se merita sa te apuci si sa bagi bani ea, se merita daca era modelul turbo, altfel este mult prea scumpa + taxa de poluare.
__________________
www.ToolMan.ro

Vanzari si Service la standarde ridicate
Husqvarna|Makita|Benza|Oregon|Fronius|Unior

tel: 0244 347414 / 0721 991892
stealth r/t tt is offline   Reply With Quote
Old 22-12-08, 10:46   #4
Taxa auto pe polutie

Stock
 
Taxa auto pe polutie's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 2
Default Re: Mitsubishi 3000 GT

R M B si stealth r/t tt, merci pentru sfaturi.
Taxa auto pe polutie is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -