Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DACIA > Alte discutii Dacia

Reply

Thread Tools
Old 25-08-07, 22:49   #1
Rasputin

Stage 5

Rasputin's Avatar

Default Inchidere centralizata Logan

Azi in parcare la Plus Iuliu Maniu.
Si cum stateam eu asa vine un Logan Van(omu activeaza inchiderea centralizata) mi-a atras atentia si tot uitanduma eu asa la el vine unu cu un alt Logan Berlina parcheaza chiar langa el si omu activeaza si el inchiderea centralizata si surpriza se dezactiveaza inchiderea la Logan Van si cand a venit ala la Logan Van apasa sa dezactiveze inchiderea si o activeaza mai apasa o data si o dezactiveaza si pleaca si a trebuit sa plec si eu sunt curios ce a facut ala cu Berlina.
Tin sa precizez ca am si martori.

E normal sa se intample asta?
Rasputin is offline   Reply With Quote
Old 25-08-07, 23:01   #2
ynp_46
Dacia Driver

Stage 5

ynp_46's Avatar

Member of:
[DACIA]
Default Re: Inchidere centralizata Logan

Quote:
Originally Posted by Rasputin View Post
Si cum stateam eu asa vine un Logan Van(omu activeaza inchiderea centralizata) mi-a atras atentia si tot uitanduma eu asa la el vine unu cu un alt Logan Berlina parcheaza chiar langa el si omu activeaza si el inchiderea centralizata si surpriza se dezactiveaza inchiderea la Logan Van si cand a venit ala la Logan Van apasa sa dezactiveze inchiderea si o activeaza mai apasa o data si o dezactiveaza si pleaca si a trebuit sa plec si eu sunt curios ce a facut ala cu Berlina.

Nu am patit-o in viata mea, si nici nu ii doresc cuiva asa ceva , daca senzorii sunt setati aiurea, e posibil, sau codurile din telecomenzi au fost facute identic e normal, daca vor o alarma foarte buna, AUTOMATIK GVA, pt mai multe detalii, prv
ynp_46 is offline   Reply With Quote
Old 10-07-08, 15:48   #3
dj_oracol

Stage 1

eu patzesc alta faza ciudata!!am un logan berlina varianta kiss uneori inchiderea centralizata , dc nu unblu la masina se incue singura alteori nu vrea si se incuie chiar si cu cheia in contact , dar atunci cand se incuie singura asa nu-mi mai functzioneaza butonul de pe bord de inchidere are careav vreo idee care-i faza ca eu nu intzeleg !!???
dj_oracol is offline   Reply With Quote
Old 12-07-08, 11:01   #4
CRC'ul
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

CRC'ul's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Fiat]

Quote:
Originally Posted by dj_oracol View Post
eu patzesc alta faza ciudata!!am un logan berlina varianta kiss uneori inchiderea centralizata , dc nu unblu la masina se incue singura alteori nu vrea si se incuie chiar si cu cheia in contact , dar atunci cand se incuie singura asa nu-mi mai functzioneaza butonul de pe bord de inchidere are careav vreo idee care-i faza ca eu nu intzeleg !!???
citeste manualul inaite sa te faci de kko pe forum
CRC'ul is offline   Reply With Quote
Old 12-07-08, 11:09   #5
CRC'ul
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

CRC'ul's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Fiat]

Quote:
Originally Posted by Rasputin View Post

ceea ce ai vazut tu este o simpla coincidenta...oamenii au umblat simultan la inchidere
1.ESTE PUR SI SIMPLU IMPOSIBIL SA AIBE ACELASI COD DE CHEIE (ASTA E DAT DIN FABRICA SI E ALOCAT UNEI SINGURE SERII DE CAROSERIE)

2. COMANDA DE INCHIDERE USI ESTE DIFERITA DE COMANDA DESCHIDERE USI...CHIAR SI CU ACELASI COD DE CHEIE DACA DAI COMANDA DIN TELECOMANDA TREBUIE SA SE INCHIDA AMANDOUA SAU SA SE DESCHIDA AMANDOUA..

DAR ESTE IMPOSIBIL SA EXISTE UN ASTFEL DE CAZ ....FIECARE MASINA ARE UN CALCULATOR UNIC CARE ESTE ATRIBUIT UNEI CHEI SI INVERS FICARE PARTE METALICA DE LA O CHEIE ARE UN CIP CARE SE ATRIBUIE UNUI SINGUR CALCULATOR...ASTA SE POATE FACE DOAR IN SERVISURI DACIA SI DUREAZA CAM JUMA DE ORA...BAFTA

www.facebook.com/BR14WTF

The objects in the mirror are losing...
CRC'ul is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -