am deschis acest thread ca sa vedem daca cineva dintre voi vrea sa facem cate o intanire in fiecare weekend sa stabilim o zona si sa discutam mai multe fata in fata ce parere aveti astept pareri
Ar fi frumos sa ne strangem undeva sa mai stam de vb k tot a venit caldura .Mai auzi ceva interesant o parere un sfat una alta , k oricum ramanem din ce in ce mai putini cu berline macar sa fim uniti .
eu unul stiu de asa zisa "farfurie" (rondul de la parcul carol)
am fost pe acolo si o sa ma mai duc , dar era vorba doar despre posesorii de dacii (13xx) ...
cat despre faptul ca ne imputinam nu stiu ce sa zic , dar in schimb pasionatii cu adevarat chiar sunt pe cale de disparitie ...
oricum multi care au renuntat sau renunta la dacie (dintre pasionati) au aratat ce au avut de aratat... si ca oricine trebuie sa mai schimbe proiectul !
pai si de ce sa nu ne strangem si noi tot acolo ca si cei din DaciaCLUB si DRT tot acolo se strang.vineri seara la 22:00 se da adunarea.nu vad de ce sa nu ne ducem si noi tot acolo????m-am intalnit si io odata cu baietii de pe DC acolo ,dar era cam frig afara si nu am fost prea multi.io nu cred k ar trebuie sa existe separatisme intre noi,ca apatinem la forumuri diferite sau la toate!!!!
Daca va strangeti pe la farfuri nu va aratati caii putere pe care ii stapaniti cu greu....ka nu o sa fiti bineveniti !!!!... daca sunteti linistiti nu are nimeni nimik cu voi...