Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DACIA > Alte discutii Dacia

Reply

Thread Tools
Old 28-07-10, 18:14   #1
SOLENZAXJG

Stage 5

SOLENZAXJG's Avatar

Default Cauciucuri allseason

Am achizitionat si eu 2 Debita Navigator allseason astept niste pareri despre aceste caucuciuri cum se comporta si probleme de care va-ti lovit cu ele.Pana acuma numa Matador MP12 am avut cele originale de pe masina pana anul treacu am avut toate 4 originale din fabrica.Acuma pe fata am iara matador si pe spate debica navigator sa vedem cum se comporta.Am pus si o poza cu modelul
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	debica_navigator_2.3.jpg
Views:	108
Size:	86.7 KB
ID:	1586638  
SOLENZAXJG is offline   Reply With Quote
Old 28-07-10, 19:02   #2
CT-96-GML

Stage 5

CT-96-GML's Avatar

Default Re: Cauciucuri allseason

Quote:
Originally Posted by SOLENZAXJG View Post
Am achizitionat si eu 2 Debita Navigator allseason astept niste pareri despre aceste caucuciuri cum se comporta si probleme de care va-ti lovit cu ele.Pana acuma numa Matador MP12 am avut cele originale de pe masina pana anul treacu am avut toate 4 originale din fabrica.Acuma pe fata am iara matador si pe spate debica navigator sa vedem cum se comporta.Am pus si o poza cu modelul
Sunt anvelope bune,cam"urla",pe sosea,datorita profilului ( ptr ca sunt facute de GOOD YEAR,asta era amprenta lui VECTOR 3 ),cat despre allseazon,sa nu-ti faci sperante prea mari,ca se vor comporta impecabil in sezoanele extreme vara-iarna,asa cum se intampla in cazul MICHELIN-ului allseazon,care are"banda termica" ( proprietatea,de a-si adapta elasticitatea,in functie de temperatura exterioara ),pentru ca, nu profilul caii de rulare,da tipul anvelopei.dar ca anvelopa,daca ai grija de: guri de canal,sau colturi de bordura,si nu in ultimul rand,GEOMETRIA DIRECTIEI,ai facut o alegere buna,Raportul PRET/CALITATE,este super
CT-96-GML is offline   Reply With Quote
Old 28-07-10, 21:14   #3
SOLENZAXJG

Stage 5

SOLENZAXJG's Avatar

Default Re: Cauciucuri allseason

Daca am iesit cu matadorul toata iarna nu ma tem ca nu o iesi cu astea si plus ca sunt pe spate ca pe fata ii matadorul pana se termina.Geometria ii ok am facut-o iar pretul ii de 110 lei bucata si 2 ani garantie.Acuma vad eu ca vreau la iarna sa le pun pe fata sa vad ce fac ca matadorul nu ma dezamgit de loc am urcat panta cu gheata si zapada de proiectoarele nu se vedeau din zapada si nici nu o mam gandit ca urc.Mai asptept inca pareri in continuare
SOLENZAXJG is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -