Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DACIA > Alte discutii Dacia

Reply

Thread Tools
Old 06-04-08, 11:47   #1
Boycu
Dacia Driver

Stage 4

Boycu's Avatar

Member of:
[DACIA]
[Hyundai]
Red face Am o mare problema cu Tinichigeria la Dacie nu se mai gasesc tinichigii bunii!!

Sal baieti am si eu o problema cu tinichigeria la dacie masina are 9 ani si trebuie facuta tinichigeria.Asta nar fi o problema ca am luat toate tablele inafara de aripi spate si plafonu restul absolut totu nou dar nu gasesc tinichigiu Bun toata lumea lucreaza pe te miri unde si iti mai cere si o gramada de bani ca peste 2 luni sati infloreasca rugina la suduri......daca stiti un tinichigiu bun unde vati facut si voi masinile si sunteti multumit de el recomandati-mil si mie ca sunt dispus sa dau si 12-13mil numai pe tinichigiu dar sa mi-o scoata bine si sa nu sudeze cu nush ce sarma sa-mi apara dupa 2 luni rugina ca nam facut nici o treaba....Pls Help ca vreau dupa Paste sa intre la tinichigiu!!!
Old 07-04-08, 01:23   #2
gyde
Banned

Stage 5

Member of:
[DACIA]
Default Re: Am o mare problema cu Tinichigeria la Dacie nu se mai gasesc tinichigii bunii!!

se gasesc tinichigii buni cu o singura ocazie daca ai banuti foarte multi eu as putea sa te duc la un nene care face tinichigerie foarte bine e foarte bun omul scoate niste masini de la el de acolo de te uimeste lasami un pl daca te intereseaza si mergem intro zi pana la el si vb sa vedem cam cat tear costa ca nu stiu cu aproximatie cam cat ar costa
gyde is offline   Reply With Quote
Old 07-04-08, 10:21   #3
B-11-AYG
Renault Driver

Stage 5

Member of:
[VW]
[DACIA]
[RENAULT]
[Competitor CNCA]
Default Re: Am o mare problema cu Tinichigeria la Dacie nu se mai gasesc tinichigii bunii!!

daca vrei am si eu 2 tinichigii buni. costa ceva dar stai in fata.....
dj_13055 sau 0722702628

p.s. amandoi au atelierele in crangasi
B-11-AYG is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -