Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DACIA > Alte discutii Dacia

Reply

Thread Tools
Old 29-11-13, 15:01   #1
AdrianRadu

Stock

AdrianRadu's Avatar

Default Cauciucuri sparte in parcare. Acopera asigurarea casco asa ceva?

Buna ziua.
Astazi de dimineata mi-am gasit masina cu toate patru roti pe jata si cate o gaurica laterala de marimea unui bob de orez in fiecare roata. Ma gandesc ca cineva le-a intepat cu o surubelnita sau ceva. Dar nu inteleg de ce, pentru ca locul de parcare nu era al nimanui, era un simplu loc pe trotuar nemarcat, iar masina nu incurca/bloca pe nimeni in pozitia in care era.
Eu am o polita de asigurare la Ghothaer, foastul Platinum Asigurari. Aveti idee daca se pot repara/schimba cauciucurile pe asigurarea casco? Daca da, trebuie sa merg cu ea la constatator? Pentru ca asta ar insemna sa o duc pe platforma pana acolo.
Multumesc, asptet raspunsurile dumneavoastra.
AdrianRadu is offline   Reply With Quote
Old 29-11-13, 23:10   #2
CT-96-GML

Stage 5

CT-96-GML's Avatar

Default Re: Cauciucuri sparte in parcare. Acopera asigurarea casco asa ceva?

Quote:
Originally Posted by AdrianRadu View Post
Buna ziua.
Astazi de dimineata mi-am gasit masina cu toate patru roti pe jata si cate o gaurica laterala de marimea unui bob de orez in fiecare roata. Ma gandesc ca cineva le-a intepat cu o surubelnita sau ceva. Dar nu inteleg de ce, pentru ca locul de parcare nu era al nimanui, era un simplu loc pe trotuar nemarcat, iar masina nu incurca/bloca pe nimeni in pozitia in care era.
Eu am o polita de asigurare la Ghothaer, foastul Platinum Asigurari. Aveti idee daca se pot repara/schimba cauciucurile pe asigurarea casco? Daca da, trebuie sa merg cu ea la constatator? Pentru ca asta ar insemna sa o duc pe platforma pana acolo.
Multumesc, asptet raspunsurile dumneavoastra.
Teoretic,daca polita iti acopera si "vandalismul", (nu are importanta la cine este incheiata,atata vreme cat ai CASCO )vei fi despagubit,cu conditia sa mergi la politie si sa dai o declaratie,cum ti-ai gasit masina si sa anunti si pe cei de la firma asiguratoare.sa vina sa constate. ( doar nu ai sa urci masina pe platforma,ca vei face pagube si mai mari,prin tractarea pe plan inclinat,a masinii tale, cu toate rotile desumflate.Bafta ( este dreptul tau,ca prin asta ar trebui sa se deosebeasca o asigurare Casco,fata de o asigurare"obligatorie",cu toate ca exista ( dar noi "muritorii",nu avem acces la "fondul de acoperire daune,cu autori necunoscuti") exista posibilitatea sa fim despagubiti cand ne gasim masinile,"sifonate",cu oglinzile sparte sau furate,fara stergatoare,samd,numai ca...........nimeni nu ne spune adevarul,fiecare trebuie sa se descurce.Nu crezi ca daca ani de zile,platim RCA-ul,fara sa faci nici-o paguba,asiguratorului,este moral sa te ajute,cand un netrebnic,nu a avut alta distractie,decat sa-ti lase masina "pe butuci"?Incearca la Politie si vezi ce te sfatuiesc
CT-96-GML is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -