Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DACIA > Alte discutii Dacia

Closed Thread

Thread Tools
Old 29-01-07, 13:20   #1
giubau_v8

Stage 5

giubau_v8's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[MACS]
Default daciile de raliu sunt street legal?

ma gandeam la o chestie....daca mi-as inscrie dacia ca masina de raliu as putea sa fac ce modificari vreau eu la ea fara sa se lege politia de mine
rog cunoscatorii sa contribuie cu informatii la dilema mea daca se poate
giubau_v8 is offline  
Old 29-01-07, 14:26   #2
B-83-DAC

Stage 5

B-83-DAC's Avatar

Default Re: daciile de raliu sunt street legal?

faci din cate stiu eu ce vrei tu dar probabil ca nu sti cate omologari ai nevoie ca sa o faci de ralu si peste asta tu ca persoana mai trebuie sa faci scoala de pilotaj si sa nu mai vb de faptul ca din cate stiu eu nu poti circula cu ea pe strazi decat in anumite conditii expceptionale...cel putin asa stiu eu...te vor ajuta altii mai priceputi in ale raliurilor

B-36-RIP
B-83-DAC
B-83-DAC is offline  
Old 29-01-07, 14:32   #3
giubau_v8

Stage 5

giubau_v8's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[MACS]

ok ms.....eu nu stiu nimik despre asta si eram si eu curios daca se poate face ceva...daca a facut cineva asa ceva...si daca da cat l-a costat
giubau_v8 is offline  
Old 29-01-07, 14:47   #4
B-83-DAC

Stage 5

B-83-DAC's Avatar

nu cred ca vei gasi decat 1 singur om pe acest site...doar ca nu prea intra.a pus acum ceva vreme masina dar nu mai stiu exact ce si cum...era o sportiva dar nu stiu daca omul a facut ce am zis eu sau nu si daca participa cu ea la raliu
B-83-DAC is offline  
Old 30-01-07, 11:01   #5
tekno

Stage 5

tekno's Avatar

Member of:
[Old School Cars]

mai bine iti iei un set de 10 machetutze dealea chinezesti si le modifici pe alea, ca vad ca esti de pe alta lume....
tekno is offline  
Old 30-01-07, 11:07   #6
giubau_v8

Stage 5

giubau_v8's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[MACS]

nu am venit cu initiativa asta pt mine ca nu sunt finante dar am crezut ca sunt oameni care ar putea face chestia asta daca e posibil si nu ar mai avea probleme cu politia..plm ia-ti tu machetute ...sa vin sa-ti fac si o groapa de nisip?
giubau_v8 is offline  
Old 30-01-07, 19:49   #7
giubau_v8

Stage 5

giubau_v8's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[MACS]

si inca ceva...am vazut dacii de rally cross inscrise in circulatie cu nr de ag. oamenii aia ce au facut de pot circula si pe strazi? chiar nu e nimeni care sa ne informeze si pe noi?
giubau_v8 is offline  
Old 31-01-07, 00:32   #8
yntisar24

Stage 4

yntisar24's Avatar

Quote:
Originally Posted by giubau_v8 View Post
si inca ceva...am vazut dacii de rally cross inscrise in circulatie cu nr de ag. oamenii aia ce au facut de pot circula si pe strazi? chiar nu e nimeni care sa ne informeze si pe noi?
Merge inmatriculata cunosc pe cineva care circula cu dacie de raliu si nu mai cauta raspunsuri aici ca nu ai sa gasesti doar daca vrei sa fi luat la misto atata tot ! daca aveai alt nick ti se raspundea sigur .....dar cum esti un "nimeni" pe acest site......da-mi un pm si iti spun mai multe!
yntisar24 is offline  
Old 31-01-07, 01:22   #9
giubau_v8

Stage 5

giubau_v8's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[MACS]

deaia nu mai pot eu acum....nu inteleg legatura dintre nick si intrebarile care le-am pus eu....in fine, ce vrei sa spui prin "nimeni"?
giubau_v8 is offline  
Old 31-01-07, 16:27   #10
RACING MAN

Stage 3

RACING MAN's Avatar

Member of:
[A.C.S. Speedline Motorsport]

Salutare ....Poti sa mergi pe strada cu o masina pregatita de raliu, eu am o astfel de masina, o dacia nova, daca masina este inmatriculata si are toate actele la zi, asigurare, revizie tehnica, rovinieta, poti merge cu ea pe strada fara nici o problema. In talon la mine este trecut doar 2 locuri la fel ca si in carte, si este specificat ca este masina de curse, dar asta nu are nimic de aface ca nu ai putea circula cu ea in trafic. Si la un raliu se merge cu masina in trafic intre probele speciale asa ca nu este nici o problema. Ca sa fie omologata de curse trebuie sa ai pe ea tot ce tine de curse ...rollbar, scaun etc iar cei de la RAR pot face omologarea ca si masina de raliu. Poti circula fara probleme cu o masina de raliu pe strada atata timp cat ai toate actele in regula.
www.sonicmotorsport.ro
RACING MAN is offline  
Old 31-01-07, 17:13   #11
giubau_v8

Stage 5

giubau_v8's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[MACS]

si cat te-a costat sa omologhezi ce ai schimbat la ea?
giubau_v8 is offline  
Old 03-02-07, 09:04   #12
RACING MAN

Stage 3

RACING MAN's Avatar

Member of:
[A.C.S. Speedline Motorsport]

Omologarea nu te costa foarte mult....trebuie sa vorbesti cu cei de la RAR.... estista acolo o brosura sau cel putin exista in care erau date cu omologari si preturi...etc. Cel mai bine sa mergi la RAR sa faci o intrebare.
RACING MAN is offline  
- Copyright 2026 4Tuning -