Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DACIA > Alte discutii Dacia

Reply

Thread Tools
Old 05-03-11, 12:24   #1
SOLENZAXJG

Stage 5

SOLENZAXJG's Avatar

Default Bidonas spalare parbriz solenza

Ma intereseaza ce bidosan ar potrivi pe solenza de pe alta masina dar sa aiba senzor pentru nivel adica cand ii gol sa mi se aprinda in bord bec.Cine stie sa nu ezite sa posteze aici.Astept parerile voastre.
SOLENZAXJG is offline   Reply With Quote
Old 06-03-11, 01:39   #2
1310

Stage 4

1310's Avatar

Default Re: Bidonas spalare parbriz solenza

de ce sa schimbi bidonul cand poti sa-i montezi senzor celui original, incearca cu senzor de cielo...
1310 is offline   Reply With Quote
Old 06-03-11, 08:26   #3
Aleexxx

Stage 1

Era pe daciaclub un tip care a reusit sa faca ceva homemade,parca a publicat si o schema electrica , da-i search.
Aleexxx is offline   Reply With Quote
Old 08-03-11, 20:19   #4
SOLENZAXJG

Stage 5

SOLENZAXJG's Avatar

Omule eu decat sa fac ce a facut ala acolo sa am tot felul de scurturi dupa sau sa curga bidonasul dupa un timp pe la senzor prefer altul care il are din fabrica facut stiu ce a facut si la logan si la solenza pe acel forum dar nu imi place ce a iesit.Asa ca cine stie de pe ce masina sa posteze
Old 09-03-11, 00:05   #5
ynp_46
Dacia Driver

Stage 5

ynp_46's Avatar

Member of:
[DACIA]

Al dracu de greu e sa cauti pe GOOGLE..... http://www.clubaudi.ro/how/13323-tut...-b6-si-b7.html
ynp_46 is offline   Reply With Quote
Old 10-03-11, 11:05   #6
SOLENZAXJG

Stage 5

SOLENZAXJG's Avatar

Daca ai citit mai sus am spun clar ca nu vreau sa pun eu senzor ca daca era sa pun de mult era pus ca este tutorial la logan dar nu am chef de curs apa si scurturi in instalatie si alte chestii de aceea vreau unul gata facut de fabrica si eu numa sa ii duc firele in bord.
Old 10-03-11, 12:05   #7
cosmin_cosmin_1

Stage 5

cosmin_cosmin_1's Avatar

cel mai usor e sa adaptezi senzor de nivel cu plutitor. exista doua tipuri, unul care intra intr-un manson de cauciuc si altul ce se prinde cu o piulita.
eu am folosit din primul tip si ce a iesit am pozat aici:
http://www.clubtigra.ro/forum/index.php?topic=1487.0
daca n-am voie cu link-uri externe, rog un moderator sa stearga.

de scurt pe instalatia electrica nu e cazul sa vorbim, sunt doua fire ce duc la masa si respectiv becul din bord
cosmin_cosmin_1 is offline   Reply With Quote
Old 10-03-11, 18:53   #8
SOLENZAXJG

Stage 5

SOLENZAXJG's Avatar

Stiu Cosmin ce zici am vazut dar aici la mine nu se prea gasesc asemenea treburi si nu are rost sa il comand si plus trasport si alte chestii ajung poate la un pret de cumpar bidonasul de la dezmembrari dar nu stiu ce model merge.Apai nici nu ma duc acolo ca tiganul da-mi aia si cealalta sa probez care merge si care nu la dezmembrari.

Last edited by Daniel_Toa; 11-03-11 at 21:57.
Old 11-03-11, 21:58   #9
Daniel_Toa

Stage 5

Daniel_Toa's Avatar

Member of:
[Moderators]
[BMW]
[DACIA]
[VW]

SOLENZAXJG , ynp_46 - Fara off topic !
Daniel_Toa is offline   Reply With Quote
Old 13-03-11, 14:45   #10
sandor406
Dacia Driver

Stage 5

sandor406's Avatar

Member of:
[DACIA]

fara suparare, dar daca tu vrei sati pui senzor si la apa din bidon pt spalat parbrizul, atunci inseamna ca tu nu o sa te mai uiti deloc la compartimetul motor!) eu zic ca mai bine asa, mai dai cu ochiul pe la motor, sa te uiti de lichide, etc etc! o mai patit cineva, cu uleiul din motor: el astepta sa se aprinda becul de la ulei in bord, sa schimbe uleiul(asa credea el ca trebuie sa faca)!) si cand sa dus la service ca avea probleme cu masina, avea in motor in loc de 5l de ulei avea numai 1l...)
Old 13-03-11, 18:16   #11
SOLENZAXJG

Stage 5

SOLENZAXJG's Avatar

Ma omule eu de cate ori sa tot postez ca nu ii vorba de deschis capota ca tot la 3 zile ma uit la ulei,apa,lichid frana,si spalare parbriz dar nu ii mai bine sa se arprinda si becul mergi la drum lung pe ploaie si trec tiruri tot dai apa si dupaia ce faci tragi pe dreapta si te uiti oare mai am apa si cand te urci in masina era negru de pe sosea de murdarie cum o trecut tirul.Eu v-am mai zis nu tot postati stii care ii bidonasul postati altceva nu mai tot postati ca numa off topic faceti deageaba.Multumesc.Dar asa sa aprins in primul peco sau undeva unde poti trage pe dreapta sa nu te murdareasca curentul de la tir si complectezi cu apa.
- Copyright 2026 4Tuning -