25-10-10, 01:33
|
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
Member of: [DACIA]
|
Intrebare becuri pozitie
Salut, as avea o intrebare.. am pozitii in bara ( prima poza ) si becurile sunt d`alea cireasa, cu soclu metalic mai mare. Difera de modelele cu pozitie in far ( poza 2) care au soclu metalic dar mai mic.
Intrebarea mea e, dak gasesc bec cu leduri cu asemenea soclu ( mare ).. sau ce modificari trebuie aduse ca sa trec la becurile cu soclu mai mic.
Va rog frumos dak se poate un sfat,ceva...
|
26-10-10, 14:17
|
|
 Stage 5
|
Re: Intrebare becuri pozitie
In piese auto sigru gasesti eu chiar ieri am vast la mine aici leduri albe cum iti trebuie tie  vreo 11 lei ii setul pozitie alba cu lupa.
|
|
|
26-10-10, 20:49
|
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by SOLENZAXJG
In piese auto sigru gasesti eu chiar ieri am vast la mine aici leduri albe cum iti trebuie tie  vreo 11 lei ii setul pozitie alba cu lupa.
|
Leduri cu soclu mare asa? adik sa mearga direct pe ce am eu, gen doar sa scot becurile alea normale cireasa..si sa pun ledurile? se potrivesc la soclu ?
|
|
|
26-10-10, 22:42
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by VL-31-BOG
Leduri cu soclu mare asa? adik sa mearga direct pe ce am eu, gen doar sa scot becurile alea normale cireasa..si sa pun ledurile? se potrivesc la soclu ?
|
Se gasesc,becuri cu LED-uri,exact pe soclu,mare,asa cum ai spus,ptr modelul"cireasa",nu trebuie sa modifici nimic,doar ca atunci cand le montezi,sa nu te sperii,daca nu merg,trebuie doar sa schimbi firele + si -,intre ele,deoarece LED-ul,spre deosebire de becul cu filament,are"polaritate",iar daca nu e respectata,NU FUNCTIONEAZA !,vezi numai ce tip alegi (preferabil cu 4-5 SMD),deoarece,lampa ta de pozitie,are oarecum"oglinda" si se va vedea frumos,fata de un bec cu un singur LED ( cu lupa,cum a spus SOLENZA ),care va face "o lumina focalizata".
Succes si bani ( setul de 2 buc este mai mult de 11 ron )
|
|
|
27-10-10, 00:37
|
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by CT-96-GML
Se gasesc,becuri cu LED-uri,exact pe soclu,mare,asa cum ai spus,ptr modelul"cireasa",nu trebuie sa modifici nimic,doar ca atunci cand le montezi,sa nu te sperii,daca nu merg,trebuie doar sa schimbi firele + si -,intre ele,deoarece LED-ul,spre deosebire de becul cu filament,are"polaritate",iar daca nu e respectata,NU FUNCTIONEAZA !,vezi numai ce tip alegi (preferabil cu 4-5 SMD),deoarece,lampa ta de pozitie,are oarecum"oglinda" si se va vedea frumos,fata de un bec cu un singur LED ( cu lupa,cum a spus SOLENZA ),care va face "o lumina focalizata".
Succes si bani ( setul de 2 buc este mai mult de 11 ron )
|
Wow.. zilele astea o sa achizitionez un set. sper sa nu ma duca mai mult de 30 RON ( buget limitat pentru orice )   O sa revin cu poze dupa ce sunt gata ... abia astept
|
|
|
27-10-10, 13:22
|
|
 Stage 5
|
VL 31 BOG sunt la mine eu am vazut in toate magazinele de piese auto.Si iti mai dau un sfat nu iti lua fara lupa adica sa fie drepte la capete nu rotunde ca alea rotunde vad unpic movaliu si nu se merita ca cei de la RAR te salta cand te vad  Si nu ii mai mult de 30lei nici nu ajungi acolo
|
|
|
31-10-10, 21:58
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by VL-31-BOG
Wow.. zilele astea o sa achizitionez un set. sper sa nu ma duca mai mult de 30 RON ( buget limitat pentru orice )   O sa revin cu poze dupa ce sunt gata ... abia astept 
|
Uite,la mine,cu pozitii,din acelea mici,ca de bord,dar cu SMD,si in proiectoare. Sunt numai POZITIILE aprinse
|
|
|
01-11-10, 18:05
|
|
 Stage 5
|
Trebuie sa fac si eu o poza cu pozitiile aprinse seara sa vezi cum se vede led cu lupa
|
|
|
08-11-10, 19:17
|
|
 Stage 5
|
Nici o poza cu pozitiile noi sau inca nu ai cumparat
|
|
|
08-11-10, 21:07
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Trebuie sa fac si eu o poza cu pozitiile aprinse seara sa vezi cum se vede led cu lupa 
|
Mai faci pozele alea,sunt curios  merci
|
|
|
14-11-10, 22:55
|
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
|
Quote:
Nici o poza cu pozitiile noi sau inca nu ai cumparat 
|
Salut, scuze, nu am mai intrat de ceva timp, nu am cumparat becurile.. banii s`au dus.. si m`am apucat sa reconditionez o bara.. cu care am de multe de gand.. o sa elimin pozitiile din bara. O sa pun pozitie in toate cele 4 faruri.. ( home made ) .. sper sa iasa ceva, Dar data cand o sa fie gata e conditionata de buget in primul rand.. si de vremea de afara. K am ceva de munca.
|
|
|
15-11-10, 17:27
|
|
 Stage 5
|
Asteptam pozele sa vedem cum arata daca vrei sa faci asa
|
|
|
15-11-10, 19:57
|
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
|
Quote:
Asteptam pozele sa vedem cum arata daca vrei sa faci asa 
|
Ok, maine fac 2-3 poze cu masina acum, cu bara ( inca nefinalizata, mai e mult de munca ) si o sa scot cumva in evidentza ce vreau sa elimin si cum vreau sa arate in final. Bafta all.
|
|
|
16-11-10, 15:04
|
|
 Stage 5
|
Asteptam
|
|
|
29-01-11, 12:07
|
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
|
Quote:
Asteptam 
|
tu nai facut poza cumva cu becul tau cu led pe pozitie?
|
|
|
|
|