15-12-08, 20:43
|
|
Stage 2
|
Motor Clio RS pe Golan
Am citit pe aici ca unii ar vrea sa-si puna motor de Clio RS pe Logan. Din cate am inteles motorul de Clio are undeva in jur de 170cp.
Intrebari ar fi multe de pus dar nu avem timp de raspuns la toate. Le punem pe alea esentiale:
Se incumeta cineva sa faca transplantul?
Cam ce pret are motorul?
Se merita?
As dori sa sa stiu raspunsurile la intrebarile astea ca peste 3 ani eu intru la volanul Golanului si sa stiu daca sa-mi strang bani pentru motor sau bag bani in altceva
|
|
|
30-12-08, 15:53
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [X-Team Racing Club] [Observator 4tuning] [DACIA]
|
Re: Motor Clio RS pe Golan
motorul si subansamblele lui cred ca undeva pe la 1500-2000 euro dar porma trebuiesc modificate franele, caroseria, jante, suspensie sport, posibil si roll-cage care vor rezulta undeva pe la 7-8000 euro poate si mai bine
|
04-01-09, 10:55
|
|
 Stage 5
Member of: [DACIA] [4Wheels]
|
Quote:
Originally Posted by SirNenea
motorul si subansamblele lui cred ca undeva pe la 1500-2000 euro dar porma trebuiesc modificate franele, caroseria, jante, suspensie sport, posibil si roll-cage care vor rezulta undeva pe la 7-8000 euro poate si mai bine
|
Decat sa bagi 7-8000 euro mai bine te abtii  cu banii astia 8.000 + banii care i-ai dat pe logan iti iei o masina...
Last edited by Alex30; 04-01-09 at 11:00.
|
|
|
04-01-09, 15:13
|
|
 Stage 5
Member of: [VW] [Old School Cars]
|
Quote:
Originally Posted by Alex30
Decat sa bagi 7-8000 euro mai bine te abtii  cu banii astia 8.000 + banii care i-ai dat pe logan iti iei o masina...
|
Si atunci unde mai e tuning-u?
Cand v-aud, imi vine sa ma iau de cap. Si sa fiu on-topic, un mot de pe clio rs + subansamble este multe peste 1500-2000 de euro
|
|
|
04-01-09, 17:18
|
|
 Stage 5
Member of: [DACIA] [4Wheels]
|
Quote:
Originally Posted by BULLDOG
Si atunci unde mai e tuning-u?
Cand v-aud, imi vine sa ma iau de cap. Si sa fiu on-topic, un mot de pe clio rs + subansamble este multe peste 1500-2000 de euro 
|
Dupa cum a spus SirNenea ca te duce atat..pai 8.000euro + banii de pe logan iti iei o masina cu mult peste 170cp si tunezi la aia cat vrei...dar chiar atat de mult duce ?! adica eu ma refer doar motor si maruntisurile nu jenti si altele...momentan.
|
|
|
04-01-09, 17:27
|
|
Stage 3
Member of: [DACIA] [Dacia Rally Team] [Old School Cars]
|
Mie imi pare ca are perfect sens... Dai pe Logan intre 6500- 10000 E. Mai iei un motor de Clio+ CV+ frane+ suspensie+ alte cateva gadget-uri care te duc undeva la ???? mii euro. Incepi modificarea la sasiu (pentru ca in mod sigur nu este la fel de "mare" un motor de Clio RS precum cel de Logan). Si vine intrebarea aia desteapta.... Voi ati vazut cum se face un Logan la impact frontal? Asta la viteza lui.... Dar cu 170 + CP, cum credeti ca arata? Poate sunt eu naiv si imi cer scuze pentru asta, dar care este scopul? Pana la urma, de ce nu un Clio RS, gata din fabrica. Si daca revine colegul cu "tunat-ul" inapoi, am si eu o intrebare pentru el.... Ce fel de bancher esti tu sa investesti cca 30 mii euro intr-un Logan, care sa se comporte exact ca un Clio RS (cu toate ca nici nu se pune problema de manevrabilitate identica intre cele 2 masini in discutie) si unde-i farmecul?
|
|
|
04-01-09, 17:28
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [X-Team Racing Club] [Observator 4tuning] [DACIA]
|
Quote:
Originally Posted by Alex30
Dupa cum a spus SirNenea ca te duce atat..pai 8.000euro + banii de pe logan iti iei o masina cu mult peste 170cp si tunezi la aia cat vrei...dar chiar atat de mult duce ?! adica eu ma refer doar motor si maruntisurile nu jenti si altele...momentan.
|
pai daca te duci in tari straine gasesti la 1500-2000 motorul sau poti sa ei un clio rs avariat si dai 4000-5000 euro pe el si poti lua mai multe si muta, cum ar fi scaunele, bordul, jantele si diverse accesorii
pai daca tii la siguranta ta faci totul din prima
gandeste-te ca franele de logan nu fac fata la motorul de 1.6 dapoi la unu de 2.0 16v si automat vor trebuii schimbate si obligat pus frane si pe spate frane cu discuri si multe alte lucruri care mai apar
|
|
|
05-01-09, 19:45
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Oltcit] [DACIA] [DAEWOO] [AirBrush] [4Rally]
|
ce titlu aiuea frate are 15 ani, poi e posibil sa pui ce motor vrei pe logan dar sa fi nebun si sa ai finante ca nu schimbi decat motoru ca la lego si gata ,are dreptate SlimSlick loganu nu e masina de asa puteri .bafta
|
06-01-09, 17:08
|
|
 Stage 5
Member of: [RENAULT]
|
Aveti niste gandiri...ma minunez pe zice trece....Nu mai bagati ma bani in masini luati BMW si gata...auzi la iei ce farmec are...va mai amintiti de SGM?ce senzatie a fost??
|
|
|
06-01-09, 18:04
|
|
Stage 3
|
N-a zis nimeni ca nu se merita sa bagi bani in masini, dar nici filme de groaza.... ce naiba.... Ai banuti si vrei sa o faci? Perfect... Te opreste cineva? Ideea era ca din logan poti scoate ceva bun pentru aptitudinile lui facand altele, dar la un asemenea "tunning", care de fapt este transformare totala, nu cred ca se merita. Atata... Loganuri frumoase sunt si fara motoare de cine stie ce pe ele.
|
|
|
06-01-09, 18:05
|
|
 Stage 5
Member of: [VW] [Old School Cars]
|
De Logan S2000 ce zici?
|
|
|
06-01-09, 18:11
|
|
Stage 3
|
Cu ce fonduri a fost facut ala si unde anume? Ce naiba mai fratilor, vorbim de pus ceaunul si facut minuni.
|
|
|
06-01-09, 22:50
|
|
 Stage 5
Member of: [RENAULT]
|
Daca sti ce sa faci si unde sa cauti cu 5.000-6.000 iese ceva misto...dar nu dat bani pe toate prostiile...
|
|
|
20-11-09, 17:04
|
|
 Stage 5
Member of: [DACIA]
|
dc nu ar rezista masina la motoru ala?cum rezista loganu lui "vgroza" care a pus turbocompresor si a scos 168 de cai din motoru de 1,6....eu zic ca tot asa rezista si la motoru de 2,0 de 170cp !
|
|
|
14-12-09, 22:26
|
|
Stock
|
de ce nu ar rezista masina la motorul ala? poate ca nu a fost conceputa pentru motorul ala... inafara de motor, cutie viteze, trasmisie probabil, cred ca neaparat trebuiesc modificate franele,sasiul, etc. parerea mea... ar mai fi o problema... credeti ca veti putea sa mergeti cu ea pe strada? o sa va dea voua cineva omologare pentru un asemenea proiect? si eu visez la asta de cand mi-am luat carnetul dar cu fiecare zi ce trece mai aflu cate ceva si ma descurajez...in principiu daca ai bani multi si vrei cu adevarat e simplu... ar mai fi o solutie care necesita bani mai putini..sa te pricepi tu la mecanica foarte bine si sa ti le faci singur(la asta mai ai nevoie si de timp). ii urez bafta oricui vrea sa se apuce de asa ceva. mi-ar placea sa vad ceva de genu asta
|
|
|
|
|