Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DACIA > Alte discutii Dacia

Reply

Thread Tools
Old 11-04-10, 00:44   #1
vio.viorel

Stage 2

vio.viorel's Avatar

Default Vopsea praguri si restu

Buna seara! Ca tot a venit primavara:P vreau sa ma apuc si eu umpik de masina s-o bibilesc ca in curand o sa-mi iau si permisu' sa pot sa merg cu masina), momentan merge tata, in concluzie vreau sa curat pragurile si locurile in care au ruginit...sa chituiesc pe ici pe colo pe unde mai e zgariata etc sa o fac calumea. Am vazut eu odata la niste dacii o vopsea pe praguri neagra si avea niste zgruntzi asa in ea ... am inteles ca e vopsea cauciucata sau ceva de genu, cne ma poate ajuta cu un sfaat 2 de unde pot lua aceasta vopsea si pentru restu cum pot aplica vopseaua in mod corect ( curatat, chituit, spritz chit, vopsea...?) e corect?
Old 11-04-10, 09:50   #2
sr_cristi

Stage 5

sr_cristi's Avatar

Member of:
[DACIA]
Default Re: Vopsea praguri si restu

Quote:
Originally Posted by vio.viorel View Post
Buna seara! Ca tot a venit primavara:P vreau sa ma apuc si eu umpik de masina s-o bibilesc ca in curand o sa-mi iau si permisu' sa pot sa merg cu masina), momentan merge tata, in concluzie vreau sa curat pragurile si locurile in care au ruginit...sa chituiesc pe ici pe colo pe unde mai e zgariata etc sa o fac calumea. Am vazut eu odata la niste dacii o vopsea pe praguri neagra si avea niste zgruntzi asa in ea ... am inteles ca e vopsea cauciucata sau ceva de genu, cne ma poate ajuta cu un sfaat 2 de unde pot lua aceasta vopsea si pentru restu cum pot aplica vopseaua in mod corect ( curatat, chituit, spritz chit, vopsea...?) e corect?
ce ai vazut tu este insonorizant si e de preferat sa-l dai la pistol dar sa stii ca poti sa dai si cu vopsea pe el poti sa il cumperi de la magazinele de piese auto !
Old 11-04-10, 09:57   #3
b08ygs
Dacia Driver

Stage 5

b08ygs's Avatar

Member of:
[DACIA]
[Old School Cars]

Quote:
Originally Posted by sr_cristi View Post
ce ai vazut tu este insonorizant si e de preferat sa-l dai la pistol dar sa stii ca poti sa dai si cu vopsea pe el poti sa il cumperi de la magazinele de piese auto !
Sau poti sal cumperi de la sr_cristi eu de acolo am luat insonorizant de la body foarte bun
b08ygs is offline   Reply With Quote
Old 11-04-10, 13:40   #4
vio.viorel

Stage 2

vio.viorel's Avatar

si cam ce pret are? si pentru restu adica aripa ..si pe unde mai trebuie sa vopsesc e bine ordinea care am scris-o?
vio.viorel is offline   Reply With Quote
Old 11-04-10, 14:15   #5
b08ygs
Dacia Driver

Stage 5

b08ygs's Avatar

Member of:
[DACIA]
[Old School Cars]

2 litri sunt 25 de lei dar nu stiu exact suprafata de ocupacitate, dar da poti da pe dedesupt pe aripi pe contra aripi pe podea, oriunde ai da cu teroson poti da cu treaba asta

Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie....
O batrana din '76
b08ygs is offline   Reply With Quote
Old 12-04-10, 16:42   #6
vio.viorel

Stage 2

vio.viorel's Avatar

b08ygs ms ptr pret, eu am intrebat ca mai am pe aripi stanga dreapta sub semnal s-a umflat putin vopseaua si aripa dreapta spate ca a fost infundata putin de o blonda si a reparat-o " un meserias " si dupa 2-3 ani a ruginit. Ma refeream dak curat bine cu smirgel-chituiesc-dau cu spritz chit-si vopsea dak e bine ordinea dak mai trebuie sa mai dau cu ceva sau etc..
Old 13-04-10, 20:07   #7
Marian06tzw

Stage 5

Marian06tzw's Avatar

Member of:
[DACIA]
[BMW]

Quote:
Originally Posted by vio.viorel View Post
b08ygs ms ptr pret, eu am intrebat ca mai am pe aripi stanga dreapta sub semnal s-a umflat putin vopseaua si aripa dreapta spate ca a fost infundata putin de o blonda si a reparat-o " un meserias " si dupa 2-3 ani a ruginit. Ma refeream dak curat bine cu smirgel-chituiesc-dau cu spritz chit-si vopsea dak e bine ordinea dak mai trebuie sa mai dau cu ceva sau etc..
frate daca s-a umflat vopseua la suprafata pe aripa la revedere schimba aripa ca nu ai ce sa ii mai faci te complici prea mult sa o remediezi aia daca te apesi cu o surubelnita pe ia scapa surubelnita in ea
credema e bulgare de rugina sub aripa nu numai aripa e ruginita ci si stalpul si contra aripa .
eu asa am gasit la a mea cand am cumparato am taiat tot ce a fost bolnav si am completat cu tabla nituita sudura nu te-as sfatui sa arunci pe ia
bafta in continuare
Marian06tzw is offline   Reply With Quote
Old 14-04-10, 00:16   #8
vio.viorel

Stage 2

vio.viorel's Avatar

Hmm stii care e chestia masina de cand am luat-o, pe dedesupt si peste tot pe interior era " captusita " bne cu vaselina si toate cele .... ? nush ce are pe dedesupt si in praguri si peste tot. O sa fac in weekend niste poze ca sa vede-ti despre ce e vorba. Pana atunci lucrez si chiar n-am timp plec la 7 la scoala apoi la munca si ajung la 22-22:30 acasa.
- Copyright 2026 4Tuning -