Baietii cu Daciile hai sa facem si noi o intalnire in Craiova
Nu cred ca am ales prea bine numele topicului .. dar in general nu conteaza numele topicului sau .. mai degraba actiunea pe care vreu sa o fac .. toti baieti care au dacioare din craiova ( mai modificate si mai tunate sa zic asa ) .. sa facem si noi o intalnire .. sa vedem ce dacioare mai st si prin craiova mai frumoase .. ce zicice`ti ? ..
Re: Baietii cu DACIILE hai sa facem si noi o intalnire in CRAIOVA
Quote:
Originally Posted by ban_dit_nr1
Nu cred ca am ales prea bine numele topicului .. dar in general nu conteaza numele topicului sau .. mai degraba actiunea pe care vreu sa o fac .. toti baieti care au dacioare din craiova ( mai modificate si mai tunate sa zic asa ) .. sa facem si noi o intalnire .. sa vedem ce dacioare mai st si prin craiova mai frumoase .. ce zicice`ti ? ..
dupa 5 mai as putea venii i eu cu o batranica di 80 la care lucrez momentan
sper sa fim mai multi .pana atunci
Nu-i nimica daca este vechi, eu vreau sa fac topic-ul vizibil ptr. toata lumea. Macar sa fim cativa care sa ne strangem odata pe saptamana undeva si sa vb.
P.S.: ptr. mai multe detalii ma gasiti pe YH MSG: madalin.jr88
Quote:
Originally Posted by ban_dit_nr1
Nu-i nimica daca este vechi, eu vreau sa fac topic-ul vizibil ptr. toata lumea. Macar sa fim cativa care sa ne strangem odata pe saptamana undeva si sa vb.
P.S.: ptr. mai multe detalii ma gasiti pe YH MSG: madalin.jr88
Re: Baietii cu Daciile hai sa facem si noi o intalnire in Craiova
Tare ideea asta a ta numai ca eu de exemplu stau in sibiu.ar mai merge pe undeva(pe la valcea sa zic)da altii de mai departe??si in legatura cu dacia si mie imi place mai ales ca are motoru curat.tineo tot asa
Re: Baietii cu Daciile hai sa facem si noi o intalnire in Craiova
daca mai facetzi vreo adunare cu dacii spritz_jupanu id-ul meu chiar imi plac iesirile in lume cu dacia...........si daca este nevoie mai vb cu cu baietzii din cta si venim mai multi.........