Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DACIA > Alte discutii Dacia

Reply

Thread Tools
Old 16-05-11, 13:57   #1
liminarus

Stock

Default dacia nova engine swap cu renault

Salut. Sunt pentru prima data p aici, si eu in cautare de sfaturi. Am un renault megane I din 1996, Hatchback, motor de 1.6 neinmatriculat, in stare buna. As vrea sa iau majoritatea pieselor de pe el si sa le montez pe o alta masina. Dupa mintea mea cel mai simplu ar fi dacia super nova , dar cum nova are motorizare de 1.4 am ales dacia nova gt sau gti. Problemele legale nu ma preocupa atat cat cele tehnice. As dori sa stiu daca se potriveste motorul cu tot cu trenul de rulare...cutie, directie... eventual fara modificari majore aduse caroseriei. orice alt sfat sau orice sugestie este binevenita.
liminarus is offline   Reply With Quote
Old 31-05-11, 08:52   #2
anndi
Dacia Driver

Stage 5

anndi's Avatar

Member of:
[DACIA]
Default Re: dacia nova engine swap cu renault

Modificari majore aduse caroseriei??? Nici vorba nu ai ce sa modifici la caroserie. Trenul de rulare nu se potriveste, dar poti folosi motorul si cutia, poti adapta caseta de servo(daca nu are servo nu are rost), fuzetele si planetarele. O sa ai de furca pana potrivesti/modifici suportii motor. Dar probabil o sa gasesti un mester priceput sa faca toate astea. Spor la treaba.