Iti recomand ceva in genul asta ::
http://www2.***********/vsdetalii8.php?IDM=1313344
Daca tot iei SH si iei ph1 ia macar varianta prestige. cel putin dupa parerea mea arata altfel fatza de cele normale.
Eu am ales prestige nu neaparat datorita motorului. La vremea aia diferenta intre look-ul unui prestige si al unui laureate sau chiar ambition era destul de mare, iar ca bani destul de mica.In special la interior era diferenta. (ceasuri albe, piele schimbator si volan, alte fetze de usi,alta tapiserie,oglinzi mari, jante destul de frumoase, manerele si spoilerele vopsite etc).
Despre motorul diesel nu stiu ce sa zic. astea de pe la renault nu sunt tocmai cele mai fiabile. Insa asta de 85cp nu are asa multe probleme cum au cele de 65 si 70. Daca nu mergi mult in oras nu prea e mare diferenta intre diesel si benzina. In oras in schimb se cam simte, un diesel ia 7-8 iar benzina 10-11,chiar 12 in aglomeratie extrema

. (vb de orase aglomerate,gen buc)
Poti sa te gandesti si la un prestige benzina 1.6 16v,ai putere mai mare,revizii mai rare,eventuale probleme care pot aparea mai putine ca la un diesel, combustibil mai ieftin etc...
Asta daca vrei SH.
Insa eu personal iti recomand sa iei masina noua..Cu 8500 cred ca iti iei unul nou destul de bine dotat. Si ai avantajul ca iei ph2 care arata mai bine, ai garantie 3 ani de acum inainte(+inca 2 ani optional), ai alt interior etc.Sandero diesel inca nu se vinde in romania.Oricum din punctul meu de vedere nu prea are rost sa iei sandero, e si mai mic si cu cateva sute de euro mai scump ca loganul.
Despre golf4 si astra g nu stiu ce sa zic. daca iti permiti sa le intretii si ai venituri sigure pe luna,si nu te deranjeaza sa bagi bani in masina e pacat sa iei logan si sa nu iei ceva SH.Loganul in schimb in primii 2-3-4 ani va avea costuri de intretinere 0.adica bagi benzina si lichid de parbriz si atat, spre deosebire de un sh unde mai depinde si de noroc.Oricat de cunoscator ai fi si oricate teste ai face tot nu ai cum sa fii sigur ca nu pica ceva

..
Oricum la 8500 iti poti lua masina mult peste un golf4 sau astra g.Eu m-as uita la focus sau astra H, dar ai grija ca multe sunt la preturi fff bune aduse din afara. Sunt masini de firma cu 150-200.000 km de asta au preturile astea asa bune. De ex poti gasi astra h si la 6000-6500 de euro +taxa,dar masina aia are km fara numar.Bine, nu pe bord