Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DACIA > Zona tehnica Dacia

Zona tehnica Dacia Zona tehnica, secrete, tips&tricks Dacia

Closed Thread

Thread Tools
Old 08-09-08, 09:51   #1
andy79

Stage 2

Default la ce service sa merg

Salutare!
Am un Logan si e prima data cand am probleme cu el, adica o zgarietura pe laterala dreapta si aripile usor "sifonate".
Dintre service-urile acreditate Asiban in Bucuresti (Gold & Platin, Augsburg, Central Service, Autonet, Nesty, Cobalcescu, Dacoserv, Auto Marcus) care ar fi cel mai recomandabil pentru operatiuni de tinichingerie?
A fost cineva pe la unul din ele?
Mutumesc anticipat.
andy79 is offline  
Old 10-09-08, 11:59   #2
andy79

Stage 2

Default Re: la ce service sa merg

Nu stie nimeni?
andy79 is offline  
Old 11-09-08, 14:57   #3
ynp_46
Dacia Driver

Stage 5

ynp_46's Avatar

Member of:
[DACIA]

du-te la Augsburg lucreaza foarte bine baietii de acolo
ynp_46 is offline  
Old 15-09-08, 13:42   #4
andy79

Stage 2

Ms, numa ca nus daca fac si Dacii. Am inteles ca ei sunt mai mult pe masini straine. Oricum din alte surse am inteles total nerecomandat Auto Marcus (lucreaza de mantuiala) si Cobalcescu (lucreaza bine, dar daca masina e noua au grija baietii sa subtilizeze si alte piese noi inlocuindu-le cu altele uzate).
andy79 is offline  
Old 15-09-08, 22:23   #5
busuioc tudor

Stage 2

du-te la dacoserv, lucreaza bine baietii la tinichigerie-vopsitorie
busuioc tudor is offline  
Old 17-09-08, 15:18   #6
andy79

Stage 2

mersi mult tudor
acolo ma duc! alta intrebare care mi-a venit dupa ce am citit mai bine contractul de casco: acolo scrie ca "se va anunta asiguratorul de producerea evenimentului asigurat in termen de maxim 5 zile de la producerea lui. In caz contrar asiguratorul POATE refuza plata daunei". Io nu am facut asta pentru ca am avut nevoie de masina si nu voiam sa o bag atuncea in service. Nici sapt viitoare nus daca ma duc ca s-ar putea sa am nevoie din nou de masina.
Stie cineva daca pot avea probleme la Asiban din cauza asta? Ce inseamna acel "poate"?
andy79 is offline  
- Copyright 2026 4Tuning -