| Zona tehnica Dacia Zona tehnica, secrete, tips&tricks Dacia |
15-03-08, 15:36
|
|
Stage 3
|
va rog ajutati-ma si pe mine
salutare.As vrea si eu sa stiu cum sa fac,sau ce sa schimb sa imi cobor garda la dacia mea.Daca se poate cu arcurile si telescoapele ei(ce sa tai cat sa tai) sau daca nu ce telescoape trebuiesc ce arcuri.multam mult astept sfaturi
|
15-03-08, 15:44
|
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
Member of: [DACIA]
|
Re: va rog ajutati-ma si pe mine
salut.
pai ai putea pe fata sa pui arcuri de spate de nova plus o bara stabilizatoare de papuc diesel si pe spate arcuri de fata de berlina taiat 2 sau 3 spire si peste bara stabilizatoare care o are mai pui una.....macar eu unu asa o sa ii fac
p.s.daca te tine buzunaru ai putea sa inatresti si amortizoarele
bafta si numai bine
|
|
|
18-03-08, 09:13
|
|
|
2 Roti
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
cauta pe forum ca s-a mai discutat de chestia asta .. cauta legat de suspensii .. s-a discutat pe larg in alte thread-uri cum se face .. si ce implicatii are
|
18-03-08, 18:47
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by RobertRFG
salut.
pai ai putea pe fata sa pui arcuri de spate de nova plus o bara stabilizatoare de papuc diesel si pe spate arcuri de fata de berlina taiat 2 sau 3 spire si peste bara stabilizatoare care o are mai pui una.....macar eu unu asa o sa ii fac
p.s.daca te tine buzunaru ai putea sa inatresti si amortizoarele
bafta si numai bine
|
ms o sa fak shi asea dar pana gasesc arcuri de nova shi bara de diesel(pe joia viitoare mi-a promis cineva)nu ai idee daca coboara oleak daka tai din arcuri vreo 3 spire(vreau numai decat sa o cobor ca ici la mene e un drum asea de rau ca imi sare mashina de nu pot sa o mai tin pe strada)
|
|
|
18-03-08, 18:55
|
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
|
cam atat o sa iti coboare  
eo zic ca e super bine
arata criminal
ai putea pe spate sa tai doar 2 spire
Last edited by RobertRFG; 18-03-08 at 18:58.
|
|
|
26-03-08, 19:44
|
|
Stage 3
|
uffff am taiat shi pe fata shi pe spate cate o spira shi jumatate+din telescoapele de pe fata din capatul care vine infiletat in "T" am taiat cam juma de centimetru.is multumit dar cred ca o sa mai tai cate oleak din toate arcurile
|
|
|
27-03-08, 19:04
|
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
|
oi fi taiat tu din toate arcurile dar efectul de barca nu cred ca a disparut...mai bine facea asa cum tiam zis eo si era mult mai bine...sau acum daca tot ai taiat din arcuri intareste amortizoarele...
bafta
|
|
|
04-04-08, 18:33
|
|
 Stage 5
|
astia pe vremuri la raliu depinde de proba taiau 2/3 spire...repet depinde de proba....dak mergi cu ea numai pe asfalt poti sa ii tai 3.....dar sa faci si ceva la telescoape...exemplu ei pe fata aveau inaltatoare ca sa tine arcul comprimat si sa elimine efectul de barca.....succese!
05-04-08, 00:19
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
poti incerca telescoape noi de aro 10 cu arcurile tele pe fata
|
|
|
05-04-08, 22:36
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Midnight Racers] [Oltcit] [DACIA] [Echipa de sprijin] [Dacia Rally Team] [VW]
|
de amortizoare intarite si bare stabilizatoare ati auzit?
|
|
|
06-04-08, 08:44
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by Ja_Rule
de amortizoare intarite si bare stabilizatoare ati auzit?
|
dap.tot aici.acum ma duk dupa bara stabilizatoare pe diesel1,9.sper sa gasesc
dar amortizoare intarite pe cine am intrebat io nu stie cum se fak.o sa mai caut............poate prin judetul vecin la suceava
Last edited by Ja_Rule; 06-04-08 at 18:11.
|
|
|
07-04-08, 01:27
|
|
|
Banned
 Stage 5
|
cea mai simpla modalitate de intarit amortizoare, e sa bagi in loc de uleiul din el, un amestec de ulei cutie viteze + vaselina. Dat gaura in amortizor, schimbat uleiul, bagat surub si sudat de jur imprejur. Doar un sudor bun iti trebuie...
|
|
|
07-04-08, 13:42
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by valib
cea mai simpla modalitate de intarit amortizoare, e sa bagi in loc de uleiul din el, un amestec de ulei cutie viteze + vaselina. Dat gaura in amortizor, schimbat uleiul, bagat surub si sudat de jur imprejur. Doar un sudor bun iti trebuie...
|
ms mult. acuma stiu, cat despre sudor bun am asa cva  ms mult ink o data
|
|
|
07-04-08, 17:43
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Midnight Racers] [Oltcit] [DACIA] [Echipa de sprijin] [Dacia Rally Team] [VW]
|
daca nu ma insel doar cantitatea e importanta ... sa faci un amestec la fel pt ambele amortizoare fata si la fel pt cele de spate ... dupa imaginatia mea, ar trebui sa iasa egale la duritate, dar cel mai bine ar fi sa spuna cineva care stie cat ulei se baga intr`un amortizor fata si cat intr`unu` spate ...
|
|
|
|
|