Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DACIA > Zona tehnica Dacia

Zona tehnica Dacia Zona tehnica, secrete, tips&tricks Dacia

Closed Thread

Thread Tools
Old 02-05-07, 13:02   #1
alex_scorpion

Stage 2

Default preturi motoare dacia, consum, putere??

mai pe toata lumea aud ca vor sa-si schimbe motoarele (lucru care ma intereseaza si pe mine) dar nimeni nu spune ce implica, ma refer la costuri, modificari si cat ar duce o operatiune ca asta, eu sincer as face-o, la ce sa imi repar motoru care duce pe la 15 milioane si sa ma tarai cand pot pune altceva mai puternic. Intrebarea mea ar fii care este cel mai bun motor pt dacia, avand in vedere costurile, consum (90% merg in oras) si putere? multumesc anticipat
alex_scorpion is offline  
Old 03-05-07, 09:35   #2
VioLo69

Stage 2

VioLo69's Avatar

Wink Re: preturi motoare dacia, consum, putere??

la intrebarea ce motor sar potrivi golf II dar treaba este cu 2 taisuri....are un consum relativ mare in oras (14-16)pt asta iti trebuie un carburator de dacie dar iara iti trebuie ca o flansa la galerie.pt mai multe detalii vorbeste cu phanter01 ca el e mecanis si stiu ca atot facut improvizatii din asteape la motore de mazda dacie golf si audi.......chiar se stie.sal
VioLo69 is offline  
Old 03-05-07, 15:01   #3
alex_scorpion

Stage 2

Default Re: preturi motoare dacia, consum, putere??

pai daca-mi ia 16 la suta nu are farmec si asa mare demaraj in oras nu-ti trebuie si la liniute numai ma duc de... deci daca ar consuma ,alt motor, 10 maxim ar fii super, la o putere mai mare normal. Noroc
alex_scorpion is offline  
Old 04-05-07, 10:38   #4
VioLo69

Stage 2

VioLo69's Avatar

Thumbs up Re: preturi motoare dacia, consum, putere??

pai daca s avea si eu un consum pe dacia mea de 10 eu as fi multumit.momentan am 14 16 si nu preastiu de ce .oricum vorbeste cu panther01 stie mai multe detalii si compatibilitati .succes la tunning
VioLo69 is offline  
- Copyright 2026 4Tuning -