Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DACIA > Zona tehnica Dacia

Zona tehnica Dacia Zona tehnica, secrete, tips&tricks Dacia

Reply

Thread Tools
Old 22-01-13, 18:15   #1
tuner-man

Stage 5

Default Cauciucuri foarte late dacia !

Aveti idee daca se gasesc si unde se gasesc cauciucuri pe 13 cu latime de la 195 in sus si sa nu depaseasca 55-60 profilul ?
De preferat as dori sa stiu daca se gasesc noi , multumesc frumos bafta tuturor !
tuner-man is offline   Reply With Quote
Old 22-01-13, 23:31   #2
BUBa^^^
Dacia Driver

Stage 5

BUBa^^^'s Avatar

Member of:
[DACIA]
Default Re: Cauciucuri foarte late dacia !

Se gasesc destul de greu ce vrei tu sau la preturi destul de piperate.Daca te intereseaza second, incearca aici: https://forum.4tuning.ro/646-piese-ol...-r13-late.html
Old 23-01-13, 18:38   #3
Jackass

Stage 5

Jackass's Avatar

Member of:
[DACIA]

daca ai 100 de euro sa dai pe bucata te sfatuiesc sa cauti pe net cauciucuri noi, sunt o gramada 195/45 sau 205/50 sau alte combinatii.
Jackass is offline   Reply With Quote
Old 23-01-13, 19:58   #4
tuner-man

Stage 5

Quote:
Originally Posted by Jackass View Post
daca ai 100 de euro sa dai pe bucata te sfatuiesc sa cauti pe net cauciucuri noi, sunt o gramada 195/45 sau 205/50 sau alte combinatii.
Sincer la o cautare mai profunda am gasit , nu ma grabesc deci cel mai probabil o sa le iau noi oricum mersi frumos !
Old 25-01-13, 21:10   #5
valusss

Stage 3

valusss's Avatar

salut! vad k esti din bz. eu am gasit la popas merei. nu sunt noi ce este drept dar sunt acceptabile
am gasit 195 55 14 doua care leam pus pe spate si 185 55 14 care am pe fata undeva la un mil bucata
valusss is offline   Reply With Quote
Old 26-01-13, 00:53   #6
tuner-man

Stage 5

Quote:
Originally Posted by valusss View Post
salut! vad k esti din bz. eu am gasit la popas merei. nu sunt noi ce este drept dar sunt acceptabile
am gasit 195 55 14 doua care leam pus pe spate si 185 55 14 care am pe fata undeva la un mil bucata
Te sfatuiesc cu mana pe inima sa numai cumperi nimic de acolo , pentru ca o sa iti afecteze direct integritatetea masini si inevitabil si a ta ! Nu fac feedback aici eu sunt din zona am avut o cearta foarte urata cu patroni mai ales cand eu le-am explicat ca , chiar daca eu am dacie si ei x6 trebuie sa imi respecte statutul de client lucru pe care nu il fac nici una din cele doua vulcanizari , ba mai mult iti pot arata si te pot duce sa primseti marturii directe ca multe din cauciucuri sunt refacute home made si in plus oricand pe bani mei facem proba practica ca masinile lor de echilibrat sau cum li se zice sunt la pamant ! Pacat de tot echipamentul care il au deoarece persoanele care sunt acolo nu au competenta nici de a vulcaniza o bicicleta !
Old 26-01-13, 14:38   #7
valusss

Stage 3

valusss's Avatar

acum 2 ani cand am cumparat cauciucurile care le am si acu pe masina mi sau parut baieti finuti nu mau luat de sus si cu cauciucurile nu am avut probleme. de vulcanizare si echilibrat nu pot sa spun nic k nu leam montat la ei. ori cum iti multumesc k miai spus. probabil k siau luat zboru baietii si se cred undeva mai sus de cat noi problema lor pt k asta o sai bage in faliment.chiar vroiam sa mai dau o fuga k gumele pe fata sunt tocite...mai mult de cat trebe. o sa fiu mai cu bagare de seama

Last edited by valusss; 26-01-13 at 14:40.
valusss is offline   Reply With Quote
Old 01-05-13, 22:03   #8
victorkgb

Stage 2

Quote:
Originally Posted by tuner-man View Post
Aveti idee daca se gasesc si unde se gasesc cauciucuri pe 13 cu latime de la 195 in sus si sa nu depaseasca 55-60 profilul ?
De preferat as dori sa stiu daca se gasesc noi , multumesc frumos bafta tuturor !
salut, am eu niste cauciucuri late pe 13, daca mai esti interesat. mai exact 205/65/13.
Firestone, uzura cam 40-50%
victorkgb is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -