Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DACIA > Zona tehnica Dacia

Zona tehnica Dacia Zona tehnica, secrete, tips&tricks Dacia

Reply

Thread Tools
Old 03-02-13, 00:15   #1
Dr_Vlad

Stock

Default Modificare Dacia Solenza - rog recomandare service

Am o Solenza Clima gri-sobolan la care as vrea sa fac urmatoarele modificari:
- macarale manuale pe geamurile fata (acum am geamuri electrice, care ma enerveaza de cand am cumparat masina)
- carlig de remorcare
- portbagaj pe plafon
- stergator luneta (daca se poate pune)

V-as ruga sa-mi recomandati un service in Bucuresti unde se pot efectua aceste modificari la un pret cat de cat rezonabil.

Pana acum am intrebat in vreo 10 locuri si doar 2 garaje au declarat ca ar putea face o parte dintre modificari (nu pe toate), dar cer sume exorbitante pentru manopera (ex. 100 de euro pentru macara manuala pe o singura usa) si vor sa le caut eu toate piesele necesare (nici macar nu-mi pot recomanda un magazin din care sa cumpar). Chiar asa de greu este sa modifici o masina in Romania?
Dr_Vlad is offline   Reply With Quote
Old 03-02-13, 20:23   #2
valusss

Stage 3

valusss's Avatar

Default Re: Modificare Dacia Solenza - rog recomandare service

dak vrei service primesti si preturi pe masura.Din ce ai spus lucrurile astea poate sa iti faca si cineva care se pricepe catus de putin in mecanica gen nea vasile care a iesit la pensie si are un garaj in spatele blocului si mai mestereste cate ceva sa isi rotunjesca veniturile nu musai sa te duci la service. exceptie facand stergatoru de pe spate care este putina bataie de cap. asta este sfatu meu pt k sigur nu vei scapa cu un pret mai mic de 6 7 mil asta fiind numai manopera.
valusss is offline   Reply With Quote
Old 23-04-13, 16:17   #3
Alx1000

Stage 2

Default Re: Modificare Dacia Solenza - rog recomandare service

Cel putin cu geamurile electrice poti sa le schimbi singur fara probleme.Este destul de simplu.
Mai jos ai procesul invers, imagini si video dar ar trebui sa-ti fie de ajutor.

http://www.vf1bg0.com/geamuri-electrice-solenza.php
Alx1000 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -