Quote:
Originally Posted by B53UMI
Nu prea inteleg de unde atatea fire de numerotat si fotografiat cand de fapt este vorba despre conectori ce isi au "locul" lor in tabloul de bord cu aparate.
|
Am rezolvat problema, dar ca sa te lamuresc hai sa iti zic ca pe comutatorul de dezaburire normal sunt 3 fire(negru,rosu si maro)la mine erau legate cate 5 pe un singur pin, cel ce a facut aceasta minunata invarteala a firelor a incercat sa faca ceva pe acolo, adica a pus un martor pentru mersul inapoi, a pus martor pentru pedala de frana(gen semnalizarea bateriei cu rosu si verde iar cand apesi pedala de frana ala licareste repede)si multe alte minunatii, iar daca tot nu esti lamurit cu conectorii hai sa iti zic cum sta treaba, desi ma repet, dacia sport are instalatie de 1310, ceasurile lor nu au turometru, fostul proprietar a vrut cu turometru, pentru tine iti zic ca fiecare ceas are configuratia lui, nu poti pune conectorii de la alea fara turometru la fel pe astea cu turometru, trebuie sa urmaresti configuratia plansetei alea verzi si sa schimbi anumite fire, iar daca nu le faci cum trebuie iese o mare abureala, dupa toata istoria asta, am desfacut instalatia toata de pe masina, si am refacut-o dupa schita (bineinteles cu ajutorul unui prieten electrician)si am scos jumatate de kg de cablu pus aiurea si degeaba, sfatul meu, este sa nu lasati pe altii sa va faca improvizatii ca nu este asa recomandat.Se poate inchide ,multumesc.