Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DACIA > Zona tehnica Dacia

Zona tehnica Dacia Zona tehnica, secrete, tips&tricks Dacia

Reply

Thread Tools
Old 04-12-10, 16:22   #1
Adrian_67

Stock

Default Stergatoare

nu mai stiu ce sa fac. am un logan din 2005 si te vreo trei ani ma chinui cu stergatorul de la sofer ca imi vibreaza cand sterge in ambele sensuri. am schimbat lamele de ”n” ori si tot de geaba. ce ma sfatuiti sa fac. astept raspuns pe adresa de e-mail [email protected]
Va multumesc
Adrian_67 is offline   Reply With Quote
Old 04-12-10, 17:56   #2
rpopescu

Stage 4

rpopescu's Avatar

Default Re: Stergatoare

Din acestea ai pus - este vorba de tip de stergator nu de reclama la produsele altora - pe urma daca tot tremura cu acest tip de stergator...
http://www.bestautovest.ro/stergator-max-view.html

Arcul bratului preseaza prea tare parghia bratului...

Se poate schimba bratul de la un logan la altul sa vezi cum este si in consecinta mai spui care este situatia...

Dupa o cursa lunga pe ploaie, miroase in cabina pe la motorasul de parbriz ? se aude ceva inauntru sub bord cand se face cursa in gol cu stergatorul - fara stergator si cu bratul de stergator rabatat fara sa frece parbrizul ?
rpopescu is offline   Reply With Quote
Old 04-12-10, 21:05   #3
Adrian_67

Stock

nu, nimic din ce spune rpopescu, iar pe link-ul care mi s-a dat nu pot sa cumpar, da-mi mai multe detalii despre site si despre ce fel de stargatoare sunt. ca acum pe masina am stergatoare care are inserat R.B.W. cumaparate de la o firma cu renume, dar de geaba cum spune-am. pe mine ma interesaza ce sa fac sa nu mai vibreze stergatoarele ca ma scoate din sarite cand le vad vibrand.
Va multumesc
Old 05-12-10, 20:28   #4
rpopescu

Stage 4

rpopescu's Avatar

Quote:
Originally Posted by Adrian_67 View Post

Va multumesc
Cu placere, dar du-te de unde le-ai cumparat sa -i rogi sa examineze ce vibratie au... Daca nu te duci la cine ti le-a vandut, du-te la reprezentanta Dacia. Daca nu te duci la Dacia, du-te la o statie de carburanti care vinde stergatoare sau la un magazin de piese auto, roaga-i si pe cei de-acolo...
rpopescu is offline   Reply With Quote
Old 06-12-10, 17:08   #5
Adrian_67

Stock

Va multumesc. Am sa merg la o reorezentanta DACIA si sa vad ce constata.
Dati-mi voie sa va urez sarbatori fericite și noul an sa va aduca numai bucurie si belsug in casa.
Old 09-12-10, 12:26   #6
SOLENZAXJG

Stage 5

SOLENZAXJG's Avatar

Cel mai corect Dacia Service apai de ce ai stat tu 3 ani sa te chinui cu el cand ai putut rezolvat in mai putin de 10 min
SOLENZAXJG is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -