Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DACIA > Zona tehnica Dacia

Zona tehnica Dacia Zona tehnica, secrete, tips&tricks Dacia

Reply

Thread Tools
Old 06-03-10, 17:50   #1
casp3r

Stage 3

casp3r's Avatar

Default Problema aer conditionat logan 1.4

Sal all.Dupa cum reiese si din titlu se vede ca am si eu o problema la masina cu aerul conditionat.Am un logan 1.4 din 2006 si de curand (1-2 zile) am observat ca nu mai imi functioneaza nici aeroterma nici aerul conditionat decat la treapta de putere 4 (acum o saptamana a mers totul ca la carte dar akum nema). Stie ceneva ceva de aceasta problema, s-a mai confruntat cineva cu asa ceva,puteti sa-mi spuneti cum s-ar putea rezolva problema si daca trebuie mers la service cam cat costa repararea ?
Scuze dak a mai fost postat ceva asemanator dar nu am avut timp sa caut, avand in vedere ca am descoperit problema curand si am nevoie urgent de sfaturi.
casp3r is offline   Reply With Quote
Old 08-03-10, 23:38   #2
casp3r

Stage 3

casp3r's Avatar

Default Re: Problema aer conditionat logan 1.4

Chiar nimeni nu stie nimik ? Niste idei, sfaturi ceva ?
Old 11-03-10, 18:53   #3
Alex4u
Dacia Driver

Stage 5

Alex4u's Avatar

Member of:
[DACIA]

adreseaza-te la ei...sunt mai multe cauze....poate fii panoul de comanda...de la ventilator...si e normal sa nu bage nici prea mult aer daca nu mere comutatoru ...de la aeroterma...poate fii siguranta ..dar zici ca iti mere pe treapta 4-a deci trb verificata...asha e f greu sa iti spunem noi ce sa aibe..

.(O O)\_(||||)(||||)_/(O O).
|.....o //...............\\ o.....|
.\____/==========\____/.
Alex4u is offline   Reply With Quote
Old 11-03-10, 21:20   #4
BR_87_BJA

Stage 2

salut!te ajut eu cu problema de la aeroterma.Daca spui ca merge doar pe treapta 4 nu este altceva defect decat rezistenta de putere care-ti da celelalte trepte de ventilatie.daca te apleci si te uiti sub bord in dreapta pedalelor vei observa pe aeroterma un conector cu 4 fire 2 mai graoase 2 mai subtiri scoti conectorul ala apasandu-i clemele din lateral si tragand de el si schimbi rezistenta daca ai nelamuriri:0768251410 bafta!
BR_87_BJA is offline   Reply With Quote
Old 12-03-10, 19:26   #5
casp3r

Stage 3

casp3r's Avatar

Gataaaaa.S-a rezolvat problema in sf.Vinovata a fost o rezistenta de sub bord.Am schimbat-o azi si mere ca uns aeru.In ceea ce priveste rezistenta, a costat aproximativ 178 ron iar manopera vreo 20 ron.Sper sa ajute pe cei care vor avea aceasta problema.Sal si ms de ajutor.
- Copyright 2026 4Tuning -