Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DACIA > Zona tehnica Dacia

Zona tehnica Dacia Zona tehnica, secrete, tips&tricks Dacia

Closed Thread

Thread Tools
Old 20-05-09, 19:05   #1
geo.theelf

Stock

Default Am probleme cu Dacia-Solenza

Am o dacie solenza an 2004.Am o problema cu ea.La o viteza cuprinsa intre 60 si 85 km masina incepe sa trepideze insotita de o bataie asemanatoare cu bataia unei planetare.Am echilibrat toate rotile si nu s-a schimbat nimic.Dupa care am inlocuit toate rotile si face la fel.Va rog sa ma ajutati.
geo.theelf is offline  
Old 20-05-09, 19:10   #2
CYBERBOB

Stage 3

Default Re: am probleme cu dacia solenza

ceva de genu a patit tata la o dacie break acum cativa ani la fel, masina vibra foarte tare pe la 70km/h. a schimbat nush ce pe la delco, parca a schimbat condensatorul numai tin minte, dar la fel facea masina. pana la urma a schimbat planetarele si nu a mai vibrat. deci verifica planetarele. sper sa-ti fii fost de folos ce am zis. Bafta!
CYBERBOB is offline  
Old 28-05-09, 11:56   #3
mokanu

Stage 1

mokanu's Avatar

Member of:
[DACIA]
Default Re: am probleme cu dacia solenza

si solenza mea are trepidatu ala la 70 km/hdar acum daca are cineva o ideie sa ma ajute si pe mine in legatura cu placutele de frana. deci am skimbat placutele de frana si akm imi raman rotile infranate adica freaca flacutele pe disc nu mai stiu ce sa fac freaca in atat fel incat nu poti sa misti roata cand pui cricu p masina si o lasi p liber si invarti de roata am facut aerisirea am mai slefuit placutele dar degeaba daca poate cineva sami dea o ideie ca sunt disperat plssssssssssssss
mokanu is offline  
- Copyright 2026 4Tuning -