Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > SKODA > Alte discutii Skoda

Reply

Thread Tools
Old 16-08-11, 12:46   #1
dannydias

Stage 2

dannydias's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
Default Sfat achizitie: Skoda Octavia 2 2.0TDI

Salutare tuturor. Am si eu unele intrebari referitor la octavia 2 2.0 tdi ,pretz 5.500 euro

Marca: SKODA Model: OCTAVIA Motor: 2.0 TDI
Culoare: NEGRU METALIZAT KM: 80000 An: 2005
Mai multe informatii: EURO 4; CUTIE MANUALA 6+1; 4 GEAMURI ELECTRICE; OGLINZI ELECTRICE INCALZITE HELIOMATE; SERVO-DIRECTIE; 10 AIRBAGURI; DUBLU CLIMATRONIC; PILOT AUTOMAT; COMPUTER BORD MARE; XENON; PIELE;MEMORIE SCAUNE;PDC FATA SPATE;SCAUNE INCALZITE;SENZORI PRESIUNE ROTI;; PROIECTOARE; INCHIDERE CENTRALIZATA; ALARMA;
ABS,ESP,ASR,EPC,RADIO CD,MP3.ACCEPT ORICE VERIFICARE LA ORICE REPREZENTANTA INCLUSIV TEST VOPSEA.

Mashina Cica este in grecia ... si dupa cum arata in poze si cum zice el k este mashina .. chiar mi`o doresc ... dar nu stiu ce sa zic .. sa nu fie tzeapa ... atat de ieftina .. la 5.500 euro ?? sa nu aiba bube motoru ...

Am vorbit cu baiatu si a spus k imi pune mashina printr`o firma de transporturi (Europe Transport) si k plateste el drumu .. si k face procura pe numele agentului care o livreaza ... si k accepta sa o duc la orice test ... se poate afla bubele sau .. stiu si eu .. sunt bune motoarele 2.0 ?? chiar nu stiu ce sa cred .. mi se pare prea ieftin ... la ce dotari are si catzi kilometri reali zice el k are .. mashia cam intr`o saptamana ar trb sa vina, Imi putetzi spune niste pareri ... sa o duc la teste auto ... sau nu stiu...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	17512747.jpg
Views:	412
Size:	65.6 KB
ID:	2121079   Click image for larger version

Name:	31356473.jpg
Views:	248
Size:	56.7 KB
ID:	2121080   Click image for larger version

Name:	36163087.jpg
Views:	178
Size:	52.8 KB
ID:	2121081  

Name:	85481941.jpg
Views:	182
Size:	64.3 KB
ID:	2121082   Click image for larger version

Name:	84718169.jpg
Views:	180
Size:	54.3 KB
ID:	2121083   Click image for larger version

Name:	46457308.jpg
Views:	615
Size:	59.3 KB
ID:	2121084  

Name:	47618856.jpg
Views:	291
Size:	47.2 KB
ID:	2121085   Click image for larger version

Name:	61342679.jpg
Views:	315
Size:	44.1 KB
ID:	2121086   Click image for larger version

Name:	61823130.jpg
Views:	195
Size:	52.4 KB
ID:	2121087  

Name:	67492185.jpg
Views:	172
Size:	41.2 KB
ID:	2121088  
dannydias is offline   Reply With Quote
Old 16-08-11, 13:57   #2
Paul

Stage 5

Paul's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[SKODA]
[SUBARU]
[4Rally]
Default Re: Sfat achizitie: Skoda Octavia 2 2.0TDI

Banuiesc ca ai vorbit pe mail cu respectivul 'proprietar'
Eu zic sa iti iei gandul, este o metoda destul de cunoscuta de teapa.
Am primit si eu 'oferte' asemanatoare

In cazul meu, mesajul de la tepuitori suna cam asa (primul):

Quote:
Buna ziua,

Va multumesc pentru mesaj. Masina este in stare excelenta, tinuta in garaj si nu a suferit nici un accident. Kilometrajul este real si nu am avut niciodata probleme cu motorul (sau de orice alta natura). Masina arata si functioneaza perfect. Eu sunt primul proprietar, am cumparat-o din Romania si este īnca inmatriculata RO. Locuiesc de o perioada impreuna cu sotia mea in Ungaria, in apropierea lacului Balaton.
Suntem un cuplu de pensionari (eu am 64 iar sotia mea are 62) si nu mai folosim masina atāt de des. Majoritatea calatoriilor pe care le facem sunt cu avionul, asa ca o masina nu mai este utila pentru noi. De asemenea, am vāndut casa noastra din Romania si am cumparat o ferma frumoasa aici īn Balaton. Daca sunteti cu adevarat interesat, noi suntem gata sa facem o excursie īn Romania si sa va cunoastem personal. Puteti lua masina pentru un test-drive si orice fel de inspectie.
Va rugam sa ne spuneti unde locuiti! Sunt sigur ca vom gasi un oras frumos īn Romania pentru a stabili o intalnire, o regiune acceptabila pentru noi si pentru dumneavoastra in acelasi timp. Am incredere ca aceasta poate fi o afacere buna!

P.S. Sunt recunoscator daca putem continua conversatia noastra prin e-mail. Semnal mobil este slab aici, trebuie sa mergem mai mult de 2 km pentru o conversatie cat de cat buna.

Aveti mai jos datele complete ale Skodei. De aseamnea am trimis si ceva poze.

Skoda Octavia Tour 1.9 TDI
Pret: 3000 EUR
Inmatriculata in Romania.
Anul fabricatiei: 10/2005
Verificarea tehnica: 03/2010
Km. rulati: 130000 km
Combustibil: Diesel
Capacitate cilindrica: 1896 cc
Putere: 66 kW (90 CP)
Culoare : Argintiu metalizat

ABS, ESP, aer conditionat manual, carte service completa, servodirectie, īnchidere centralizata, airbaguri frontale si laterale, proprietar unic, nefumator. Masina a fost tinuta in garaj si a fost ingrijita cum se cade. Masina se afla intr-o stare perfecta atat din punct de vedere optic, cat si mecanic. Consumabilele au fost schimbate de curand, iar kilometri sunt reali. Masina este inmatriculata in Romania si are numere valabile.

Cu bine,
Fam. Bulbui
Mi-a trimis si poze, era noua masina

Apoi, le-am facut jocul si a urmat al 2-lea mesaj:

Quote:
Buna ziua,

Nici o problema. Asa cum v-am spus masina este in stare perfecta si nu are probleme tehnice. Nu exista zgārieturi vizibile si nici rugina. Īmi place sa intretin masina īntr-o stare buna, asa ca nu cred ca veti gasi ceva īn neregula cu ea.
Masina este inmatriculata īn Romania si are numere valabile. Toate taxele sunt platite. Am toate actele originale, inclusiv cartea service completa.
Asa cum am anuntat deja, suntem īn Balaton, Ungaria (masina este aici de asemenea). Daca sunteti interesat de un test-drive sunt gata sa ne intalnim.

Ne putem īntālni saptamāna aceasta, vineri sau sambata dimineata la Valcea. Aici este inregistrata fiscal masina. Daca sunteti de acord vom cauta un hotel din zona.

Numai bine,
Romeo Bulbui
Nu m-am oprit nici aici, si nici ei

Quote:
Buna ziua,

Sotia mea a facut rezervarea pentru hotel, la Hotel Maria (Str. Antim Ivireanul Nr.48, Rm Valcea). Vom ajunge acolo vineri seara iar sambata dimineata ne vom intalni cu dvs. Va rog sa aproximati o ora la care veti ajunge.
Aceasta este numarul meu de mobil din Romania: 0756857657. Ne puteti suna vineri dupa amiaza, cand vom intra in tara.

Īnainte de a pleca spre Rm Valcea, ne dorim pentru a fi siguri ca veti fi acolo si nu vom conduce in zadar. Exista un risc pe care vrem sa il evitam. Am vorbit cu sotia mea despre acest lucru si avem o propunere pentru dvs. Daca acceptati propunerea noastra, putem veni la intalnire asa cum am convenit ...

Sotia mea va merge la Oficiul Postal din localitate si va transfera 2000 Euro pe numele meu īn Romania, la Rm Valcea. Sotia mea va fi Expeditorul banilor iar eu voi fi Destinatarul si voi lua īnapoi banii de la Oficul Postal din Rm Valcea. De īndata ce transferul este facut, va vom trimite o copie a documentului de transfer. Aceasta va fi dovada noastra ca vom veni la Rm Valcea pentru a ne intalnii cu dvs. Va trebuii sa ne luam banii inapoi, asa ca va trebui sa venim acolo.

Acelasi lucru il vrem de la dvs. Sotia dumneavoastra sau un prieten poate merge la Oficiul Postal din localitate. Acesta trebuie sa faca un transfer de 2000 Euro pe numele dumneavoastra la Rm Valcea utilizand servicul "Western Union". Acesta este un serviciu īn cadrul Oficiului Postal īn care nu aveti nevoie de un cont bancar.
Este un transfer de la persoana la persoana care se realizeaza instantaneu. Vom merge imprenuna sa ridicam banii la momentul in care ne vom intalni. Dupa ce transferul este facut, trebuie sa ne trimiteti o copie dupa documentul de transfer, ca dovada.
Va rugam sa īntelegeti ca nu solicitam o plata īn avans, singurul care poate ridica banii de la Rm Valcea sunteti dvs. Prin aceasta doleanta vrem doar sa ne asiguram ca aveti banii si intentia de a cumpara masina.

Acest transfer va costa aproximativ 80 EUR. De īndata ce ne vom īntālni, va vom voi returna banii cheltuiti pe acest comision, aceasta fiind propunerea mea si nu ar fii corect sa platiti vreo taxa in plus. Nu conteaza daca veti decide sa cumparati masina sau nu. Īn acest fel nu aveti nimic de pierdut.

Speram ca ati īnteles mesajul nostru si, de asemenea, nu vrem sa parem nepoliticosi, dar este un drum lung din Balaton pentru o intalnire oarba.

Asteptam decizia dumneavoastra

Salutari,
Fam. Bulbui
Asta e doar una din variantele preferate

Quote:
Buna ziua,

Numele meu este O** S**. (am cenzurat numele, pentru moment, nume de fata)
Scuze pentru raspunsul intarziat dar nu am avut acces la internet pana acum.Lucrez aproape toata ziua si nu pot primi telefoane in incinta unde lucrez.
Pretul final este 6900 Euro. Masina este in Grecia.

Lucrez la o companie din Grecia si acestia mi-au oferit masina de servici de care ma pot folosii tot timpul.
Avand si o mare nevoie de banii acestia deoarece doresc sa achizitionez o locuinta aici in Grecia pentru a nu mai platii chirie fiind motivul pt care o vand.
Masina este inmatriculata in Romania si are toate actele de Romania , iar aici nu o cumpara nimeni(in Grecia).Toate documentele sunt in regula.Motorul este perfect,masina nu a fost lovita niciodata.
Am gasit una care imi place foarte mult dar cel care o vinde se cam grabeste pentru ca are nevoie de bani.(mai sus zicea ca o vinde ca sa isi ia casa..).Toate documentele sunt in regula.Masina am cumparat-o cu banii jos.Nu este luata in leasing.
Deoarece eu lucrez si nu pot pleca,voi trimite masina cu o companie de transport masini si motoare in toata Europa(Europetransport). (nu am auzit de ei si nici google nu prea ma ajuta)
Cu aceasta companie,dumneavoastra puteti proba masina inainte de a o cumpara..
VOI FACE O PROCURA PE NUMELE UNUI AGENT DE LA ACEASTA COMPANIE IAR EL SE VA OCUPA DE TOATE ACTELE SI MA VA SCOATE DE LA FISC(CU DREPT DE SEMNATURA).NU AM NICI O DATORIE LA FISC.
Impreuna cu acest agent puteti merge la un mecanic si sa o bagati pe un tester ca sa vedeti km reali si starea motorului.Se accepta orice test.
Cum se face:

Dupa ce imi dati numele si adresa dumneavoastra eu duc masina la companie.Compania verifica toate actele la politie inainte de a face contractul pentru a vedea daca totul este in regula.
Dupa aceasta verificare si daca nu exista nici o problema compania ia legatura cu dumneavoastra,apoi se face transportu.
Daca masina nu o sa va placa,compania imi va returna masina,urmand ca eu sa platesc si acest transport pentru returnare.
De accea va rog sa va ganditi bine inainte.Masina este asa cum va spun si nu am nimic de ascuns.
Daca sunteti interesat,va rog sa completati si sa imi trimiteti urmatoarele date pentru ca eu sa iau legatura cu compania:
Nume :
Prenume :
Adresa :
Oras si Judet :
Numar telefon :
Imediat ce am aceste date eu voi merge la companie si voi lasa masina in custodia lor.Apoi ei va vor contacta cu mai multe detalii.
Transportul este inclus in pret.

O zi buna si astept un raspuns.

Detalii masina:

Marca: VOLKSWAGEN Model: GOLF V Motor: 2.0 TDI
Culoare: ARGINTIU KM: 58900 An: 2007
Mai multe informatii: EURO 4; CUTIE MANUALA 6+1; 4 GEAMURI ELECTRICE; OGLINZI ELECTRICE INCALZITE HELIOMATE; SERVO-DIRECTIE; 10 AIRBAGURI; DUBLU CLIMATRONIC; PILOT AUTOMAT; COMPUTER MARE BORD;XENON; PROIECTOARE; INCHIDERE CENTRALIZATA; ALARMA;
Internetul este plin de anunturi aseamanatoare

Tine minte un lucru
Daca pare prea frumos ca sa fie adevarat, probabil chiar asa si este!
Paul is offline   Reply With Quote
Old 16-08-11, 14:00   #3
dannydias

Stage 2

dannydias's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]

sa intzeleg k este o tzeapa! )
Old 16-08-11, 14:01   #4
dannydias

Stage 2

dannydias's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]

Cam asa suna anuntzu!

Buna ziua,

Numele meu este Burcioiu Ion Marian.
Scuze pentru raspunsul intarziat dar nu am avut acces la internet pana acum.Lucrez aproape toata ziua si nu pot primi telefoane in incinta unde lucrez.
Pretul final este 5500 Euro. Masina este in Grecia.
Lucrez la o companie din Grecia si aici este foarte dificil sa conduc aici o masina inmatriculata in Romania deoarece taxele sunt foarte mari si sincer va spun nu imi mai permit deoarece utilizez masina firmei si masina mea stagneaza in garaj. Pentru aceasta masina eu platesc taxe foarte mari precum si asigurarea care sincer le platesc degeaba.
Acesta este motivul pentru care vand masina .Masina este inmatriculata in Romania si are toate actele de Romania , iar aici nu o cumpara nimeni(in Grecia).Toate documentele sunt in regula.Motorul este perfect,masina nu a fost lovita niciodata.
Am gasit aici un apartament si eu cum sunt definitiv mutat aici vreau sa mi-l cumpar pentru a nu mai plati chirie.Am gasit un apartament am dat avansul urmand sa dau diferenta si proprietarul se cam grabeste....Toate documentele sunt in regula.Motorul este perfect,masina nu a fost lovita niciodata.Masina am cumparat-o cu banii jos.Nu este luata in leasing

Deoarece eu lucrez si nu pot pleca,voi trimite masina cu o companie de transport masini si motociclete in toata Europa(Europe Transport ).
Cu aceasta companie,dumneavoastra puteti proba masina inainte de a o cumpara..
VOI FACE O PROCURA PE NUMELE UNUI AGENT DE LA ACEASTA COMPANIE IAR EL SE VA OCUPA DE TOATE ACTELE SI MA VA SCOATE DE LA FISC(CU DREPT DE SEMNATURA).NU AM NICI O DATORIE LA FISC.
Impreuna cu acest agent puteti merge la un mecanic si sa o bagati pe un tester ca sa vedeti km si starea motorului.Se accepta orice test.
Cum se face:
Dupa ce imi dati numele si adresa unde doriti sa vina masina,duc masina la companie.Compania verifica toate actele masinii la politie inainte de a face contractul pentru a vedea daca totul este in regula.
Dupa aceasta verificare si daca nu exista nici o problema compania ia legatura cu dumneavoastra ca sa va instiineteze,apoi se face transportul.
Transportul il platesc eu.Dumneavoastra nu platiti nimic in plus in afara de pretul masinii.Daca masina nu o sa va placa,compania imi va returna masina,urmand ca eu sa platesc si acest transport pentru returnare.
De accea va rog sa va ganditi bine inainte.Masina este asa cum va spun si nu am nimic de ascuns.
Daca sunteti interesat,va rog sa completati si sa imi trimiteti urmatoarele date pentru ca eu sa iau legatura cu compania:
Nume :
Prenume :
Adresa :
Oras si Judet :
Numar telefon :
Imediat ce am aceste date voi merge la companie si voi lasa masina in custodia lor.

O zi buna si astept un raspuns.
Old 16-08-11, 14:02   #5
Paul

Stage 5

Paul's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[SKODA]
[SUBARU]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by dannydias View Post
sa intzeleg k este o tzeapa! )
E destul de clar dupa ultimul post
Old 16-08-11, 14:06   #6
dannydias

Stage 2

dannydias's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]

ms mult k miai spun dinainte! leam dat o adresa din constanta .. sa vina direct la reprezentantza skoda ... acum ma doare la baschetzi dak ma suna ...
Multzumesc mult de tot
Old 16-08-11, 15:29   #7
Paul

Stage 5

Paul's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[SKODA]
[SUBARU]
[4Rally]

Cu placere.

Nu o sa sune, la fel cum nu o sa se prezinte la un loc stabilit pe mail.
Ei spera ca le vei trimite bani, credul fiind, si vei astepta masina (mult si bine).
Old 17-08-11, 14:01   #8
MiTzA-

Stage 5

MiTzA-'s Avatar

Fi serios, la ce pret are , te gandesti din start ca e tzeapa !
MiTzA- is offline   Reply With Quote
Old 17-08-11, 16:26   #9
dannydias

Stage 2

dannydias's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]

ms! si la mn erau cv dubii .. dar asta e!
Old 17-08-11, 16:29   #10
dannydias

Stage 2

dannydias's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]

am gasit acum o sckoda octavia 1 .. 1.9 tdi . 110 cp Breck.. anu 2003 aici la mn in Cta ... la 4000 euro ... clima .. esp .. scaune incalzite .. trapa .. albastru metalizat ... chiar e frumoasa mashina .. jante 16''! am sa revin cu poze sa imi spunetzi parerea .. dak merita sau nu!
Old 17-08-11, 17:10   #11
Paul

Stage 5

Paul's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[SKODA]
[SUBARU]
[4Rally]

De estetic ne putem da cu parerea desi daca o vezi tu live este indeajuns, cel mai bine e sa o verifici cu un mecanic sau direct la reprezentanta.
Nu stiu de ce am impresia ca are km spre 200.000 daca nu mai mult, la anul respectiv + pretul cerut.
In rest Octavia 1 in general este o masina f economica, spatioasa iar ca si intretinere este mai mult decat acceptabila.

Last edited by Paul; 17-08-11 at 19:24.
Old 17-08-11, 19:10   #12
MiTzA-

Stage 5

MiTzA-'s Avatar

Quote:
Originally Posted by dannydias View Post
am gasit acum o sckoda octavia 1 .. 1.9 tdi . 110 cp Breck.. anu 2003 aici la mn in Cta ... la 4000 euro ... clima .. esp .. scaune incalzite .. trapa .. albastru metalizat ... chiar e frumoasa mashina .. jante 16''! am sa revin cu poze sa imi spunetzi parerea .. dak merita sau nu!
Probabil situatia sta asa :

1.9tdi - combi,masina economa si spatioasa, clar masina cu care "s-a" tras ! Jantele pe 16' confirma si mai mult ipoteza asta , nu a vrut sa incarce inutil masina cu accesorii care mai tarziu l ar fi incomodat ! Cum spune si Paul, masina are mai mult ca sigur peste 200k km !

Asteptam pozele !

Oricum pana nu o vezi live, mergi cu ea si vezi propietarul ce si cum , parerile sunt doar ca sa fie ! Ca masina e foarte okey !

318i 99' !
MiTzA- is offline   Reply With Quote
Old 10-09-11, 10:36   #13
Laurentiu30

Stage 2

Thumbs down Re: Sfat achizitie: Skoda Octavia 2 2.0TDI

Bai omule, la ce are masina asta pe ea e cam mic pretul sincer.
Mie mai degraba imi suna a teapa
Laurentiu30 is offline   Reply With Quote
Old 23-10-11, 16:26   #14
johnbv

Stage 4

Am avut octavia 1,cu 1,9 tdi,masina buna,cumparata din reprezentanta,si restilizata de mine.Cel caruia i-am vandut-o,i-a placut aspectul.La momentul vanzarii nu a facut nici o proba cu autoturismul,m-a rugat sa-l plimb eu.Dupa cateva ore de mers ne-am oprit si am facut actele.....curiozitatea m-a impins sa-l intreb de ce nu doreste sa conduca.Am aflat rapid raspunsul.Era sofer (PILOT),de meserie a vrut sa vada ce stil de condus am,ca sa-si poata da seama cum si in ce fel am uzat masina.Intradevar vezi multe dupa stilul de condus.Dupa vanzare mi-am luat Octavia 2 cu 2,0 tdi,pe care iar am restilizato.Parerea mea,mergi pe Octavia 2,este o tehnologie mai noua,un confort mai sporit,ca sa ajunga la modelul asta fabricantii au mai cheltuit ceva banii in teste si siguranta,si nu cauta ieftin,NU EXISTA,decat daca are defectiuni.Personal am dat pe masina 24000 euro,o vand la 9000,vreau un A6 nou.Cat sa pierd la Octavia?mai bine" o dau de copaci "si-mi iau din asigurare 11000 euro,numai ca nu merita masina asa tratament,mai bine sa fie altcineva bucuros de ea,dar bucuria lui sa nu ma saraceasca pe mine.Nu poti vinde la 5000 euro o masina intretinuta NU SE POATE,dar poti da o teapa credulilor.Ai grija la tepe,eu fata de colegii care ti-au mai scris am intalnit unii ce-mi cereau copii dupa toate actele:-talon carte buletin.Daca le trimiteam faceau inprumut cu acte false pe masina mea. Pentru verificarea unei masini este de ajuns seria caroseriei,iar cei de la reprezentanta,pot furniza date despre operatiile service,si nr de km.Cere mai multe intrari nu ultima,deoarece poate modifica km dupa care face o intrare in service ptr te miri ce problema minora iar tu vei vedea fix ce km a fost ultima intrare in service adica cel modificat.Ingeniozitatea talharilor nu are limite.Daca vrei masina o cumperi de la propietar,intermediarul nu prezinta garantii.Nu cunoaste istoricul masinii.Spor la cautat,undeva exista si masina care ti-o doresti.
Attached Thumbnails

Name:	Masini-SH-Skoda-Octavia--200709271123395783.jpg
Views:	168
Size:	26.5 KB
ID:	2195861   Click image for larger version

Name:	Skoda-Octavia-2-0-TDI.jpg
Views:	219
Size:	53.9 KB
ID:	2195862  
johnbv is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -