Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > SKODA > Alte discutii Skoda

Reply

Thread Tools
Old 19-03-08, 21:48   #1
vlady_20

Stock

Talking passt vs.skoda octavia{din anul 1998}

care dintre cele doua e mai buna privind raportul calitate-pret? si care e mai usor de intretinut?
...masina o aduc din germania si ma costa cam 5 mii de euro..deci ce imi recomandati?
multumesc anticipat!
vlady_20 is offline   Reply With Quote
Old 19-03-08, 21:52   #2
tzatzichi

Stage 5

tzatzichi's Avatar

Default Re: passt vs.skoda octavia{din anul 1998}

daca vrei ceva ieftin ia-ti skoda.daca vrei ceva bun ia-ti passat.daca vrei ceva cu personalitate ia-ti iarasi passat.unde in lumea asta s-a mai vazut ca o copie sa fie mai buna decat originalul???
tzatzichi is offline   Reply With Quote
Old 19-03-08, 22:06   #3
vlady_20

Stock

Quote:
Originally Posted by tzatzichi View Post
daca vrei ceva ieftin ia-ti skoda.daca vrei ceva bun ia-ti passat.daca vrei ceva cu personalitate ia-ti iarasi passat.unde in lumea asta s-a mai vazut ca o copie sa fie mai buna decat originalul???
deci,prietene imi recomanzi passat? dar,totusi am auzit k e cam "pacatoasa"la piese,k sunt scumpe...eu nu am mai avut masini straine si daia te intreb...ms mult...astept raspuns...sau daca vrei sa vb pe messs:vlad_georgian
Old 19-03-08, 22:09   #4
vlady_20

Stock

deci,prietene imi recomanzi passat? ..dar,totusi am auzit ca sunt cam pacatoase la piese,ca sunt mai scumpe,si mai greu de intretinut...eu nu am mai avut maisna straina si daia te intreb...ms mult,si daca vrei sa vb mai multe pe mess am un id:vlad_georgian
- Copyright 2026 4Tuning -