Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > SKODA > Alte discutii Skoda

Reply

Thread Tools
Old 10-12-07, 22:04   #1
hot_ice

Stage 2

hot_ice's Avatar

Member of:
[Hyundai]
Arrow Dealeri si revizii Skoda O1

Fratilor vreau sa-mi cumpar si eu o Skoda O1 acum. Am vb cu cineva si zicea sa nu o comand luna asta sa mai astept pana in ianuarie-februarie ca sa-mi iau una cu fabricatie 2008 (nu shtiu daca se mai fabrica Tour 1,8 T ori 1,9 TDI in 200. Acum nu shtiu ce sa fac...sa ashtept cum zice prietenu asta al meu sau s-o comand cat mai repede. Cine a cumparat Skoda de la ce Dealer a comandat, cum sunt cei de la service si daca poate sa posteze cam la cat il duc reviziile (dealeri si revizi din toata tara ca sunt multi interesati).
Eu zic ca e foarte important de la ce dealer cumperi masina ca esti "legat" de el chiar daca poti sa mergi la orice service dar tot cel mai bine e de unde ai cumparat masina. Acum mai spuneti si de casco unde aveti daca sunte-tzi multumit....cateva idei despre servicile furnizate de delaer si de casco dar mai ales cat atzi ashteptat pentru masina si cat plati rata casco.....multumesc

P.S. Rog un moderator daca nu am postat unde trebuia sa mute thread-ul unde trebuie....multumesc
hot_ice is offline   Reply With Quote
Old 11-12-07, 09:17   #2
central
Skoda Driver

Stage 5

central's Avatar

Member of:
[SKODA]
Default Re: Dealeri si revizii Skoda O1

eu am luat masina de la Brady Trade de pe Iuliu Maniu si sunt tare multumit de serviciile lor....te sfatuiesc si pe tine sa faci la fel
central is offline   Reply With Quote
Old 11-12-07, 10:30   #3
hot_ice

Stage 2

hot_ice's Avatar

Member of:
[Hyundai]

Quote:
Originally Posted by central View Post
eu am luat masina de la Brady Trade de pe Iuliu Maniu si sunt tare multumit de serviciile lor....te sfatuiesc si pe tine sa faci la fel
Ms frumos...dar ai facut pana acum vreo revziei? si vad ca ai modificat si u mashina cel putzin la design cum ai facut cu garantzia? Pe mine ma intereseaza tot asha dupa ce iau mashina s-o modific putzin la design....tuningul e si el asigurat prin casco?
Old 11-12-07, 10:49   #4
keeeee

Stage 3

avia motors,iau in ian mai bine,ku 500 se repara orice,spaga spaga,avia pantelimon
keeeee is offline   Reply With Quote
Old 11-12-07, 11:40   #5
hot_ice

Stage 2

hot_ice's Avatar

Member of:
[Hyundai]

Quote:
Originally Posted by keeeee View Post
avia motors,iau in ian mai bine,ku 500 se repara orice,spaga spaga,avia pantelimon
sa inteleg ca cu 500 repari orice?????? adica 500 numai spaga si sa inteleg ca nu recomanzi avia motors????? cand ai comandat mashina sau vei comanda?
Old 11-12-07, 13:31   #6
mbgd

Stage 4

mbgd's Avatar

mergi la Brady si intreaba acolo tot ce ai pe suflet.rata casco depinde de pretul masinii si de firma la care faci casco.in privinta fabricarii O1,cum am spus,mergi la Brady si intreaba.daca faci casco dupa ce ai modificat masina,la design,cred ca poti sa bagi si astea pe asigurare.ca,de fapt,se asigura suma cu care ai platit la final.dar cel mai bine sa intrebi.iar ,reviziile sunt rezonabile.intreaba cat este revizia la 10000,20000,30000.si mergi si in alta parte.asa ai termen de comparatie.eu am fost numai la Brady si am fost multumit.
Old 11-12-07, 14:17   #7
central
Skoda Driver

Stage 5

central's Avatar

Member of:
[SKODA]

eu am facut revizia fara probleme fara spaga servicii impecabile totul ok ulei mai ieftin cu reducere iar cu tuning-ul nu sunt probleme la casco sunt si ele pe casco

Skoda Octavia II, 1.9 TDi, powered by DXX
Old 11-12-07, 14:28   #8
hot_ice

Stage 2

hot_ice's Avatar

Member of:
[Hyundai]

Ms.....faza nashpa e ca nu ma pot deplasa deoarece am picioru in suruburi la propriu :P si nu ma pot deplasa.....shi de aceea eram curios cam cat atzi platit si ce sa fac pentru ca nu shtiu ce sa fac....daca reusheam sa ma deplasez mergeam eu la ei shi vb direct acolo dar imposibilitatea de a ma deplasa momentan am zis sa apelez la un thread de aceea ziceam cam cat costa reviziile? cand atzi comandat o mashina in cat timp a venit shi ce luna shi an de fabr scria pe ea...ms
Old 11-12-07, 17:35   #9
central
Skoda Driver

Stage 5

central's Avatar

Member of:
[SKODA]

uite intrape pe www.bradytrade.ro si ai acolo tot ce iti trebe dai un telefon si esti servit ireprosabil
Old 11-12-07, 17:57   #10
bogdan_wrc
Audi Driver

Stage 5

bogdan_wrc's Avatar

Member of:
[AUDI]

in grupul VW-Audi, orice masina produsa dupa August are an de fabricatie trecut in talon, anul urmator. doar pe geamuri mai se poate vedea exact anul fabricatiei.
bogdan_wrc is offline   Reply With Quote
Old 12-12-07, 01:37   #11
hot_ice

Stage 2

hot_ice's Avatar

Member of:
[Hyundai]

Super tare vestea...o sa ma interesez ca daca e asha imi dau comanda pana de rev :P....daca nu imi cupar o Dacie pana imi vine.....prima mea mashina (mint a fost un ranult 18 din 78 ..buna mashina))

P.S. Nimeni nu shtie pe cineva care vinde o dacie sau orice inafara de lada shi oltcit pana in 500 E shi cu itp pana in vara 2008...nu ma intereseaza an mdel etc....doar sa mearga
Old 12-12-07, 07:09   #12
bogdan_wrc
Audi Driver

Stage 5

bogdan_wrc's Avatar

Member of:
[AUDI]

eu zic sa intrebi la dealer sa vezi ca am dreptate.
bogdan_wrc is offline   Reply With Quote
Old 12-12-07, 08:44   #13
mbgd

Stage 4

mbgd's Avatar

cum a spus si central. da telefoane si te poti interesa! cel mai simplu.
mbgd is offline   Reply With Quote
Old 16-12-07, 10:34   #14
ReMM
Skoda Driver

Stage 4

ReMM's Avatar

Member of:
[SKODA]

iti spun eu 100% ca pe talonul masini o sa scrie 2008 anul de fabricatie...eu mi-am luat in septembrie si e 2008 anul de fabr...vino la craiova si-ti fac eu comanda la un tour bafta!
5) Nu ai observat ca lipseste punctul 4
6) Tocmai ai verificat daca exista punctul 4 sau nu
7) Zambesti, sau chiar razi
ReMM is offline   Reply With Quote
Old 16-12-07, 11:51   #15
hot_ice

Stage 2

hot_ice's Avatar

Member of:
[Hyundai]

Am vb cu dealeri skoda si mi-au confirmat ca asa este....tate comenzile dupa IUNIE-IULIE ies cu anul urmator de fabricatie. Din pacate am prins o super oferta la Hyundai Accent si am comandata una nu pot sa zis ca sunt foarte incantat dar pretu cu care am achizitionat-o este mic adica discount de aproape 2500E
Acum astept si poate la anu sa comand si o Skoda Octavia Tour Sport
Multumesc pentru informatii si zic sa ramana thread-ul deschis deoarece sunt multi interesati de revizii si de dealeri Skoda
- Copyright 2026 4Tuning -