Fratilor vreau sa-mi cumpar si eu o Skoda O1 acum. Am vb cu cineva si zicea sa nu o comand luna asta sa mai astept pana in ianuarie-februarie ca sa-mi iau una cu fabricatie 2008 (nu shtiu daca se mai fabrica Tour 1,8 T ori 1,9 TDI in 200

. Acum nu shtiu ce sa fac...sa ashtept cum zice prietenu asta al meu sau s-o comand cat mai repede. Cine a cumparat Skoda de la ce Dealer a comandat, cum sunt cei de la service si daca poate sa posteze cam la cat il duc reviziile (dealeri si revizi din toata tara ca sunt multi interesati).
Eu zic ca e foarte important de la ce dealer cumperi masina ca esti "legat" de el chiar daca poti sa mergi la orice service dar tot cel mai bine e de unde ai cumparat masina. Acum mai spuneti si de casco unde aveti daca sunte-tzi multumit....cateva idei despre servicile furnizate de delaer si de casco dar mai ales cat atzi ashteptat pentru masina si cat plati rata casco.....multumesc
P.S. Rog un moderator daca nu am postat unde trebuia sa mute thread-ul unde trebuie....multumesc