Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > SKODA > Alte discutii Skoda

Reply

Thread Tools
Old 01-12-11, 00:01   #1
rtfm

Stage 2

Default Sfat achizitie: Octavia 2

Vreau o Skoda, preferabil Octavia 2, o vreau second hand, pe benzina...si vreau un sfat din partea posesorilor, vreau nu neaparat cel mai mic motor, vreau cel mai mic consum. Precizez ca nu sunt vitezoman, singurul loc unde o calc ar fi pe autostrada si in afara localitatilor unde merg cu maxim 140. In localitati maxim 60 merg. Prefer Octavia 2 Tour (dric), pentru ca am familie mare, copil + caine mare, si cand merg pe undeva, renunt usually la caine, ca nu incape in matiz. Iar daca incape ar sta gura-n-gura cu copilul. Multa lume ma intreaba de ce nu imi iau diesel, si altii imi zic sa nu-mi iau diesel, ca ma omoara pretul injectoarelor, in caz ca patesc...ceva. Si totusi n-as vrea sa am si alte cheltuieli.
rtfm is offline   Reply With Quote
Old 05-12-11, 00:25   #2
RazvanWVGTI

Stage 3

Member of:
[VW]
Default Re: Sfat achizitie: Octavia 2

Iti recomand la benzina 1.6 MPI sau 1.9 TDI sau de ce nu 2.0 TDi, depinde de an, daca optezi pentru 2.0 TDI, clar uitate la ceva dupa 2008.
Daca optezi pt 1.9 TDI e mai ok, in legatura cu injectoarele nu pica chiar asa usor, trebuie avut totusi grija de unde alimentezi si poate uneori pus ceva aditiv.
Idee e ca 2.0 TDi ar avea ceva probleme cu injectoarele si cu chiloasa ca s-ar fisura tocmai de aia ti-am recomandat dupa 2008.
Cica ar fi remediat problema asta la masinile dupa 2008, inclusiv 2008.
Acum tu alegi, dar totusi eu as opta spre diesel.
RazvanWVGTI is offline   Reply With Quote
Old 19-12-11, 07:20   #3
johnbv

Stage 4

Nu tin sa va conving,eu am la vanzare o Skoda Octavia 2 cu motor 2,0 TDI.Am cumparato din reprezentanta si am facut pana acum 100 000 km.Nu mi-sa defectat la ea decat CD,a fost schimbat.Cand citesc bazaconii despre anumite defectiuni,ma intreb oare cum au utilizat oamenii acea masina.La o masina care poate prezenta istoricul reviziilor discutiile si parerile devin inutile,sa nu uitam ca nu suntem decat niste utilizatori de produs,daca ne pricepeam mai mult construiam noi un autoturism perfect.Daca va intereseaza o masina buna va pot prezenta ce detin eu,faptul ca doresc sa o vand nu tine de considerente tehnice ,vreau doar sa-mi cumpar un 4x4.
johnbv is offline   Reply With Quote
Old 27-02-12, 21:10   #4
vioami

Stage 5

Quote:
Originally Posted by johnbv View Post
Nu tin sa va conving,eu am la vanzare o Skoda Octavia 2 cu motor 2,0 TDI.Am cumparato din reprezentanta si am facut pana acum 100 000 km.Nu mi-sa defectat la ea decat CD,a fost schimbat.Cand citesc bazaconii despre anumite defectiuni,ma intreb oare cum au utilizat oamenii acea masina.La o masina care poate prezenta istoricul reviziilor discutiile si parerile devin inutile,sa nu uitam ca nu suntem decat niste utilizatori de produs,daca ne pricepeam mai mult construiam noi un autoturism perfect.Daca va intereseaza o masina buna va pot prezenta ce detin eu,faptul ca doresc sa o vand nu tine de considerente tehnice ,vreau doar sa-mi cumpar un 4x4.
Ce an de fabricatie si ce pret aveti?
vioami is offline   Reply With Quote
Old 21-04-12, 20:14   #5
Dtzu

Stage 4

Dtzu's Avatar

Member of:
[SKODA]
[VW]

eu am o skoda octavia 2 din 2005 1.6 FSI
cred ca este potrivita si pentru tine
consum 6 in afara si 6.7 in oras
motor silentios , distributie pe lant
Cel mai bun sfat de la mine sa o iei din Germania sau maxim sa fie rulata foarte putin in tara. Daca ai alte intrebari cu mare placere