Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > SKODA > Zona tehnica Skoda

Zona tehnica Skoda Zona tehnica, secrete, tips&tricks Skoda

Reply

Thread Tools
Old 18-04-08, 11:12   #1
m0by0ne

Stock

Default Ajutor portiera O1

Buna ziua,

De curand m-am gandit sa imi schimb muzica pe masinutza, mi-am facut planul si etapele de achizitionare a pieselor. Primul pas a mers bine (montarea unui HU nou, niste probleme mici dar pana la urma s-au rezolvat. Momentan sunt la pasul nr.2 (insonorizarea portierelor fata si schimbarea difuzoarelor). Problema a intervenit aici.
Nu am reusit sa demontez fata de la portiera (undeva pe mijlocul ei, in dreptul manierului, se tine in unu sau doua suruburi pe care nu le vad, nu am fortat prea tare fata de la portiera de frica sa nu se intample ceva)

Daca ma poate ajuta cineva cu sfaturi,link-uri,......... as fi recunoscator.

O zi buna.
m0by0ne is offline   Reply With Quote
Old 19-04-08, 13:42   #2
Swat-Cat

Stage 5

Swat-Cat's Avatar

Member of:
[SEAT]
Default Re: Ajutor portiera O1

trebuie sa scoti maneru... cred ca e ca ala passat.....
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	N70-0401.png
Views:	121
Size:	37.0 KB
ID:	514999  
Attached Images
File Type: jpg Image2.jpg (32.7 KB, 50 views)
Swat-Cat is offline   Reply With Quote
Old 19-04-08, 16:46   #3
vioami

Stage 5

Se demonteaza exact ca la passat, are niste cleme sub el care se desfac prin tragere in sus exact cum arata schema lui Swat-Cat. Fara nici o frica ca asa se scoate. Succes!
vioami is offline   Reply With Quote
Old 19-04-08, 22:00   #4
Vyk

Stage 5

Member of:
[FOTO]

Tin minte ca si la Fabia mea cand am tunat un pic partea audio mai intai s-au dat jos la portiere partile superioare (cele cu comenzile). Cu putina rabdare si indemanare ies.

Nu stiu cat de actualitate este la Octavia (tata nu are tangente audio cu 1.9tdi al lui) insa la mine la Fabia nu au incaput difuzoare adanci in locul celor stock. A trebuit sa pun din alea slim deoarece in spatele lor era sina de la geam. Felicitari inginerilor Skoda!

Asadar cumpara difurile dupa ce te lamuresti ce intra. Asta daca nu vrei sa te complici. Poti oricand sa faci ca Bodgan cu Fabia rosie (custom). Dar e de lucrat si la tablarie si la fetele de usi....depinde cat esti dispus sa modifici si sa platesti.
Old 20-04-08, 23:09   #5
m0by0ne

Stock

Va multumesc mult pentru ajutor si scuze pentru intarziere
Zilele care vin am sa ma apuc de treaba sa vad exact ce e pe acolo

Last edited by m0by0ne; 20-04-08 at 23:13.
Old 20-04-08, 23:35   #6
m0by0ne

Stock

Multumesc pentru sfat. La Octavia din cate stiu eu adancimea difuzorelor din portiere este de 4-5 cm(nu stiu daca sunt dimensiunile exacte dar aproximative) asa ca vor fi probleme.

p.s. am vazut ca ai pe masina difuzoare focal polYglass, esti multumit de ele? Te intreb din cauza ca si eu tot pe focal polyglass vreu sa merg
- Copyright 2026 4Tuning -