Quote:
Originally Posted by RIcKO
cumparate de la reprezentanta citroen ? nu te cred....asa am cumparat si eu o bara fata pt xsara mea....de la un magazin de piese import...am luat-o cu 400 lei...in timp ce la reprezentanta era 800 lei...m-am bucurat ..pana am pus bara pe masina....nicaieri nu dadea cu masina ......fratilor...nu mai ziceti ca sunt ieftine piesele...sunt ieftinele chinezariile si turcismele .....ca alea frantuzesti originale te sparg...un far 270 de euro?...am luat dinalea cu angel eyes la 250 tot setu ...
|
Nuuu, nu cumpar de la Citroen decat in cazuri de forta majora (nu gasesc nicaieri, sau unde caut e f scump. Un exemplu : pinion vibrochen la Citroen e 75 lei, in oras sub 150 +TVA n-am gasit nicaieri; intr-un loc mi-a cerut chiar 1000 lei
.)
Distributia am luat-o de la un prieten ce are piese auto. Curea Conti, role Ina si pompa de apa tot nemteasca. totul la 400 lei. Daca mergeam la Citroen clar ca nu scapam fara 700-800 lei.
Am gasit ce mi s-a aprins pe bord. Nu mai aveam antigel. vechea popma de apa era gata de ea si mi s-a scurs tot antigelul. Acum e ok
. Ma gandeam k are careva cartea in format pdf. Oricum, ms mult