1- este o comunitate in continua expansiune,cu membrii ce pun pasiunea pentru tuning si automobile mai presus (or pe acelasi nivel de importanta) decat propria familie cateodata. Pasiune,pasiune,pasiune...poate si cam multe orgolii...

..insa este inevitabil intr-o comunitate ca a noastra (dar aici intram la punctul 3

) ;
2- Om foarte intelegator si diplomat ...este extrem de dificil sa tii uniti zeci de mii de membri imprastiati pe tot mapamondul. Poate cateodata prea bland in anumite situatii,insa stie el mai bine cum sa impace toate caprele cu intreaga plantatie de verze...

;
3- Colectivul de moderatori sa arate mai multa intelegere pentru userii noi si poate daca am da mai multe explicatii si mai putine pedepse ,moderarea s-ar apropia usor de pedagogie ....ceea ce mie mi se pare firesc;
4- Abundenta de informatii din domeniu, pareri in urma unor experiente proprii ale userilor, apoi dorinta de a fi in legatura cu oameni ce impartasesc aceeasi pasiune indiferent de varsta ,posibilitati si locatie. Nu in ultimul rand numarul mare de evenimente organizate de 4tuning, situatii in care ne simtim ca o mare familie unita prin pasinea pentru auto si pentru frumos.
Probabil ca am uitat sa mentionez cate ceva,insa sper ca am cuprins mai sus macar lucrurile esentiale...
Numai bine

!