Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > Comunitatea globala 4Tuning

Comunitatea globala 4Tuning Aici ne cunoastem mai bine, aici ne certam daca e cazul, aici ne impacam si tot aici aflam unde ne intalnim. Cel mai potrivit loc in care poti sa iti faci intrarea pe forum

Closed Thread

Thread Tools
Old 26-06-07, 14:59   #1
claudiu78

Stock

Default Prezentare forum 4tuning in emisiunea Autoforum

Salutare,

Sunt producatorul emisiunii Autoforum de pe Prima TV. In emisia de sambata 30 iunie, la rubrica Forum, vom prezenta forumul vostru. Pentru asta, am nevoie de ajutorul vostru. In functie de timp, chef si/sau inspiratie, va rog sa raspundeti aici la urmatoarele intrebari:

1. Ce parere aveti despre forumul 4tuning.ro?

2. Ce parere aveti despre administratorul forumului?

3. Aveti sugestii sau propuneri de facut?

4. Ce v-a determinat sa va inregistrati in acest forum?

Multumesc,

Gabi Gogiu

PS: emisiunea se difuzeaza in fiecare sambata la ora 11 dimineata si, in reluare, duminica la 3.30 dimineata si miercuri la 8.30 dimineata.
claudiu78 is offline  
Old 26-06-07, 19:57   #2
CRyS`
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

CRyS`'s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[RENAULT]
[FORD]
Default Re: Prezentare forum 4tuning in emisiunea Autoforum

1. Cel mai tare forum/site din Romania. Asta o arata si traficul de pe Trafic.ro. Un site de nota 10, are unele minusuri la striri/informatii dar in rest e OK.
2. Gratian? Nu prea am ce sa ii reprosez. A facut multe, mai face multe si va face multe. E un om la locu lui care a stiut ce vrea de la inceput.
3. Da o sugestie, propunere - Copii sub 18 ani sa aiba rubrica aparte sau eventual la inscriere sa scrie si seria de pe buletin! Poate ar fi mai bine sa nu mai avem minori printre noi.
4. In 2004 am participat la cursele de pe Aeroportul din Iasi. I-am vazut acolo cu stickere. Aveam acasa ceva filme cu sigla 4T si site-ul www.curse.ro . Si tot odata am gasit si ceva poze si filme cu masina mea in actiune!

5. SUPER TARE FRATE ca sa apostrofez pe altii!

O zi faina!

Eşti prost ? Aprinde proiectoarele de ceaţă, cu xenon ! Eşti cel mai prost ? Aprinde şi stopul de ceaţă cu led !
CRyS` is offline  
Old 26-06-07, 20:13   #3
lascarica
Super Moderator

Stage 5

lascarica's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]

1- este o comunitate in continua expansiune,cu membrii ce pun pasiunea pentru tuning si automobile mai presus (or pe acelasi nivel de importanta) decat propria familie cateodata. Pasiune,pasiune,pasiune...poate si cam multe orgolii.....insa este inevitabil intr-o comunitate ca a noastra (dar aici intram la punctul 3 ) ;

2- Om foarte intelegator si diplomat ...este extrem de dificil sa tii uniti zeci de mii de membri imprastiati pe tot mapamondul. Poate cateodata prea bland in anumite situatii,insa stie el mai bine cum sa impace toate caprele cu intreaga plantatie de verze... ;

3- Colectivul de moderatori sa arate mai multa intelegere pentru userii noi si poate daca am da mai multe explicatii si mai putine pedepse ,moderarea s-ar apropia usor de pedagogie ....ceea ce mie mi se pare firesc;

4- Abundenta de informatii din domeniu, pareri in urma unor experiente proprii ale userilor, apoi dorinta de a fi in legatura cu oameni ce impartasesc aceeasi pasiune indiferent de varsta ,posibilitati si locatie. Nu in ultimul rand numarul mare de evenimente organizate de 4tuning, situatii in care ne simtim ca o mare familie unita prin pasinea pentru auto si pentru frumos.

Probabil ca am uitat sa mentionez cate ceva,insa sper ca am cuprins mai sus macar lucrurile esentiale...

Numai bine !
Gold_Fm - purest form of entertainment music; Romānia Muzical - only music.

Last edited by lascarica; 26-06-07 at 20:34. Reason: paranteze..:)
lascarica is offline  
Old 28-06-07, 11:45   #4
peter

Stage 5

peter's Avatar

Member of:
[Xtreme Club Emotion]
[Hyundai]
[VW]
[SKODA]

1.Este cel mai bun/informat forum din Romania cu referire la domeniul Auto / Tuning.Un forum foarte bine organizat unde zi de zi, sute de oameni stau si citesc acest forum.

2.Gratzian este un tip destept,rezista destul de mult la stres,si a avut o idee foarte buna cu creearea sitului/forumului.

3.Nu am.

4.Pai prin 2003 intram pe site (www.4tuning.ro) si ma uitam la poza de la anumite evenimente de tuning din tara sau internatioanale,apoi am vazut ca are s iforum si il citeam zi de zi...pana in 2005 cand mi-am facut user...
Old 28-06-07, 12:48   #5
dogy_10
VW Driver

Stage 5

dogy_10's Avatar

Member of:
[DACIA]
[RENAULT]
[VW]

1. Este un forum foarte mare, cu multi utilizatori, bine organizat, unde poti fi in legatura cu fenomenul tuningului auto din tara si nu numai si este foarte usor de utilizat....are si minusuri, cum ar fi caterinca nesanctionata a unor membri si unii moderatori care se cred prea importanti

2. Nu il cunos dar apreciez foarte mult munca lui pentru ca a reusit sa faca in romania un lucru pe care nu a reusit nimeni pana acum, a facut din 4tuning nu doar un site ci un fenomen national

3. Sa se curete forumul de userii care polueaza cu posturi fara sens

4. Urmaresc site-ul 4tuning inca din 2004 insa abia in 2006 am intrat peforum, datorita faptului ca doream sa fiu in legatura cu acest fenomen care este 4tuning
Old 28-06-07, 16:41   #6
CT-07-APV

Stage 5

CT-07-APV's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[NoSpeedLimit Romania Club]

In primul rand comunitatea care s-a format de-a lungul timpului este intr-o continua dezvoltate, prinde foarte bine acest fenomen la noi. Forumul este cea mai buna legatura intre pasionatii cu care nu te poti intalni tot timpul cum ar fi cei din alte orase. Forumul este in unele cazuri mai bun decat cartile pentru ca poti invata foarte multe. Pe mine ma ajuta sa invat sa lucrez cu fibra de sticla este un tpic special facut. Si nu numai asta poti afla noutati este ceva util.

Administratorul merita nota 10 pentru ce a realizat in tot acest timp de cand exista site-ul si forumul. L-am cunoscut personal si e un om remarcabil, are rabdare cum putini au si se stapaneste si gaseste solutii cam pentru orice problema.

Sa fie atent sa se acorde premiile la concursuri cand trebuie (pt ca am inteles ca au fost niste probleme la unele concursuri)

Sa invat mai multe despre modificari de masini si poate sa reusesc in urma acestui lucru sa invat si sa am o meserie in domeniu
CT-07-APV is offline  
Old 02-07-07, 23:48   #7
ZoliaT
Administrator

Stage 5

ZoliaT's Avatar

Member of:
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[PARTICIPANT CURSE]
[Echipa de sprijin]