Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > SEAT > Zona tehnica Seat

Zona tehnica Seat Zona tehnica, secrete, tips&tricks Seat

Reply

Thread Tools
Old 03-07-07, 10:22   #1
ren5

Stage 3

Default Help Motoras Geam

Salut, am constatat cu stupoare ca s-a dus motorasul de la geamul din stanga ,vreau sa stiu daca se poate repara, mentionez ca in sus merge ,nu vrea sa coboare.
ren5 is offline   Reply With Quote
Old 04-07-07, 19:41   #2
Kenworth

Stage 2

Kenworth's Avatar

Default Re: Help Motoras Geam

Cred ca e vorba de cabluri si nu de motoras.....
Kenworth is offline   Reply With Quote
Old 04-07-07, 23:33   #3
ren5

Stage 3

l-am mai pus si pe alta masina si face la fel nu vrea sa coboare doar sa urce, eletronistul mi-a spus ca e ireparabil , oricum maine imi vine un motoras si o sa vad daca e de la fire, oricum aveti grija la spalatorie , au mai zis si alti jetul ala e prea puternic, mie mi-a zis ca a intrat apa la el , de fapt am vazut unde era oxidat .

sa vad cu noul motor
Old 05-07-07, 14:42   #4
ren5

Stage 3

Smile Re: Help Motoras Geam

gata , a venit motorasul si merge.
Old 24-09-07, 22:43   #5
stefi_2212

Stage 2

stefi_2212's Avatar

Quote:
Originally Posted by ren5 View Post
l-am mai pus si pe alta masina si face la fel nu vrea sa coboare doar sa urce, eletronistul mi-a spus ca e ireparabil , oricum maine imi vine un motoras si o sa vad daca e de la fire, oricum aveti grija la spalatorie , au mai zis si alti jetul ala e prea puternic, mie mi-a zis ca a intrat apa la el , de fapt am vazut unde era oxidat .

sa vad cu noul motor
eu nu inteleg cum ajunge jetul ala la motorash trece prin tabla? ca pe la cheder intra si apa de ploaie asa ca nu mai conteaza si apa de la spalatorie...
si mie mi-a intrat apa la el, si a oxidat, dar l-am scos, l-am curatzat si l-am pus la loc, merge fara probleme

Last edited by stefi_2212; 24-09-07 at 22:45.
stefi_2212 is offline   Reply With Quote
Old 15-11-07, 10:35   #6
ren5

Stage 3

Talking Re: Help Motoras Geam

eu cand am desfacut fata de la usa am vazut ca are niste capacele de cauciuc dinire care unul este chiar in dreptul mufei , daca ala nu e inchis calumea ar putea sa se scurga apa pe acolo, cu toate ca e cam ciudat oricum un motoras nou nu e decat 200 de euro
- Copyright 2026 4Tuning -