Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > SEAT > Zona tehnica Seat

Zona tehnica Seat Zona tehnica, secrete, tips&tricks Seat

Reply

Thread Tools
Old 13-12-09, 14:41   #1
pribacus

Stage 2

Question ce consumabile trebuie schimbate la seat leon

salutare, de cateva zile mi-am luat un seat leon 1.8 t 4x4 din 2001, dar nu are owner's manual si nici carte service, masina are 146000 km, merge ok motoru suna ok, dar vreau sa ii schimb toate consumabilele, pt ca nu stiu sigur cand s-a facut. ce as vrea sa stiu e ca la aceasta revizie a masini pe care vreau sa o fac, in cartea service ce scrie ca mai trebuie verificat.

daca este cineva care poate sa imi puna vre-o poza din maintenence bool cu km exacti cand se fac verificarile si reviziile as fi foarte recunoscator.
pribacus is offline   Reply With Quote
Old 09-04-10, 11:51   #2
Chelie77

Stage 1

Default Re: ce consumabile trebuie schimbate la seat leon

Quote:
Originally Posted by pribacus View Post
salutare, de cateva zile mi-am luat un seat leon 1.8 t 4x4 din 2001, dar nu are owner's manual si nici carte service, masina are 146000 km, merge ok motoru suna ok, dar vreau sa ii schimb toate consumabilele, pt ca nu stiu sigur cand s-a facut. ce as vrea sa stiu e ca la aceasta revizie a masini pe care vreau sa o fac, in cartea service ce scrie ca mai trebuie verificat.

daca este cineva care poate sa imi puna vre-o poza din maintenence bool cu km exacti cand se fac verificarile si reviziile as fi foarte recunoscator.
Salut,iti dau un sfat....intra pe http://www.alto-seat.ro/ si vezi acolo cum faci sa le trimiti email prin care sa ii rogi sa-ti dea lamuriri referitoare la modelul tau de leon.Eu asa am procedat si mereu mi-au raspuns!Succes!
Chelie77 is offline   Reply With Quote
Old 10-04-10, 08:57   #3
pribacus

Stage 2

mersi de sfat! ai si tu un seat 4 20VT?
pribacus is offline   Reply With Quote
Old 11-04-10, 18:00   #4
Chelie77

Stage 1

Quote:
Originally Posted by pribacus View Post
mersi de sfat! ai si tu un seat 4 20VT?
As vrea eu ....am o ibiza 1.9 SDI an model 99-02(numai 68 cp ). Pe viitor imi doresc : Leon 1M 1.9 tdi de 150 cp ori ca a ta!
PS- modelul tau nu e cumva Cupra R ?
Chelie77 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -