Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > CHEVROLET > Alte discutii Chevrolet

Reply

Thread Tools
Old 28-12-06, 20:54   #1
grigoras sorin

Stage 1

Default Buna baieti si dealeri !

Salutari sincere ,

Eu nu inteleg de ce nu se implica ( sau poate ma insel , poate se implica dar nu stim noi - fara sa se recomande ) cineva din echipa tehnica a unui dealer Chevrolet , in aceste discutii , care pana la urma cauta raspunsuri .
Vreau sa spun ca nu au motive sa nu se implice deoarece in mare masura cei care au Chevrolet ar fi super incantati de sfaturile acestora chiar in cazuri in care posesorii sant nemultumiti ce ceva anume .

Cu mult respect - Sorin
grigoras sorin is offline   Reply With Quote
Old 19-07-08, 10:02   #2
86 RTO

Stage 2

Member of:
[CHEVROLET]
Default Re: Buna baieti si dealeri !

Dealarii nu au nici o treaba cu mecanicii dintr-un Chevrolet Shop ! In plus multi mecanici sunt mai in varsta si nu au treaba cu noi , multi sunt foarte ocupati si obositi ca sa mai stea la tastat cu noi si pe multi chiar nu ii intereseaza ! Ceva ce misca am vazut pe clubchevrolet.ro ~

Last edited by 86 RTO; 19-06-09 at 15:28.
86 RTO is offline   Reply With Quote
Old 17-06-09, 21:19   #3
simon2tibi

Stage 4

Member of:
[CHEVROLET]

Quote:
Originally Posted by grigoras sorin View Post
Salutari sincere ,

Eu nu inteleg de ce nu se implica ( sau poate ma insel , poate se implica dar nu stim noi - fara sa se recomande ) cineva din echipa tehnica a unui dealer Chevrolet , in aceste discutii , care pana la urma cauta raspunsuri .
Vreau sa spun ca nu au motive sa nu se implice deoarece in mare masura cei care au Chevrolet ar fi super incantati de sfaturile acestora chiar in cazuri in care posesorii sant nemultumiti ce ceva anume .

Cu mult respect - Sorin
Uite ca se implica unii ,dar nu-si pun stea in frunte,e adevarat cam tarziu,si stau la dispozitia tuturor posesorilor Chevi cu raspunsuri .
simon2tibi is offline   Reply With Quote
Old 17-06-09, 21:28   #4
simon2tibi

Stage 4

Member of:
[CHEVROLET]

Quote:
Originally Posted by 86 RTO View Post
Dealarii nu au nici o treaba cu mecanicii dintr-un Chevrolet Shop ! In plus multi mecanici sunt mai in varsta si nu au treaba cu noi , multi sunt foarte ocupati si obositi ca sa mai stea la tastat cu noi si pe multi chiar nu ii intereseaza ! Ceva ce misca am vazut pe chevroletclub.ro dar nu stiu sigur ~
Ai dreptate!Mecanicii sunt mult mai in varsta ~140 de ani!!!Si iti spun eu ca la dealer au "treaba"si mecanicii si tinichigii si vanzatorii de masini(care credeai ca sunt dealeri!)Cine nu are :vanzari,service mecanic,service tinichigerie si piese schimb , nu se poate numi dealer.
simon2tibi is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -