In cazul in care nu am postat la sectiunea potrivita rog un moderator daca poate sa mute topicul . Merci .
Daca tot mi-am creat cont pe forum va prezint si eu ' harbul ' meu in incercarea de a intra in grupul Chevrolet . Deci :
Chevrolet Lacetti Sedan 2008 pret 12900 euro .
motor : 1,6 16w , 109 cp , 150 nm .
culoare : bej melange sau pe romaneste auriu .
km acum : 9100 .
consum in medie urban : 10 - 11,5 % ( influentat foarte mult de mersul subturat din Bucuresti ) .
echipare : Premium ( cd mp3 Blaupunkt , 4+ 2 difuzoare , torpedou refrigerat , geamuri full electric , scaun sofer+ coloana volan reglabile , conducte aer spate , reglaj lombar sofer , proiectoare , oglinzi electrice - incalzite , climatronic , dezaburire parbriz , suspensie independenta spate si Mc Pherson fata , amortizoare pe gaz , anvelope 195/55 R15............)
Dotari ulterioare : sistem ( amplificator + woofer ) Magnat , folie geamuri spate , becuri plasma , becuri pozitie , numar albe .
0-100km / h : 10,5 secunde
Impresii : multumit de alegere . Dupa oscilatii si vizite in showroom si pe forumuri intre Astra Classic 2 , Seat Cordoba , Megane m-am oprit la Lacetti . Deocamdata sunt incantat , motorul trage foarte bine , cu o persoana sau 3 nu e mare diferenta , sta lipita de sosea , datorita suspensiei spate ia virajele Dumnezeieste , spatioasa , comoda la drum lung .
Ca sa nu o mai lungesc , incerc sa atasez 2 poze , una cum arata acum , una cum va arata de maine dupa ce ii montez jantele ( KORMETAL Phoenix Silver , 16,5 x 15 pdc 4x114,3 ) . Sper sa mearga .