Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > RENAULT > Alte discutii Renault

Closed Thread

Thread Tools
Old 29-06-07, 13:37   #1
slobikop
Ford Driver

Stage 3

slobikop's Avatar

Member of:
[FORD]
Default vreau masina asta.merita banii?

sper sa mearga linkul.vreau pareri de la voi pt ca sunteti proprietari de renault. am postat si pe consiliere achizitie auto dar pe acolo nu prea se baga lumea asa ca scuze la admini daca gresesc cu ceva. cum nu ma pricep la masini intreb si eu Cum se face reincarcarea cu freon?unde?si cam cat costa? http://renault.**********/anunturi-s...ault,88942.htm merita masinuta banii????
slobikop is offline  
Old 29-06-07, 13:38   #2
PYT

Stage 5

PYT's Avatar

Default Re: vreau masina asta.merita banii?

nu merge linkul...
PYT is offline  
Old 29-06-07, 13:39   #3
slobikop
Ford Driver

Stage 3

slobikop's Avatar

Member of:
[FORD]

An fabricatie : 1997
Kilometri parcursi : 180.000 Km
Capacitate cilindrica : 1400 cc
Putere : 55 kW (74 CP)
Tip carburant : benzină fără plumb
Consum mediu : 7.0 litri/100 km
Tip transmisie : 5 viteze manuala
Culoare : negru metalizat

Pret : 3.600 EUR

Descriere : Masina este in stare perfecta de functionare, nelovita, motor puternic. Geamurile de la spate sunt foliate, cu certificat RAR. Caciucuri noi tip All Season, jante aliaje, AC(trebuie incarcat cu freon), gemuri electrice fata, servo asistat, MP3 player Sony Xplod, 6 boxe, cu sistem de filtrare, far ceata.
Parbrizul este crapat din afara. Alarma cu inchidere centralizata, telecomandat. pret fix. Ulei si filtre schimbat acum o saptamana.

Dotari : Servo frānă, Servo direcţie, Īnchidere centralizată, Alarmă, Aer condiţionat, Geamuri electrice, CD Player, Jante aliaj
Caroserie Sedan, 5 locuri
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	anunt_88942_1.jpg
Views:	199
Size:	23.0 KB
ID:	295330  
slobikop is offline  
Old 29-06-07, 13:41   #4
slobikop
Ford Driver

Stage 3

slobikop's Avatar

Member of:
[FORD]

am vazut.nu prea cred ca era voie asa ca am bagat o pe bucati
slobikop is offline  
Old 29-06-07, 23:01   #5
slobikop
Ford Driver

Stage 3

slobikop's Avatar

Member of:
[FORD]

hai baieti cunoscatori de marfa care o vreau.ma cam grabesc da am impresia ca face banii
slobikop is offline  
Old 01-07-07, 01:30   #6
slobikop
Ford Driver

Stage 3

slobikop's Avatar

Member of:
[FORD]

daca nu merge cu up incerc cu buzz
slobikop is offline  
Old 01-07-07, 01:33   #7
GhostOfS

Stage 2

GhostOfS's Avatar

Mie imi plac mult Renault 19-urile dar la banii astia... sa mai lase cateva sute de euro, parerea mea Eu am gasit Renault 19 cu aceleasi dotari (tot Chamade) din 1998 la 3000 euro ... deci se poate si mai bine. Acum depinde cum merge masina. Daca iti place cum arata/cum merge atunci de ce mai eziti ?
Reincarcarea cu freon costa cam 1 milion. Cel putin la mine in oras.
GhostOfS is offline  
Old 01-07-07, 01:39   #8
slobikop
Ford Driver

Stage 3

slobikop's Avatar

Member of:
[FORD]

pot intervenii probleme la reincarcarea cu freon?.eu nu am mai condus nici un fel de renault si de aceeaa astept pareri.in general ca masina merge cu capul sus pe sosea sau e printre codase?masina e buna in general?pe mine m atrage dupa o negociere din cauza parbrizului si a ac.si mia zis baiatul ca ar trebui schimbate si amortizoarele
slobikop is offline  
Old 01-07-07, 01:48   #9
GhostOfS

Stage 2

GhostOfS's Avatar

Daca instalatia de AC este functionala si intr-adevar trebuie doar reincarcata cu freon, atunci nu are ce problema sa intervina. Daca instalatia (compresorul) de AC este dusa sa stii ca te costa ceva bani. Plus manopera. Deci asta trebuie vazut la fata locului.
Parbrizul se invarte pe la 100 euro. Eu am o ditamai floarea pe parbriz dar sa stii ca nu deranjeaza in mers daca ignori . Asta e mai mult asa ca sa ai de unde sa negociezi, ITPul il treci si fara parbriz daca dai ceva la baieti
De amortizoare chiar nu stiu ce sa zic.
GhostOfS is offline  
Old 01-07-07, 01:49   #10
FIGHET

Stage 5

FIGHET's Avatar

Member of:
[Opel]

ce probleme sa apara daca conductele sunt bune ,iar referitor la masina ce sa zic adevarul este ca este cam scumpa acum ce sa zic poate o lasa mai putin la pret ca totusi o trage anul in jos in rest o masina bunicica pt a o folosi CIT DE CIT

dar incearca sa vb sa lase la pret ca totusi este mult
FIGHET is offline  
Old 01-07-07, 01:59   #11
slobikop
Ford Driver

Stage 3

slobikop's Avatar

Member of:
[FORD]

exact asta ma intereseaza sa o pot folosi cat de cat. m am uitat pe autovit si cam asa merg preturile.mi a zis proprietarul ca la rar sau inscriere ce draku tre sa fac imi trebe parbriz ok.asta ma gandesc sa ai cer din pret parbrizul si ac? eu nu stiu sa ma uit daca ac se poate remedia doar cu un freon sau mai trebiesc alte lucrari.mie mi se pare o masina bunicica avand in vedere ca in balanta a cam ramas cu niste golfuri 2 cam batranele. anul ma atrage destul de mult.e fiabila masina ?cum e la intretinere?cad piesele la luna sau la an?cum e motorasul?
slobikop is offline  
Old 01-07-07, 02:01   #12
slobikop
Ford Driver

Stage 3

slobikop's Avatar

Member of:
[FORD]

la itp am un baiat care rezolva fara masina dar la rar nu cunosc pe nimeni
slobikop is offline  
Old 01-07-07, 02:09   #13
GhostOfS

Stage 2

GhostOfS's Avatar

Piesele cad dupa cum ai grija de masina.
Conteaza mult sa mergi cu masina si sa o simti tu daca sta sa cada sau nu.
GhostOfS is offline  
Old 01-07-07, 02:16   #14
slobikop
Ford Driver

Stage 3

slobikop's Avatar

Member of:
[FORD]

pai cam am de gand sa o folosesc cam zilnic.dar nu pe un drum la munca si inapoi.ma gandesc la o uzura normala a masinii.pana la urma pt un bugetar care ia 12 mil si baga 3 mil rata pt masina e convenabila masina?mai bag un 2 mil max benzina si de rezerva 500 mii piese pe luna imi ajunge.daca probabilitatea sa cada renaultul e mai mare ca la g2 voi alege g2?astept dedicatii dar voi raspunde luni ca azi ma pun la somn ca lucrez de dimineata
slobikop is offline  
Old 01-07-07, 02:42   #15
GhostOfS

Stage 2

GhostOfS's Avatar

Spor la bani!
Daca masina se prezinta ok nu cred ca vei avea probleme cu ea. Depinde cat vrei s-o tii... o astfel de masina nu se preteaza mai mult de 2 ani... si cred ca si 2 ani sunt destui.
Chestia e s-o nimeresti buna. Adica sa fii fost ingrijita de fostul proprietar nu lasata sa cada si dupa aia vanduta.
Un prieten a avut un Renault Laguna din 1995 si a ramas indragostit de masina aia. Nu i s-a stricat decat ambreiajul si asta pentru ca l-a stricat el.
Eu am vrut mai demult sa-mi cumpar un Renault 19 din 1990 si am ramas impresionat de masinuta asta. Si as fi luat-o daca era in regula cu actele... dar nu le poti avea pe toate
Renaulturile sunt bunicele, la piese sunt cam scumpicele dar nah... daca voiai piese ieftine iti luai Dacie
GhostOfS is offline  
- Copyright 2026 4Tuning -