Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > RENAULT > Alte discutii Renault

Reply

Thread Tools
Old 12-10-09, 19:11   #1
kapa_krs88

Stage 5

kapa_krs88's Avatar

Member of:
[RENAULT]
Question Cum montez un un ceas pt presiune ulei?

As dori sa montes un ceas suplimentare care sa indice presiune la ulei la un megane 1. Stie careva unde se afla sonda pt presiune la ulei? A mai montat cineva asa ceva? Cum a procedat?
Multumesc!!
kapa_krs88 is offline   Reply With Quote
Old 12-10-09, 23:07   #2
miliady
Renault Driver

Stage 5

miliady's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[RENAULT]
Default Re: Cum montez un un ceas pt presiune ulei?

in fatza intre filtrul de ulei si alternator e o sonda in care intra un singur fir... acolo e sonda care iti aprinde becul de ulei din bord. acolo faci un teu care are 3 capete... un capat intra in locul sondei, intr-un cap intra sonda originala pentru becul de ulei si la celalalt cap intra sonda de presiune de ulei pe care o primesti impreuna cu ceasul de presiune de ulei... iti trebuie un strungar priceput... atat...
miliady is offline   Reply With Quote
Old 13-10-09, 15:20   #3
kapa_krs88

Stage 5

kapa_krs88's Avatar

Member of:
[RENAULT]

Quote:
Originally Posted by miliady View Post
in fatza intre filtrul de ulei si alternator e o sonda in care intra un singur fir... acolo e sonda care iti aprinde becul de ulei din bord. acolo faci un teu care are 3 capete... un capat intra in locul sondei, intr-un cap intra sonda originala pentru becul de ulei si la celalalt cap intra sonda de presiune de ulei pe care o primesti impreuna cu ceasul de presiune de ulei... iti trebuie un strungar priceput... atat...
Ms...mie imi indica presiunea la ulei prin niste 00000 pe computeru de bord...nu as putea sa ma leg de acolo?
Old 13-10-09, 20:23   #4
kapa_krs88

Stage 5

kapa_krs88's Avatar

Member of:
[RENAULT]

Aceasta ar fi jucaria...sper sa reusesc sa fac ceva cu ea
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	13-10-09_1755.jpg
Views:	142
Size:	245.5 KB
ID:	1126184  
Old 14-10-09, 08:18   #5
kapa_krs88

Stage 5

kapa_krs88's Avatar

Member of:
[RENAULT]

Quote:
Originally Posted by kapa_krs88 View Post
Ms...mie imi indica presiunea la ulei prin niste 00000 pe computeru de bord...nu as putea sa ma leg de acolo?
Am aflat ca cea ce imi indica mie prin 000000 pe computeru de bord nu este presiunea la ulei, ci nivelul uleiului, asa ca nu'mi ramane decat sa urmez sfatul lui Miliady
- Copyright 2026 4Tuning -