Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > RENAULT > Zona tehnica Renault

Zona tehnica Renault Zona tehnica, secrete, tips&tricks Renault

Reply

Thread Tools
Old 16-03-06, 18:59   #1
axxro

Stage 5

axxro's Avatar

Member of:
[Old School Cars]
Default Vreau sa'mi cumpar megane si as dori niste sfaturi

nu stiu daca am postat unde trebuie, dar sunt sigur ca sunt aici oameni care ma pot ajuta. vreau si eu sa cumpar un renault megane sedan(cel nou cu facelift) cu motor de 1.4 16V 98 cai (nu este de nebunii masina, este a familiei, pt alte alea pun la punct o dacia berlina) si vreau sa aflu daca merita, poate aflu si eu un consum real nu cu ce ne mint producatorii si ce minusuri are. sa va spun ca are si in dotari standard pachetul de drumuri grele, desi nu cred ca este mare lucru.
axxro is offline   Reply With Quote
Old 16-03-06, 20:04   #2
Race

Stage 5

Default Re: Vreau sa'mi cumpar megane si as dori niste sfaturi

Nu lua Megane de 98 CP ! O sa-ti blestemi zilele cu el dupa euforia de inceput cand iti trece efectul de masina noua.Ia 1.6,e mult mai potrivit pentru Megane.
Race is offline   Reply With Quote
Old 16-03-06, 20:35   #3
axxro

Stage 5

axxro's Avatar

Member of:
[Old School Cars]

Quote:
Originally Posted by Race
Nu lua Megane de 98 CP ! O sa-ti blestemi zilele cu el dupa euforia de inceput cand iti trece efectul de masina noua.Ia 1.6,e mult mai potrivit pentru Megane.
mai exact ce are in minus sau ce probleme?
Old 19-03-06, 20:48   #4
sebi{

Stage 4

sebi{'s Avatar

Member of:
[RR]
[RENAULT]

motoru de 14 e destul de slab pt caroseria asta,cit despre pachetul "drumuri rele"...............l-ai vazut?parca e un suv ne reusit,sfatul meu e sa itzi iei ori 16,16valve ori 19 tdi,sunt doua motoare super reusite si tot sfatul meu e sa itzi iei varianta scurta
Old 21-03-06, 19:33   #5
axxro

Stage 5

axxro's Avatar

Member of:
[Old School Cars]

am renuntat la renault megane. iau un ford focus (cel nou), imi place mult mai mult si macar nu e made in turkey.
Old 01-07-07, 21:44   #6
ursulici

Stage 1

ursulici's Avatar

Pacat ca optezi pt focus, daca iti luai Megane bicorp era mult mai ok, motoarele de ford nu prea sunt fiabile... si au si consumuri mai mari.
ursulici is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -