Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > RENAULT > Zona tehnica Renault

Zona tehnica Renault Zona tehnica, secrete, tips&tricks Renault

Reply

Thread Tools
Old 22-04-07, 02:12   #1
internetix

Stage 2

Default am taiat capetele de fuzeta ["centrul"butucului,care centreaza janta] CE MA ASTEAPTA?

domnilor.... am un r19 chamade ph 2 , 1721, la care m-am hotarat sa-mi schimb jantele.... toate bune si frumoase doar ca cele noi nu intrau pentru ca gaura lor din centru era prea stramta.... iar in loc sa le strunjesc am preferat sa tai cu totul capetele alea de fuzeta [inelele alea de pe centru butucului]. acum roata sta doar in cele 4 suruburi [prezoane].
intrebare: la ce trebuie sa ma astept....se poate desface roata, rupe butucul, forfeca prezoanele...... e pericol de moarte???
va rog mult sa ma ajutati si eventual sa imi povestiti din experientele voastre asemanatoare !
internetix is offline   Reply With Quote
Old 22-04-07, 22:19   #2
Dino

Stage 5

Dino's Avatar

Default Re: am taiat capetele de fuzeta ["centrul"butucului,care centreaza janta] CE MA ASTEA

La Clio eu am strunjit butucii pt jantele noi. Folosite asa, in regim de curse, si asfalt si macadam, nu au patit mimic, acuma nu stiu poate ca prin Bucurestiul lui Videanu or sa sara