18-07-08, 00:09
|
|
 Stage 5
|
Un autoblocant????
Mi-am schimbat ursu', asta pe care il am acum este mai puternic decat ce am avut, adik un 318 is cu motor 2,5 24v de e36. Singura problema e ca nu are autoblocant....dau si cercuri, incerc si drifting cu ea, da o folosesc si pentru drumu pana la munca si inapoi, iesiri in oras chestii...recomandatzi-mi si mie un autoblocant bun. Care avetzi asa ceva astept oferte. Poze cu masina curand....pana acum are doar 240 cp...
|
|
|
18-07-08, 00:50
|
|
 Stage 5
|
Re: Un autoblocant????
cum ai scos caii astia...ne zici si noua?
|
|
|
18-07-08, 01:01
|
|
 Stage 5
|
Eu am pus o intrebare, si am dat cat mai putzine detalii despre masina, foarte curand am sa pun poze, filmuletze, si detalii despre masina. Acum astept un raspuns pentru a finaliza, dupa care vin cu detaliile.
|
|
|
18-07-08, 01:19
|
|
 Stage 5
Member of: [BMW]
|
caii astia sunt de la herghelia Medgidia?
|
|
|
18-07-08, 01:22
|
|
 Stage 5
|
si eu am pus o intrebare din curiozitate...daca stiam cum sa te ajut in legatura cu blocantu o faceam.
numai bine
|
|
|
18-07-08, 02:44
|
|
 Stage 5
Member of: [4 Speed Squad]
|
pune un 3.46 sau 3.25.
p.s astept si eu detali despre motor...
|
|
|
18-07-08, 19:59
|
|
 Stage 5
|
Explicatzi-mi si mie va rog ce reprezinta numerele astea...autoblocant 3.64, 3.46, 3.25...ca sa intzeleg ca nu am intzeles niciodata asta....detalii despre masina curand + poze si filme.....
|
|
|
21-07-08, 09:12
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Gabi_323i
caii astia sunt de la herghelia Medgidia?
|
 )))
Foarte haios topicul!....in curand,pozeee...in curand,filme,in curand,o sa apar la tv,cercuri,drifturi,burn  ) ...dar eu habar n-am ce e ala autoblocant.
|
|
|
21-07-08, 14:10
|
|
 Stage 5
|
Foarte inteligentzi va credetzi unii dintre voi..nush daca am scris eu mai sus ca dau filmuletze cu burn-uri..drifturi...chestii...sau sa apar la tv, am zis ca asta vreau sa INCERC sa fac,burn-uri, drifturi, cerculetze, dupa ce imi achizitzionez un autoblocant. Stiu ce face un autoblocant, statzi linistitzi, dar vreau doar sa stiu care este diferetza intre un 3,25 si un 3,15. Si cica asta e forum de cunoscatori.....este doar un forum in care unu care crede ca stie ceva face misto de unu care nu stie....nu va mai chinuitzi sa da-tzi reply-uri ca eu nu mai mai obosesc sa citesc ce scriu asa numitzii "cunoscatori" ai acestui site...si rog un operator sa stearga topicul daca este posibil...
Cu regret, va multzumesc!
|
|
|
21-07-08, 18:50
|
|
 Stage 5
|
Nu a zis nimeni ca este cunoscator sau nu,dar cu totii asteptam sa vedem o poza,un film,sau ceva.Si se tot asteapta un raspuns de unde au iesit calutii aceia(240 la numar) de la 192 un 2.5 24v stock.
Referitor la autoblocant,nu este o chestie prea complicata,acele 3.25 sau 3.64 sau 4.10 sunt niste rapoarte.Spre exemplu 4.10 este un autoblocant f scurt,care ar merge bine pentru un 1.8 maxim 2.0,tie ti-ar fi foarte bun un 3.25 ,pe scurt cu cat numarul raportului este mai mic,cu atat diferentialul este mai lung,rapoartele sunt mai lungi si nu ajungi sa pleci cu a 2-a de la semafor,daca ai avea un 4.10 sau 4.25 pe motorul tau.
Numai bine!
|
|
|
22-07-08, 00:01
|
|
 Stage 5
|
Cand am inceput acest topic am spus, masina in achizitzie este mult mai puternica decat ce am avut. Acel 318 cu motor m50b25 este fosta mea masina. Cea pentru care ma intereseaza un autoblocant este cu totul si cu totul altceva, si deocamdata nu dau alte detalii despre ea...doar ca are in jur de 200 jumate calutzi. Cand ma vad cu autoblocant si inca ceva anume am sa fac nijte filmuletze si niste poze cu masina pe care le voi posta cu cea mai mare placere...si nicidecum nu am spus ca voi face cine stie ce drifting sau mai stiu eu ce cu ea...pur si simplu niste filmuletze cu o "prezentare" a masini...eu am vrut sa stiu ce diferentzial al fi indeal, pentru nijte cerculetze burnout-uri si ce voi mai INCERCA sa fac eu cu ea, dar care sa nu transforme masina in ceva de necondus, care sa mi intre in derapaje pe la 100 km/h sau mai stiu eu ce. Oricum multzumesc pentru raspunsul in legatura cu diferentza dintre diferentziale.
Numa' bine!
|
|
|
22-07-08, 08:25
|
|
 Stage 4
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club]
|
Acesta este un forum pentru pasionatii auto, aici facem schimb de pareri, idei, opinii... ai intrebat ce diferential ar merge la tine, Spot ti'a explicat, deci ai venit cu o intrebare si ai primit un raspuns. Acum... cativa baieti ti'au pus si ei o intrebare, iar tu daca erai politicos te prezentai cu un raspuns. Caii astia nu se inmultesc asa precum iepurii, mai ales cand vine vorba de cai putere  , de aceea "suntem curiosi" ce modificari ai la masina de ai obtinut puterea pe care o susti tu. La fel de simplu ai fi putut sa primesti un raspuns la intrebarea ta: "e secret frate, numai un drifter trebuie sa stie" .
PS. Presimt ca or sa'ti sara baietii in cap rau de tot (pe buna dreptate).
Last edited by Catalin_BMW; 22-07-08 at 08:28.
|
|
|
22-07-08, 08:26
|
|
 Stage 5
|
Acum depinde si ce dimensiune au jantele tale,pentru a-ti alege un diferential potrivit.La 250 de cai,pe care ii are acum masina ta...ti-ar trebui ceva mai lung de 3.25...macar un 2.95.Cel mai bine ar fi sa le incerci aceste rapoarte sa vezi cum se comporta masina.
Numai bine si asteptam detalii despre motor,masina etc....
|
|
|
22-07-08, 12:30
|
|
|
BMW Driver
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [BMW]
|
Fratilor, omul a pus o intrebare simpla si la obiect, care de altfel sunt convins ca intereseaza pe mai multi. Ca a dat si niste date informative e spre binele lui si a celor care intradevar se pricep, sa dea un raspuns bun, ce se potriveste cel mai bine pe masina lui. E treaba lui de unde a scos caii aceia (poate are turbo si nu vrea sa zica  ), a specificat ca atunci cand o sa considere o sa faca si o prezentare. Pentru detalii pe langa subiect exista mesaj privat, astfel de intrebari nu duc decat la cearta asa ca va rog sa va abtineti. Ma scuzati de off dar din cati au postat unul singur a raspuns si la obiect, si eu sunt interesat sa aflu cat mai multe detalii legate de acest subiect (omul cat traieste invata, oricat as sti tot nu e de ajuns). Deci daca stie cineva rapoartele in functie de motorizari il rog sa posteze, iar asta cred ca ar spune multe  . Mersi si numai bine tuturor.
|
|
|
22-07-08, 20:50
|
|
 Stage 5
|
Merci mult Cipilica pentru sustzinerea ta, dupa cum ai spus si tu un autoblocant bun se alege in functzie de puterea masinii, nu am scris acei 240 cai doar pentru a va pune pe jar sau sa ma laud, ci pentru ca voi sa intzelegetzi pentru ce vreau acel autoblocant, ca sa-mi spune-tzi raportul ideal(cei care stiu).
Nu cred ca e prima data cand pe acest site se vorbeste despre un urs cu mai mult de 200 de calutzi, pp ca in alte topicuri s-a vorbit si despre ursi care au 490(TXA) sau aproximativ 400(ARO). Ce va mira un urs de 240..? e asa greu sa ajungi cu un motor de 2,5 cu o evacuare Hartge facuta special pt acel motor, cip de la Unichip, admisie de la hartge, si nitro dry kit la 240? eu cred ca s-ar ajunge si la mai mult.....
Astept si eu pe cineva care stie rapoartele sa le posteze.
Numa' bine!!!
|
|
|
|
|