Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Alte discutii Bmw

Reply

Thread Tools
Old 17-10-07, 20:00   #1
bodo

Stage 5

bodo's Avatar

Default fan ursulet,viitor posesor....cateva sfaturi...

salut tuturor posesorilor de ursi,sunt un fan al ursilor am 17 ani si cand oi fi major imi doresc foarte mult un ursulet in 2 usi......cunosc cateva despre el dar as vrea sa imi dati si voi cateva sfaturi si ce ar trebui stiut.....care sunt cele mai reusite serii de ursulet?.....unde rugineste cel mai des un ursulet?.......ce kit-uri dau cel mai bine pe el?..........dak imi iau din afara unu cam cat m-ar costa inmatricularea?......as vrea sa imi iau unu mai ingrijit,nu foarte scump dar sa bag bani in el si sa il fac cat mai frumos si cat mai puternic........la motor ce as putea face fara sa uzeze prea mult motoru?.........si o mica intrebare ....cam cat consuma?......multumesc baieti si sper ca in viitorul apropiat sa ma numar si eu printre posesorii celor mai frumosi ursi din romania ........sry dak unele intrebari sunt aiurea...
bodo is offline   Reply With Quote
Old 19-10-07, 19:44   #2
IF-XOG

Stage 2

IF-XOG's Avatar

Default Re: fan ursulet,viitor posesor....cateva sfaturi...

pai un urs cam consuma ...depinde de motor ...si de ce nr porti la incaltari
IF-XOG is offline   Reply With Quote
Old 19-10-07, 19:45   #3
IF-XOG

Stage 2

IF-XOG's Avatar

ps. si de cat de bine e reglat
IF-XOG is offline   Reply With Quote
Old 19-10-07, 20:14   #4
Alex-Rahova

Stage 5

Alex-Rahova's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]

Quote:
Originally Posted by c_bodo View Post
salut tuturor posesorilor de ursi,sunt un fan al ursilor am 17 ani si cand oi fi major imi doresc foarte mult un ursulet in 2 usi......cunosc cateva despre el dar as vrea sa imi dati si voi cateva sfaturi si ce ar trebui stiut.....care sunt cele mai reusite serii de ursulet?.....unde rugineste cel mai des un ursulet?.......ce kit-uri dau cel mai bine pe el?..........dak imi iau din afara unu cam cat m-ar costa inmatricularea?......as vrea sa imi iau unu mai ingrijit,nu foarte scump dar sa bag bani in el si sa il fac cat mai frumos si cat mai puternic........la motor ce as putea face fara sa uzeze prea mult motoru?.........si o mica intrebare ....cam cat consuma?......multumesc baieti si sper ca in viitorul apropiat sa ma numar si eu printre posesorii celor mai frumosi ursi din romania ........sry dak unele intrebari sunt aiurea...
vad ceva in semnatura ta ...si inteleg ca nici permis n-ai...pentru moment, dar in viitorul apropiat o sa ai... daca aici se discuta de altceva in afara de un 1.8 maxim 2.0 , ca motorizare pentru ce doresti tu.. eu nu ma bag in discutie pentru ca nu vreau sa aflu ca te-a adunat careva din pomi si de pe asfalt
Old 19-10-07, 23:16   #5
bodo

Stage 5

bodo's Avatar

ma baieti mie imi e de ajuns un 2.0 sau 2.5 ceva ce e bun pt. modificat :P.....port 44 dar asta nu inseamna sa ma aduntati de prin pomi .....cat sunt incepator o sa incerc sa merg cat mai regulamentar si sa il stapanesc cat mai bine.......dupaia o sa intre in modificari:frane,suspensii,motor,interior cat mai original,motor,si ceva prin portbagaj.......in primu' an de conducere nu o sa ii fac nimik,o sa il tin stoc....in timpu asta urmand sa actizitionez piese pt. el.......ms baieti si ma astept sfaturi,indrumari,raspunsuri
Old 20-10-07, 22:06   #6
jakal
BMW Driver

Stage 5

jakal's Avatar

Member of:
[Inferno Motorsport]
[BMW]
[PARTICIPANT CURSE]

ia-ti un ursulet. pt mine e cea mai frumoasa masina
jakal is offline   Reply With Quote
Old 20-10-07, 22:58   #7
mihai88

Stage 5

mihai88's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

la o parte din ce ai zis tu te lamuresc io ptr un urs taxa de inmatriculare o sa fie undeva pe la 2000 euro(asta dupa calculatoru pe care l-au propus)...asta in cazu ca il aduci din afara(search taxa de prima inmatriculare aici pe site)

si inainte fa 18 ani,vezi bani ce faci cu ei....ma rog daca ai parinti de bani gata te priveste da daca esti unu care merge la sc si la munca ai grija de ei ca dupa aia o sa te uiti pe strada la ursii altora,daca intelegi ce vreau sa spun
mihai88 is offline   Reply With Quote
Old 22-10-07, 00:23   #8
bodo

Stage 5

bodo's Avatar

nu sunt baiat de bani gata dar nici nu duc lipsa .....la inceput o sa imi ia parinti masina urmand ca 1 an de zile sa ma acomodez cu ea si pe parcurs eu sa actizitionez piese pt. ea sper ca din banii proprii........sa vedem cu taxa de inmatriculare ce fac fomistii astia dak o mai scot sau nu.....si inca ceva as vrea sa il fac cat mai unic....ms si mai ajtept sfaturi,propuneri,raspunsuri
Old 01-12-07, 13:56   #9
bodo

Stage 5

bodo's Avatar

in privinta motorului m-am decis sa fie un 2.5 24v,ce ati putea sa imi spuneti despre motorul asta ?? ....pe viitor urmand sa turbeze ..... sa vedem ce se mai intampla cu taxele astea......inca ceva,am obs la majoritarea ursilor rotile sunt in 4 prezoane ,ce trebuie sa fac pt. a putea pune jenti in 5 prezoane ?? ... ms ... sry dak par paralel
- Copyright 2026 4Tuning -