Dupa cum v-am obisnuit, am reusit sa obtinem aprobari sa ne putem vedea si anul acesta la poli precum in anii trecuti!
Cei care au mai fost stiu despre ce este vorba. Din pacate cred ca acesta va fi ultimul eveniment de acest gen, nu se stie ce va mai fi, de aceea, cei care vor sa vina sa ne intalnim si anul acesta sunt bineveniti! O sa fie loc pentru spart anvelope, cercuri etc.....
O sa apara si presa, si-au anuntat deja prezenta ceva lume, asteptam maisini de orice fel, nu neaparat BMW-uri!
Mai jos pun un copy de la un comunicat de presa:
Evenimentul TUNNING RACE DRIFT este organizat in cadrul Saptamanii Voluntarului UNSR, de catre Uniunea Națională a Studenților din Romānia și constă īntr-o serie de derapări controlate, o expoziție de mașini și alte activități specifice.
Maeștrii derapajelor controlate se īntalnesc īn Rectoratul Universității Politehnica București,sambata, 17.05.2014, īntre 11:00 și 17:00, pentru a executa o serie de demonstrații auto de excepție.
De departe cel mai spectaculos sport cu motor, driftul atrage fără efort, pasionaţi de motorsport, automobilism sau simpatizanţi şi simpli privitori. Așteptăm cei interesați de īntrecerile automobilistice să ia parte la o mostră de adrenalină de roți īncinse!
Evenimentul doreste sa promoveze in randul studentilor pasionati de motorsport mesajul de respect in trafic, chiar si in randul conducatorilor auto, in special cei tineri, fara experienta si doritori de adrenalina. Pasiunea de masini puternici se poate exprima si intr-un cadru legal, sigur si bine organizat
Toti participantii vor putea primi sfaturi din partea lui Sorin Ene, fondatorul primei scoli de Drift din Romania si totodata Vicecampion national de drift si a altor zeci de pasionati! Factorul inedit pentru publicul dornic de adrenalina, cativa norocosi vor putea beneficia de un tur din partea Vicecampionului.
Pentru intrebari de orice fel va stau la dispozitie!