Re: Intalnire E30 - Casa Poporului - 1 Aprilie / 11.00 AM
Bun, din ceva lipsa de ocupatie am facut si o lista cu persoanele care s-au anuntat!
MC_Mate
Sergiu_FUM
Hanneman
Haristea51
Bimmer3
Dan_M3
GaftonBmw
Kezz
Da_Joint + - membrii bmw zone
JohnyXxx
Bebe_no1
Dog
Dragy_2008
Florin83
Ianis_Zeus
quze
dj16xxs
Pe langa cei de mai sus, ar trebui sa mai fie prezente inca 2-3 pisici, un m5 ...
am spus mai demult si ma repet...
din aceasta lista multi s-ar putea sa nu-si faca aparita, sau.. s-ar putea sa vina toti si in + multi multi altii..
in orice caz.. astept sa vad ce o sa fie, cum o sa fie..
__________________ 2011 Bayerische Motoren Werke AG E92
Stiu, am facut lista doar sa ne facem o idee ... am intrat si pe bmw zone si vad ca pe acolo sunt cam dezorientati, in fine, sunt sigur ca o sa fie interesant. Mai ales coloana spre 4tuning Sper sa gasim locuri in parcare sa ne asezam in linie .
Quote:
Originally Posted by quze
Stiu, am facut lista doar sa ne facem o idee ... am intrat si pe bmw zone si vad ca pe acolo sunt cam dezorientati, in fine, sunt sigur ca o sa fie interesant. Mai ales coloana spre 4tuning Sper sa gasim locuri in parcare sa ne asezam in linie .
multumim pt lista
cred ca o sa gasim locuri pt ca e duminica
dar nici 20 nu suntem sigur pana acum din cati ursi sunt in bucurestiul asta.. ..hai copii sariti!
Last edited by bimmer3; 29-03-07 at 14:08.
Reason: completare
"Pe langa cei de mai sus, ar trebui sa mai fie prezente inca 2-3 pisici, un m5 ...""......eu vin cu sigurantza ...si sper sa vina toata lumea din cei care iai scris acolo ....va salut ...si ne vdem duminik ....
pai duminik o sa fie aglomerat pe drumul dinspre otopeni spre buc.....si drumul nostru o sa fie destul de liber ....bag mana in fok .....deci o sa fie mistho .......dc la 11 ne intanlim .pe la ce ora ne caram spre otopeni....asa ca idee