Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Alte discutii Bmw

Reply

Thread Tools
Old 06-10-12, 19:54   #1
rapy

Stage 5

rapy's Avatar

Default procedura inscriere bmw pe ro cat si ordinea help..

Deci am achizitionat de curand un bmw e46 din 2002 2.0 euro 4 si inca nu am scos numere rosii si as vrea si eu niste sfaturi in privinta demersurilor spre inmatriculare pe RO gen un inceput pasii si in ce ordine.. gen traducere rar... ce taxe am de platit si in valoare de cat ...Va multumesc
rapy is offline   Reply With Quote
Old 07-10-12, 09:10   #2
alynex
Colectionar Machete

Stage 5

alynex's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]
[BMW]
Default Re: procedura inscriere bmw pe ro cat si ordinea help..

Cel mai comod ar fi sa inmanezi totul la o firma de inmatriculari.Eu am apelat la Timbi(Timisoara).Comisionul lor e in jur de 100-150lei.
Le inmanezi toate actele, te programeaza peste cateva zile la RAR;acolo mergi cu masina si platesti identificarea vreo 400 si ceva de lei.Apoi esti anuntat cat este taxa de poluare, urmand sa fie platita de firma.Apoi urmeaza sa fi sunat pentru combinatia de numere;le spui variantele in ordine si apoi esti sunat sa-ti spuna care din ele este disponibila.Dupaia o sa te sune sa vi sa ridici placutele.
La mine totul a durat cam o saptamana si ceva.
Old 10-10-12, 19:43   #3
Cipilica
BMW Driver

Stage 5

Cipilica's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
Default Re: procedura inscriere bmw pe ro cat si ordinea help..

Sau poti face tu toti acesti pasi daca dispui de ceva timp si nu mai dai nici bani firmei. In plus fata de cele de mai sus mai trebuiesc platite ceva chitante gen: timbru, taxa certificat, tradus actele etc. Gasesti lista cu toate actele la politia rutiera la departamentul inmatriculari. Bafta.
3. BMW e30 320 is
4. BMW e30 325/318 is COUPE/CABRIO
5. BMW e30 316....325 SEDAN/TOURING

Vand/schimb/cumpar piese e30 https://forum.4tuning.ro/641-piese-bmw-vanzare/224804-vand-schimb-cumpar-piese-e30-ursulet.html
o764.7o1.oo5
Cipilica is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -