Quote:
Originally Posted by Manu_88
Corect si frumos sfat ai primimt sincer....intradevar e cat mai bine sa o gasesti cu cat mai multe dotari...adevarul e ca vine momentul ala inevitabil cand te plictisesti...egal ce masina ar fi...si atunci tragi line,te gandesti si realizezi ca nu iti recuperezi mare lucru din investitia facuta.
Cred ca sunt maxim 2 poate 3 e36-uri care au fost cu adevarat "restaurate" sau facute cap coda... (de pe forum ma refer) deci chestia aia cu "BUILT NOT BOUGHT" ma lasa rece... iti poti gasi o masina buna la bani frumosi la care sa mai adaugi cateva elemente sau sa iti lasi "amprenta" prin stiu eu ce mod. Nu vad in asta o lipsa a pasiunii... asta asa ca o mare paranteza.
Succes ori ce ai alege!
De curiozitate totusi iti place modelul e36 in mode deosebit sau esti doar atras de masina aia albastra?
|
Pai sa iti spun. Prima mea masina a fost un rover 420 din 1999 bun prima masina,sa zicem ca am experimentat pe ea, am invatat sa conduc mi-am facut damblalele de incepator. Pana am pana am facut-o praf. Am trecut la e46 318i din 2000 total dezamagit din orice punct de vedere,trebuia sa o [imping] ca sa traga plus ca am avut numai probleme cu masina,imi fierbea apa am schimbat garnitura de chiuloasa am dus chiuloasa la rectificat si tot degeaba.Deci total dezamagit de 318i. Momentan am un peugeot 407 din 2005 nimic de spus il am de 1an si cateva luni s-a comportat exemplar,dar vreau ceva pe benzina. Si e36 e ceea ce imi place de mult mi-am dorit dar nu s-a putut. Nu zic ca nu as da orice sa am un M3 e92 dar fiecare dupa posibilitati,plus ca am si un baietel de 1an si 4 luni:X. Sper ca nu te doare capul cat ai de citit!!