Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Alte discutii Bmw

Reply

Thread Tools
Old 24-06-12, 14:25   #1
R1s3

Stage 5

R1s3's Avatar

Default Cum se regleaza unghiul de cadere al rotilor pe spate ?

Salut. Am un e36, 325i sedan din 93. "Problema" e ca pe spate imi stau rotile cam asa / \. Din cate am observat la majoritatea bmw-urilor stau rotile in felu asta, mai ales la e30. Aspectul nu ma deranjeaza, pt ca da bine, insa problema este ca toceste anvelopele aiurea , numai pe interior si faza cea mai naspa este ca aderenta pe treapta I cand ma dau cu cineva e praff... In 2500 km mi-a distrus doua anvelope noi. Se poate regla acest unghi? As vrea sa o las si putin mai jos de spate, dar mi-e frica sa nu se accentueze si mai rau unghiu asta. De ridicat nici nu ma gandesc pt ca nu suport o masina care e vizibil mai inalta de spate. Astept o solutie daca stie cineva. Ar fi minunat sa fie aderenta pe toata suprafata anvelopei. Am facut unghiul de fuga dar degeaba. Va multumesc.
Ex: Bmw 323iA :X
Bmw 320i - Under construction

R1s3 is offline   Reply With Quote
Old 24-06-12, 19:42   #2
3m

Stage 5

Default Re: Cum se regleaza unghiul de cadere al rotilor pe spate ?

eu unul as fi interesat daca se poate face cu suspensia originala sa stea rotile asa cum le ai tu adica asa / \
3m is offline   Reply With Quote
Old 25-06-12, 09:46   #3
R1s3

Stage 5

R1s3's Avatar

Quote:
Originally Posted by 3m View Post
eu unul as fi interesat daca se poate face cu suspensia originala sa stea rotile asa cum le ai tu adica asa / \
Am inteles. Deci sa inteleg ca stau asa pentru ca e lasata prea jos. Acum inteleg de ce toti care se duc la drag le au asa ridicate de spate. Ca sa aiba aderenta pe toata suprafata anvelopei. Totusi, ma gandesc ca se poate regla de undeva si cu ea lasata jos.
R1s3 is offline   Reply With Quote
Old 15-07-12, 07:39   #4
the_rifle

Stage 5

Member of:
[BMW]

trebuie sa ii faci geometria pe spate... te costa 100-150 de lei...
the_rifle is offline   Reply With Quote
Old 30-07-12, 02:28   #5
PDV_1989

Stage 5

PDV_1989's Avatar

Member of:
[VW]
[Hyundai]
[Opel]
[DACIA]
[RENAULT]
[2 Roti]

Ce pot sa iti spun sigur este ca daca o lasi mai jos se cracaneaza si mai mult, asta am patit si eu.
PDV_1989 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -