Quote:
Originally Posted by buldogu
hai sa-ti zic ceva....inainte sa incepi sa faci demontari grave pe la masina...eu am un 1.8i din 99, tot e36 coupe dar motorul e de pe un cabrio...exact exact aceiasi problema aveam si eu, ca si tine...imi cadea din turatii brusc si consuuumaaaa...mama mama...
eu prima oara am verificat racordul ala de cauciuc care iese din debitmetru si intra in motor(era ciupit saracu facut varza) apoi am schimbat si bujiile...dupa toate astea motorul merge CEAS!...deci daca vezi ca e cotul ala din cauciuc rupt sau zdrentuit pe la incheieturi...poti sa fii sigur ca asta e problema...si te costa in jur de 200 lei unu nou...repet, daca asta e problema....
verifica si tu racordul(cotul) respectiv....banuiesc ca si la tine e la fel, tot din debitmetru in motor...habar n-am...dar motoarele nu-s asa diferite ca si forma deci ar trebui sa fie cam la fel.
|
salut , asta am verificat de mult e ok , nu sufla , bujiile is iarasi ok , acuma nu am bani deocamdata merg asa cu ea...repet ca consumu ii oscilatoriu la acelasi stil de mers...plm , o sa postez aici cand o sa ii gasesc buba si asa,,,