Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Alte discutii Bmw

Reply

Thread Tools
Old 22-05-11, 13:04   #1
Razvan_Rzv

Stage 3

Exclamation Lampa spate cu probleme : lampa de ceata.Lampa de ceata se aprinde odata cu pozitia

deci lampa de ceata se aprinde odata cu lampa de pozitie chiar daca din bord este oprita, cum aprind pozitiile se aprinde si ceata.A-ti intampinat problema asemanatoare?
Razvan_Rzv is offline   Reply With Quote
Old 25-05-11, 13:47   #2
rdy4ever

Stage 5

rdy4ever's Avatar

Default Re: Lampa spate cu probleme : lampa de ceata.Lampa de ceata se aprinde odata cu pozit

vezi in stop ca ar trebui sa ai bec cu 2 filamente (5W/21W). poate a fost pus un bec simplu, mai mare (21W) si de asta se aprind ambele odata.
rdy4ever is offline   Reply With Quote
Old 11-03-13, 12:04   #3
Razvan_Rzv

Stage 3

Default Re: Lampa spate cu probleme : lampa de ceata.Lampa de ceata se aprinde odata cu pozit

Quote:
Originally Posted by rdy4ever View Post
vezi in stop ca ar trebui sa ai bec cu 2 filamente (5W/21W). poate a fost pus un bec simplu, mai mare (21W) si de asta se aprind ambele odata.

Am rezolvat dupa mult timp asta. am scos mufa, si am studiat ce si cum. pinu ala cu mufa firului de ceata era foarte oxidat la baza, plus ca in soclu becului se facea un contact in scurt. dupa ce am curatat de oxid, si am indreptat pozitia tablei aleia in care sta soclul becului de ceata, merge in regula. cand aprind pozitia, se aprinde stopul de pozitie din mijloc de 5wati , plus fialamentul de 4wati al becului cu dublu filament de la ceata. iar cand apas ceata, se aprinde normal, filamentul mare de 21w, exact cum zice la manual. pt informatii mai multe despre structura stopului spate si a becurilor, real oem zice asa :
http://www.realoem.com/bmw/showparts......hg=63&fg=20

SE POATE INCHIDE
Old 31-05-13, 14:09   #4
tensyon89

Stage 1

Salut! Am si eu o problema cu pozitia pe partea dreapta la un e36 318 i an 93.Becul de pozitie din dreapta se aprinde f putin ,ca si cum ar fii de 24 v si pe spate dreapta nu se aprinde deloc ,cele la numar merg,pe partea stanga merg ambele pozitii.Am observat ca daaca scot mufa din lampa dreapta spate becul se aprinde mai tare.Am incercat cu o alta lampa pe spate ,nicio diferenta si cu alt far tot la fel face.Este un scurt pe pozitie,cum il depistez!
tensyon89 is offline   Reply With Quote
Old 01-06-13, 10:51   #5
Razvan_Rzv

Stage 3

deci atat in fata,,la pozitia de la far cat si pozitia din mijloc, in spate,cu bec de 5wati se vede prost...? iar pe stanga spate si fata se vede bine?
Old 01-06-13, 15:55   #6
tensyon89

Stage 1

pe stnga fata si spate si la numar se vede normal.doar dreapta fata se aprinde f putin si pe spate nu ajunge curent deloc.daca ii bag curent pe firul de pozitie care vine in farul din dreapta,totul merge perfect.
Old 03-06-13, 21:07   #7
silvester 47

Stage 3

silvester 47's Avatar

Quote:
Originally Posted by tensyon89 View Post
pe stnga fata si spate si la numar se vede normal.doar dreapta fata se aprinde f putin si pe spate nu ajunge curent deloc.daca ii bag curent pe firul de pozitie care vine in farul din dreapta,totul merge perfect.
vezi firele de la capota portbagal.Din cauza varstei, se stranguleaza acolo si intra "in scurt"...
silvester 47 is offline   Reply With Quote
Old 03-06-13, 23:03   #8
tensyon89

Stage 1

SUNT VERIFICATE,SUNT OK!
- Copyright 2024 4Tuning -